Смешки от форума - 12

• 69 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 90

моят ден днес започна леко кисело, но много освежаващо с фреш от грийфрукт.
много харесвам този плод, а и с всичките си витамини и антиоксидантно действие ми се отразява много добре.  smile3521

Тъкмо реших, че е непознат за мен екзотичен плод и погледнах от кой край на света пише съфорумката, тя взе че му промени името.
Утре Ша питам в супермаркета за тоя грейфрукт.

# 91
Аз пък защо си мислех, че презервативите се използват от мъже  newsm78

# 92
Цитат
Има ли начин да си сменя скина на форума - не искам да е светло и тъмно синьо, а нещо друго, да не си личи, който ми види отдалеч монитора, че съм в бг мама, че още малко и ще ми откажат достъпа от служебния компютър - просто това синьо който и да го види и 100% му става ясно, че е бг мама Crossing Arms

# 93
  • Варна
Цитат
Има ли начин да си сменя скина на форума - не искам да е светло и тъмно синьо, а нещо друго, да не си личи, който ми види отдалеч монитора, че съм в бг мама, че още малко и ще ми откажат достъпа от служебния компютър - просто това синьо който и да го види и 100% му става ясно, че е бг мама Crossing Arms

Добре, че цветовете на нашия холдинг са също бяло и синьо, та все си мислят, че работя ли работя...  hahaha

# 94
Каква е логиката на теста за бременност с жаба? Чела съм из форума за него. Пишка бременната върху жабата и после какво?
Оффф ... не мога  Joy
Ти представяш ли си как кляка тя , обаче жабата - скок подскок си отива и гениалната експериментаторка в стил "патешко ходене с подскоци" догонва жабата , за да я напикае ...  Twisted Evil

И в мига, щом я напикае, жабата се превръща в красив принц и я повежда към Райсъвета, `щото теста се оказва положителен  married

# 95
  • София
Каква е логиката на теста за бременност с жаба? Чела съм из форума за него. Пишка бременната върху жабата и после какво?
Оффф ... не мога  Joy
Ти представяш ли си как кляка тя , обаче жабата - скок подскок си отива и гениалната експериментаторка в стил "патешко ходене с подскоци" догонва жабата , за да я напикае ...  Twisted Evil

И в мига, щом я напикае, жабата се превръща в красив принц и я повежда към Райсъвета, `щото теста се оказва положителен  married

И тук се напиках аз. От смях.
 rotfImao rotfImao rotfImao

# 96
  • София
Цитат
Точно пра българите са били по набити и яки, тъмна кожа и много пъргави и добри колоездачи.
А традиционното им облекло е било жълти фанелки и ластични клинове  Flutter

# 97
Цитат
Точно пра българите са били по набити и яки, тъмна кожа и много пъргави и добри колоездачи.
А традиционното им облекло е било жълти фанелки и ластични клинове  Flutter

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И все били допингирани и много криволичели!

# 98
A така вероятно е изглеждала прабългарската... конница:

Катрала е постнала портрети на прабългарски носители на жълтата фанелка, рисувани по личните спомени на Лили Иванова.

rotfImbo

# 99
  • София
 smile3521 С Аспарух начело!

Флип, ти докато се смееш, виж конкуренцията ти с какво печели гласоподаватели  Mr. Green  Laughing

# 100
# 101
  • София
Шегувам се Simple Smile Аз също не приемам на сериозно онзи спамо-чат, наречен Годишни номинации Simple Smile

# 102
Ааа, не знам, аз там влязох два пъти и се уплаших.  Mr. Green

# 103
Типичен "evidence"-based медицински съвет от форума:

Цитат
Освен това ако забременееш скоро след раждането трябва да спреш да кърмиш!  Peace

Цитат
Защо пък да трябва да спре да кърми?

Цитат
Незная.Със сестра ми сме породени и след първото раждане майка ми е забременяла веднага и лекарите са и казали да спре да кърми бебето,но научно не съм чела.

# 104
  • София
Наистина преди лекарите така са съветвали младите майки - при забременяване веднага се отбива първото дете. Аналогичен случай и в моето семейство.

Общи условия

Активация на акаунт