Столче за кола-къде в колата се поставя?Дясно или ляво?

• 14 311
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
  • в Надежда-та
Малкия седи по диагонал на шофьора, а големия зад шофьора.  Дори да шофира съпруга ми пак така си седят.

# 16
И нашата госпожица се вози по диагонал на шофьора, а аз съм зад него. Когато шифирам аз - пак е по диагонал на шоф. място.

# 17
  • София
Столчето ни е отзад по диагонал на шофьорското място. От малък го возех всеки ден на ясла и така ми беше по удобно да го обслужвам. Така си остана столчето и до сега. А и при слизане е директно на тротоара. Опитвала съм да го сложа посредата, като най-безопасно място според мен, но не успявам добре да закрепя столчето там и се отказах.

# 18
За най-безопасно се смята мястото зад шофьора.
И аз така знам. Нашето столче е зад шофьора.

# 19
По принцип знам, че зад шофьора, но ако има друг възрастен в колата. Ако е само шофьора, то тогава се слага по диагонал.

# 20
  • Berlin
Аз пък съм запомнила, че е най-безопасно по диагонал зад шофьора и там е нашето. newsm78

# 21
Не, зад шофьора е.

# 22
  • Berlin
Значи съм била в голяма заблуда толкова време.

# 23
По-важното е, че ще преместиш седалката на детето Wink.

# 24
Аз пък съм запомнила, че е най-безопасно по диагонал зад шофьора и там е нашето. newsm78

най-малко шофьорът по инстинкт ако нещо се случи ще гледа да предпази себе си т.е. тази част на колата Peace

# 25
  • Galaxy 13197853088
най-безопасно е по средата на задната седалка.
след това зад шофьора.

# 26
По средата, особено в италианка е невъзможно да се сложи седалката.
Поне седалките, които сме ползвали и колите, които съм карала.

# 27
  • София

правилно си запомнила, но винаги има едно НО, понеже вероятности и варианти на сблъсъци много, реално няма как да се определи на 100% най-безопасно място.

Аз това със инстинкта на шофьора не го приемам, дето пазел своята страна, за мен трябва да си ненормален и да нямаш никакъв инстинк за самосъхранение, че да се метнеш в насрещното, за да избегнеш катастрофа ... Crazy

И разбира се, ако в колата има триточков колан по средата, там е най-безопасно, но по-старите коли(а тук масово такива се карат), нямат.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 15:13 от Angel_Dust

# 28
При мен е зад пасажерското място, защото като я вадя искам да съм на тротоара. В началото беше зад шофьора  и беше ужасно опасно като я вадя да съм на платното.

# 29
По диагонал е дребната, защото ми е по-удобно да я обслужвам Simple Smile

и това!
При мен е зад пасажерското място, защото като я вадя искам да съм на тротоара.

Зад мен е баткото.
Като беше малък той беше също по диагонал. Така сме обиколили цяла България с него  Blush

Общи условия

Активация на акаунт