Време ни е за промяна № 152

• 23 452
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • гр. София
Бизи, много ти тенкю!  Hug Hug Hug

# 676
Ще минавам, просто ми беше доста криво напоследък с това голямо закъснение на цикъла.

# 677
Честит рожден ден, Стефи! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана! Hug
Добре си си пожелала - догодина на РД - мама!  Praynig
Добро утро на всички!

# 678
Добър ден!

Стефания, честит рожден ден! Плановете, които си направила ти пожелавам да се сбъднат!
На Джас и Шоки стискам палци!

# 679
Благодаря ви, много сте мили  Hug Hug Hug Честит рожден ден Стеф, да си жива и здрава и да се сбъдне мечтата ти  newsm30 newsm59

# 680
  • София
Стефания честит рожден ден, пожелавам ти здраве, щастие любови да сбъднеш мечтите и плановете си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

шоко такива тоалетни млека с шоколадов аромат има и в лили и дъглас и в ДМ.

# 681
Добър дееен  Hug
Стиснати палци за нуждаещите се  Praynig
Честит рожден ден на Стефания   bouquet

# 682
  • софия
Стефи, честит празник! Да си жива, здрава и щастлива   bouquet Hug

# 683
Добър ден.

Стефи ЧРД, да си жива и здрава и скоро да се сдобиеш с наследник.

Абе Джас какви са тия дивотии с тоз пикливия тест. Когато си направих теста  Шуър чека ми показа бледа втора черта, пък ЧХГ-то ми беше 600. Отивай на преглед пък тогава се предавай  Naughty

Наде, айде честити ви зъбеци. И при нас добричкия май ще се озъби първи, а другия дивей пък е беззъба баба.

Сигме, не ми са оплаквай изобщо за готвенето. Аз съм по-дърта от тебе, с 2 деца съм и готвя на поразия  Crossing Arms

# 684
ЧРД на Стефи   bouquet

Стиснати палци за всички нуждаещи се  Praynig

Фели как сте с момчетата  Mr. Green строяват ли те  Heart Eyes

# 685
Фели как сте с момчетата  Mr. Green строяват ли те  Heart Eyes

абе днес се опитаха да ме направят луда, ама овладях положението. сега вкарвам зеленчуковите и плодовите пюрета и ми е малко зор с двамата, ама ша са опрая.

# 686
  • София
е те това с храненето на двамата с пюрета хич не ми е ясно как се прави, то сигурно второто опищява света от глад ooooh!

# 687
оооо струва ми се че наближава момента в който всичко около тях ще е в пюре и ще са омазани целите
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

метни едно фото на ЛС плийззззззз Hug

# 688
На Фели предлагам следния план  Grinning - една лъжичка на единия, следващата - на другия  Wink, и строго предупреждение да се плюят един друг, а не и двамата към мама  Joy

# 689
Меме, за сега става номера, защото двамата ядат по различно време. Единия лапа като не видял, по-малкия стиска устата ама аз не се предавам и изяжда дажбата.

Иви, аз съм много педантична от към чистото ядене. Даже сестра ми ми прави забележка, че искам да ядат като едногодишни деца.

А Гена, те още не са разбрали че могат да плюят, за сега само гълтат.

Общи условия

Активация на акаунт