Време ни е за промяна № 152

• 23 441
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

e за това казах че наближава момента  Mr. Green като почнат двамата да се хранят по едно и също време няма да имаш време да залегнеш Joy Joy Joy Joy

# 691
  • София
хихихих Фели като мойта снаха с племеника, чуди се кога ли ще поряде с нож и вилица, а то милото сега откри че храната може и да се маже по столчето hahaha Joy Joy Joy иначе муцуната и дрехите вече са чисти, ама първите пюрета бяха голям смях Mr. Green

# 692
Иви, ще си купя каска  Whistling

Смейте се вий, вашите като почнат да ви плюят, моите ще ядат с нож и вилица, тогава аз ще се смея  Crossing Arms

# 693
.....вашите като почнат да ви плюят....

А чул те Господ, Фели  Praynig Hug да е по-скоро  Praynig

# 694
  • София
.....вашите като почнат да ви плюят....

А чул те Господ, Фели  Praynig Hug да е по-скоро  Praynig

а гена, и аз така съгласна съм Mr. Green Hug Hug Hug

# 695
Стиснати палци за Шоки и Джас  fingerscrossed

Аз успях да направя възможно най-гадните палачинки тази сутрин  Tired

# 696
  • София
ми ще се храним в банята  Joy

# 697
# 698
Фели, моите пък ги храня едновременно. До сега с шишетата с млякото нямаше проблем - нареждам ги в една редица и подавам шишетата. Обаче започнах захранване със зеленчуци - засега съм въвела тиква и пащърнак и ела та гледай как се цапат и аз как ги обикалям Laughing Моите колкото им дам всичко си изяждат. Да ги плюя, че няма по-лошо от злоядото дете.
Зъбаците и на другия са почти покарали - белеят се под венеца и на пипане дни или часове ни делят от тях. Зверчето по-трудно явно ги изкарва, но така и на нито единия не съм давала разни гелчета и помади.

За готвенето не се оплаквайте - за мен дейностите готвене, гладене, чистене, пазаруване се отъждествяват с разтоварване, забавление, отпочиване и разпускане. Само чакам да се върне мъжа ми от работа, да му пъхна децата в ръцете и да се захвана с някоя от тия "досадни" дейности tooth

# 699
Леле, Наде, ако не се разтоварваш достатъчно у вас, да те поканя у нас  hahaha

# 700
За сега у нас ми стига. Сега кулинарствам - пълнени домати със сирене, пипер (вашето чушка Laughing) и чесън, пържени кралски скариди и печен лаврак. В хладилника се изстудява от любимото ми бяло вино - совиньон бланк...

# 701
Наде, ами наздраве тогава  Wine Glass

# 702
  • София
Навреме се връщам от Витоша за наздравето. Wine Glass Drunk

# 703
  • София
ади и от мен едно наздраве с черевно винце Wine Glass

# 704
  • В сърцето на любимия човек
Добър вечер и наздраве   Wine Glass
Имаме ли новини за Джаси и Шоко? Стискам палци  Praynig