Как започва денят ви?

• 31 974
  • 633
  •   1
Отговори
# 615
Днес започна в 2(ДВА)  Grinning часа,гушнати с него Heart Eyes И ми беше много тъжно със ставането още,защото утре заминава за дълго време.. Cry

# 616
Добро утро! Току що започна с форума през телефона в леглото.  Grinning
В 11 часа!
Блазе ти!
Ами това е обичайният ми час за ставане. Даже 12... но и не съм си легнала сега, както се забелязва.

Янечек, три момчета съм отгледала и никой от съседите не се е оплакал от шум от нас от бебешки през тийн години, та до сега! За среднощни купони са заведенията. В апартаментите си посред нощ джамбурета правят циганите, селяндурите и простаците.

# 617
Неделята ми започна с въпрос "Мамо, колко е часът?".

Беше точно 7.00 Crazy.

# 618
Събудих се в 6! Естествено, трябваше да си поспя, ама... Кафе с форум, после сготвих пилешка супа, в момента се излежавам със сладкиш, лаптоп и приятна форумска компания, като гледам да не шумя много-много.

# 619

Янечек, три момчета съм отгледала и никой от съседите не се е оплакал от шум от нас от бебешки през тийн години, та до сега! За среднощни купони са заведенията. В апартаментите си посред нощ джамбурета правят циганите, селяндурите и простаците.

newsm10

и ние сме така-вкъщи купони максимум до 12 ч.

# 620
Днес станах с "Маммооооо, напишках сееее!" Crazy , добре, че беше към 8 Laughing

# 621
  • Ямбол
Това отчетна тема ли стана? За това как всеки ден всеки е станал?

# 622
Срещу нас строят Лидл. Точно в 8 ставам. Няма събота, няма неделя. И как строят... Къде остана добрият български работник, който започва деня с няколко бири.

# 623
Неделята ми започна с въпрос "Мамо, колко е часът?".

Беше точно 7.00 Crazy.

Да му купиш един часовник на това дете!  Laughing

# 624

всеки си води дневник на ставанията сутрин ... един ден с ляв крак,друг ден десен,с с гъз нагоре и т.н.

# 625
От повече от половин година не съм ставала по- късно от 8:30, чак ми е чудно, нощтна птица съм.
Сега ставам обикновенно около 7, спрямо задачите по-рано или по-късно. Закусвам веднага като стана, пия дълго кафе и после почвам задълженията и дневния ред.
Но ми харесва да ставам рано, повече неща свършвам, макар сега и да е тъмно сутрин  Tired

# 626
Ти няма нужда да се отчиташ. За теб знаем, че всеки ден ставаш с гъза нагоре. Crazy

# 627
Бижу, и аз съм като теб Simple Smile Лягам към 2:00-3:00 и ставам към 11:00-12:00. И като дойде Сряда да ходя на лекции и да трябва да стана в 9 едвам се излюпвам.  newsm46

# 628
Хубаво е, нали?! А аз ще ходя във вторник на работа. Laughing

# 629
  • София
Хубаво е, нали?! А аз ще ходя във вторник на работа. Laughing
А аз - април Simple Smile Но пак ставам в 5.

Общи условия

Активация на акаунт