Време ни е за промяна № 152

• 23 536
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Поразходих се по другите теми. Много интересни екземпляри има  ooooh! Много ми хареса мнението на една потребителка за прелюбодействието и за греха  Shocked
Аз съм спокойна, моето дете няма да е в резултат на грях  Laughing
bizi, а мен каниш ли ми. Аз ще ти донеса бозичка  Hug

# 601
Мече, идвай, да се нагостим вкусно Hug

# 602
  • София
Джазко, не го отписвай от днес тоя опит де. Стегни се малко. Hug

Гледам пак за пиене и ядене иде реч, значи сте добре.

Изкарах си супер на Огняново, и днес на кончетата беше добре.
Купих си мелнишко червено вино, едно такова сладичко и пивко. Wine Glass

И от понеделник започва яката диета. Mr. Green

# 603
  • София
И от понеделник започва яката диета. Mr. Green
ама знае ли се от кой понеделник Joy hahaha

# 604
  • София
Ти па Ванче Crossing Arms
Толкова ли не ти вдъхвам доверие. Mr. Green
 Мани мани и аз не си вдъхвам, ама мноу яко съм се опрасила и вече не мога да се търпя, така че мисля да е този понеделник.

# 605
Елдорадо, значи ни препоръчваш да посетим Огняново  Laughing Аз много се чудих за тая Събота и Неделя, ама решихме да отложим за следващата седмица посещението в Огняново.
bizi, мерси за поканата  Hug

# 606
  • София
Елдорадо, па ти сама не си вЕрваш, аз ли да ти повЕрвам Whistling Whistling
Ма, айдИ изненадай ме Whistling Whistling

# 607
  • София
Шъ тъ изнинадам Ванче. Пай се дието, че ида. Mr. Green

Мече, ние бяхме в Алексовата къща.Добре отоплени стаи, вътрешен минерален басейн.
Иначе сме били и в Бохема, там басейна е външен, но и там е много добре.
Релакса и размазването са на 6.
А който иска да ходи на хранителен туризъм с две ръце препоръчвам хижа Беласица.

# 608
хижа Беласица ми звучи добре - непременно ще е посетена, в най-скоро време  Laughing

# 609
Елдорадооо, как хубаво ги речеееее, направо душевен оргазъм ще получа. Ходила съм в далечни години в Огняново - много ми хареса Peace

# 610
  • София
на мен пък Огняново не ми хареса....ама съм била преди повече от 5 години де, може да се е променило newsm78

# 611
  • София
Честно казано, Огняново много ми допада, доста спокойно е, и не е някакъв супер лукс, да ме стресира Mr. Green, а си е някакво такова уютно и приятно.

Мече, на хижа Беласица, можеш с една салата да се пръснеш от ядене. Къде ли не съм ходила, но толкова богати порции никъде не съм виждала, а цените са съвсем прилични, и стаите не са лоши малки и чисти.

# 612
  • софия
там е моето място значи  Naughty  Laughing

кажи сега за кончетата

# 613
  • София
Ми на конна база Св. Иван Рилски. Направо ни казаха качвайте се и тръгваме, с две думи ти обясняват как да държиш юздите и след малко вече се поклащаш на гърба на някое конче.
Интересно беше. Малко ми се оказа трудно слизането щот ми трепереха мартинките от напрежение. Mr. Green

# 614
Аз лично бих отишла на хижа Беласица с цел туризъм, но и салатка няма да откажа  Laughing
Не знам от ЕГНто ли е или от стерса на който сме подложени, но и ние последната година търсим по-спокойни и не луксозни места. Останахме приятно изненадани в БГ колко много такива кътчета има.

Общи условия

Активация на акаунт