Как започва денят ви?

• 31 963
  • 633
  •   1
Отговори
# 585
  • Дива Индия
Чаша с топла вода не бих могла да изпия.
Чела съм, че е добре вътре да се капне малко пресен лимонов сок и да се люсне на гладно.

smile3532
За едната хубост какво ли не прави чиляк.

# 586
Ми да, това е методът на Лили Иванова. Май и мед слагаше вътре.
Аз не мога, предпочитам да умра млада.

# 587
И аз не мога .
Пробвала съм , супергадно ми е ...

Иначе съм чела , че е добре , но на мен не ми понася .
Както и не мога да пия вода 1,5л+

Специално на мен наливането с вода не ми действа добре .

# 588
За пиенето по литър и половина - и аз не мога.
Единственото, което се случва е да пишкам през половин час. Единственото, което безусловно следвам е да не чакам да ми пресъхне устата от жажда, а пийвам по мъничко вода, но едва ли се събира литър+супа, ако съм яла през деня и отделно кафетата, с които се дъня.

# 589
И аз съм така . Peace

# 590
  • до най-прекрасния мъж
На ден спокойно си докарвам поне по 2 литра, ако не и 3 лятото. Ако не пия вода, се чувствам ужасно зле - вие ми се свят и съм неадекватна.

# 591
Аз и лете и зиме си изпивам по 4 литра на ден, не се напъвам, просто съм жадна.

# 592
 ShockedНа мен, след раждането, ми казаха да пия по 4 литра, ама Ъпсурд, не можах.

# 593
Аз изобщо не изпитвам жажда .
И това ми е голям проблем през лятото , защото като вземе да ми става лошо , се сещам , че изобщо не съм пила вода ...

# 594
  • софия
След като родих пиех по 4-5 литра вода, това докато кърмех, казаха ми че и толкова много не е добре че се натоварват бъбреците, всяко нещо с мярка е полезно.

# 595
Пия до два литра на ден,на глътки ,не  по много.Честно "убиха" ми навремето жаждата с факта ,че
жадата била симптом на диабет Mr. GreenНе знам дали е така,но намалих водопиенето.

# 596
  • до най-прекрасния мъж
Пия до два литра на ден,на глътки ,не  по много.Честно "убиха" ми навремето жаждата с факта ,че
жадата била симптом на диабет Mr. GreenНе знам дали е така,но намалих водопиенето.
По принцип да, но говорим за жажда от сорта на 7-8-10 литра дневно, а не 2-3 литра.

# 597
Това,че не е полезно да се прекалява с водата и аз скоро го разбрах.
Мислех,че колкото повече-толкова по-добре,а то било много натоварващо за бъбреците.
Трябвало да се пие само когато си жаден.
Ама аз си пия много,поне 2л сигурно на ден

# 598
Благодаря,става за въпрос до 4-5 литра.Вече няма да го мисля по този негативен начин.

# 599

Ей,това много ме притеснява Sad Имам ужасна сухота в устата и пия много вода(2 литра със сигурност) ,постоянно.Но пия ,преглъщам и пак ми е сухо Cry

Общи условия

Активация на акаунт