Смешки от форума - 12

• 69 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
"Енгин за всички и всички за Енгин!" - подпис на потребителка.

(За тези, които не знаят кой е Енгин, да видят тази тема и тази.)

Немах нерви да изчета темата, но подразбрах, че  става дума за някой от турските актьори, на които,  както вече  знаем, Де Ниро и разни други аматьори не могат и вода на малкия пръст да им донесат.  Naughty

# 481
Последният шедьовър от тази тема:

Цитат
Винаги когато се ровя в снимките на Енгин (което всъщност правя ежедневно) във всичките му роли,очите ми като че ли се стремят да запечатат в съзнанието ми всеки кадър,толкова е хубав  и винаги  изразява толкова различни чувства.В душата ми става толкова топло и приятно.

# 482
  • Бургас

Цитат
Винаги когато се ровя в снимките на Енгин (което всъщност правя ежедневно) във всичките му роли,очите ми като че ли се стремят да запечатат в съзнанието ми всеки кадър,толкова е хубав  и винаги  изразява толкова различни чувства.В душата ми става толкова топло и приятно.

Абе какви са тези душевни крейзита.
Чак е плашещо  newsm43 Че и по улиците се разхождат.

# 483
е тва е мания  #Crazy
другата тема за странностите е невинна като сняг пред това

и не разбирам как им позволяват да качват толкова видео в темата

# 484
Тая тема за Енгин май е най-кичозната, която съм виждала. Нямах сили да продължа след първата страница.

# 485

Цитат
Абе какви са тези душевни крейзита.

самотни ( поне душевно ) жени на средна възраст , най-вече от малки градчета  ,
проектират се в разни ситуации и в разни мечти ..

# 486
Цитат
Здравей,бих ти препоръчала продуктите на ДЕШЕЛИ, които няма да намериш в търговската мрежа,а на конкретно място.Ако искаш да излекуваш проблема си,а и не само да заздравиш кожата си не ти е нужно друго освен това.Това са натурални продукти от 10 компонента,от които мога да ти кажа всичко за всеки.Цената е 2150 лв. плюс уред към продукта . Козмецевтиката работи на ниво дерма и резултата се получава с натрупване и постоянство. Продуктът е много качествен -desheli.bg там можеш само да разгледаш и да видиш отзиви на клиенти.Ако проявиш интерес можеш да ми пишеш.Цената и качеството си отговарят плюс това имаш много превилегии,за да ползваш продукта както и подаръци.Продуктът ти стига за 1.5г. спестяваш разходи,които влагаш за своята козметика,която е на химична основа всеки месец,козметици и време,а времето е ценно.Грижата е създадена за да се ползва удома. Моята майка я използва вече 3 месеца на 40 години е и изглежда на 37, позволих си да направя подарък,за който не съжалявам !
Набито око има дамата и с точност определя на колко изглежда майка й

# 487
Много точно. За З месеца с З години се е подмладила жената.

# 488
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изключително нагли са зарибителите на "Дешели" ooooh!

Отворих темата на Енгин и съм полусляпа #Crazy. Така и не успях да разбера желанието в заглавния пост на теми за актьори и сериали да се наблъска максимално количество снимки, съчетани на принципа "далтонист се облича в тъмното". Първи пост обичайно е така или иначе претъпкан с линкове и препратки, за какво са им в допълнение и 200 снимки, след като така или иначе има възможност да напълнят цялата тема с такива Sick. А важното инфо в първи пост (линкове към официални и фен-страници, препратки към сайтове за сваляне, списък на старите теми) се губи измежду всичката кичария.

# 489
Цитат
Цитат
Привет и от мен ,мамчета ...А бе да ви питам само на мен ли ми се повръща (с извинение) аз такова не ми е било в началните месеци newsm78.Майка ми каза ,че е била така до последно е повръщала с мен ....
Може да му/й расте коса...

# 490
Цитат
Козмецевтиката
ме съсипа Laughing

# 491
 И като му расте коса какво се случва  Rolling Eyes

# 492
От растенето на коса бременната повръща уж. Не знам доколко е вярно.

# 493
Така и не успях да разбера желанието в заглавния пост на теми за актьори и сериали да се наблъска максимално количество снимки, съчетани на принципа "далтонист се облича в тъмното".

hahaha

Джо, ако не беше в темата, щях да те донеса.  Laughing

# 494
От растенето на коса бременната повръща уж. Не знам доколко е вярно.
Съмнявам се да е вярно. Аз повръщах в 5г.с. .. то още главата му не се беше оформила, а за коса да не говориме...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт