Време ни е за промяна № 152

• 23 441
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • софия
аз отивам за айсберг
ще си правя салата с риба тон

# 706
  • София
наздраве  Wine Glass
и ние пийваме червено вино, някакви готови скари си взехме, натъпках се и ме домързя зверски,а човечето  не иска да заспива, само си го пробутваме с мъжа  Mr. Green

# 707
  • софия
само си го пробутваме с мъжа  Mr. Green
Laughing Laughing Laughing

# 708
Айде прибрахме се. Да се отчета, че няма нищо в матката. Въобще не стана и въпрос за ново мерене на чхг. Аз не очаквах и друго. Неприятното е, че Перси иска хистеро. Това доста ме притесни, но ще свикна с идеята и финансовото олекване. Имало нещо като срастване да не се окаже проблем. Супер много се изненадах, защото никога не е ставало на въпрос, но явно и през това трябва да се мине. Ние с мм посетихме зоологическата градина и хапнахме в мола, та сега се чувствам доста по-добре. Смятам с все сила да напъна червеното вино, та наздраве  newsm24
Купих си от прословутата боза и ми хареса. Наде кажи как правиш лаврака, че купихме, а пък май не съм готвила досега?

# 709
Дали ще се появи някоя бременна да ни пусне тема  newsm78
Джассс  Hug hug hug hug

# 710
Я кажете, има ли смисъл да меря чхг? Защото в другата тема една жена като мен, аналогично, след прегледа си е пуснала чхг и й е 620. И сега се съмняват за извънматочна  newsm78 Но нейния пиклив е бил наситен. Може още един Шуър чек евентуално.

# 711
  • София
джаско  Hug Hug Hug Hug Hug

# 712
  • София
пусни едно чхг, за да си сигурна че е спаднало

# 713
  • София
джаско май няма смисъл щом нищо не са видяли днес на прегледа, иначе и персенска щеше да те накара да пуснеш newsm78

ама спри лекарставта и най вече фолиевата

# 714
Благодаря ви  Hug Hug Hug Hug
Сега няма да ги спирам, за да ми дойде цикъла, когато се върне от отпуска докторката, така се разбрахме. Аз затова се попритесних, защото ако има извънматочна да не стане беля с това отлагане.

# 715
Джас, първо съжалявам, че минаваш през това. И аз имах биохимична и на мен ЧХГ растеше, но не се удвояваше. И растеше доста дълго време, аз също се страхувах да не е извънматочна, но не беше. Дано и при теб нещата завършат благополучно.
Лаврака е хубав на скара или печен на фурна. Тази вечер го направих на фурна. В една тава нарязах няколко лука на шайби. Полях с малко олио и сложих тавата във фурната да се запече. През това време посолих рибата и добавих и черен пипер. Като поомекна лука и се зачеви, постави парчетата риба върху лука. Запекох до зачервяване от двете страни. Добавих малко бяло вино и като се поизпари извадих тавата от фурната. Много вкусно става.
Пиша от тела и може да имам грешки Simple Smile

# 716
  • София
джаско не знам какво пиеш, но за да ти дойде трябва да ги спреш, или идеята е да отложите цикъла с няколко дни че да се върне перси?

# 717
Аз разбрах, че иска докторката Джассс да задържи малко цикъла с лекарствата, за да може докторката да  се върне от отпуска  Grinning Но фолиевата може да я спре, според мен, естрофемът и утрогестанът са общо взето достатъчни  Naughty

# 718
Джасс  Hug!

# 719
  • София
гена мерси  bowuu
 тамън щях да те подканям за съвет Mr. Green Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт