Ще изчакаме и от Нова Година ,ако намеря сили, ще започнем отново с опитите. Дано Бог ми даде отново възможност да бъда майка на второ детенце, но живо и здраво.
Ще се сбъдне и вашата мечта не спирайте да вярвайте. Аз вярвах и сега имам моята сбъдната мечта . След моите загуби не спрях да вярвам и продължавах напред. Направете го и вие и ще сбъднете своята мечта . Прегръщам ви силно и съм сигурна, че вашето ангелче е на едно по добро място.
Преди месец родих мъртво своето момиченце в 39 седмица. Отговор не получих, биопсията е наред, остана празнотата и мъката в сърцето, която е огромна. Мъча се да вдигна глава и да продължа, най вече заради 4 годишния ми син, който с такъв трепет очакваше да стане батко. Незнам на къде да поема и къде да намеря отзивчив доктор, който да ми помогне и назначи всички необходими изследвания. Според моя доктор нямам нужда от генетични изследвания, но не ми и даде отговор на въпроса ЗАЩО? Доктор, който за мен вече не е такъв, заради нечовешкото си отношение към мен. И така мили момичета искам да знам за вашите лекари, които ви бяха упора и ви помогнаха да сбъднете вашата мечта. Аз съм от малък град, и тук не мисля, че има специалисти, да ми обърнат внимание. Насочвам се към Варна, защото ми е близо, но и за София може. Извинете за отклонението от темата, може на лични да ми пишете. В този труден за мен момент, само тук намирам успокоение. Благодаря ВИ!
. Не едно, а две бебета - момче и момиченце. Толкова съм искала близнаци и аз, и мъжа ми и родители, и приятели - всички се радвахме толкова много, толкова чакани бебета...Уви, от 03 до 18 Ноември лежах в МД поради скъсена шийка, изписаха ме, две седмици на легло вкъщи, никакво мърдане...На 05.12.16 - отново в МД, още по - скъсена шийка, направо не беше останала никаква. За съжаление няколко дни след това - 09.12 - спешно секецио, пълно разкритие. Не усещах нищо, нито болки, нито контракции. Така и не разбрахме - инфекция ли я, генетична слабост на шийката на матката и е (предвид многоплодната бременност)...Нямам думи да опиша кошмара, шокът, болката. Момиченцето, нашата малка Анна (кръстихме я на Св. Анна), която не спираше да ме рита с краченца, живя само 11 дни. А братчето й все още е живичко, в ковиоз, живее ден за ден, и ние с него...Не се преживява такава болка, но силно се моля Господ да е милостив!Силно се моля да даде сили да продължим напред и да имаме дечица и щастие!!!!!!!!Успех и късмет на всички!!!!!!