Коледни идеи и декорация

• 255 620
  • 1 999
  •   1
Отговори
# 1 830
  • в сърцето на един мъж...
La_Valletta, много е красива и много мистична!
DqVoLsKi_ChArOvNa много се радвам за вас! Страхотна новина! Hug

# 1 831
Благодаря ви  Heart Eyes Hug .
В юск има разпродражба на коледна декорация.
Набелязах си две неща и ще тичам да ги взимам
http://jysk.bg/dompotrebi/koleda/xmas-plyusheni-mecheta/dyado-ko … a-cozy-40-sm-filc
http://jysk.bg/dompotrebi/koleda/xmas-dekoraciya/dekorativni-bukvi-2x33x11-sm

# 1 832
  • München, Deutschland
Дяволски чаровна, браво! bouquet

Стисках ви палци през цялото време. Simple Smile
Писах ти и на ЛС преди няколко дни, че ви мислех, но сигурно не си го видяла...

А аз отивам да правя сладки, че повечето нещо ги изядохме. Simple Smile Отпуската е хубаво нещо  Heart Eyes

# 1 833
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
страхотна елха, даже си познах гъбката Hug

точно днес разказвах на детето как, когато бях малка, всяка нова година купувахме нови играчки.
старите нямаха шанс да оцелеят, защото някак стана традиция за завършек на празника елхата да бъде изхвърлена през прозореца в снега.
 не за друго - все успявахме да я запалим  Blush
тогава нямаше лампички гирлянди, а истински свещички Blush

и да се похваля - готова камина още нямаме, но си имаме мъжка елха  Sunglasses

# 1 834
  • Euskal Herria
Ухааа, страхотна мъжка елха. Обаче хич няма да я показвам на мъжката половина у дома.  Wink.
Благодаря за идеята!

# 1 835
  • bad@ss
От такава блъсканица се прибирам и така ми изтъня джобът, че бих изпила една цяла мъжка елха   Blush

И аз си познах гъбката  Heart Eyes

# 1 836
Украсяване на Коледната елха

http://www.koledae.blogspot.bg/

# 1 837
Момичета, благодаря много  Hug! Пожелавам ви весела и щастлива Коледа!

DqVoLsKi_ChArOvNa, бързо оздравяване на дъщеричката  Hug! В Новата Година - само усмивки, игри и положителни емоции!
Тази година забравих за Бриколаж, ще се ходи  Laughing.

ЛуДната соната, ние пък изрязвахме маски от картон и залепвахме отгоре натрошени счупени играчки. Как пък опазвахме очите от падащите стъкълца не помня. Елхата успявахме да бутнем редовно  Mr. Green.

Velina_p, с по-малката ми сестра имахме всяка своя любима стъклена играчка. Моята беше - бяло кученце, изтъркано от годините. Тази година оставих под елхата за моята дъщеря - прекрасна книга "Лешникотрошачка", резервирах билети за транслация на едноименната постановката на Болшой театър и не успяхме да отидем. Сега търся запис.

Geia, като по-малки  със сестра ми вечер пускахме светлинки, лягахме под елхата и аз разказвах приказки. Усещането е невероятно.  Но елхата беше голяма, до тавана и истинска  Heart Eyes. А подарък бе пакетче с лакомства в красива картонена къщичка  и .... две мандаринки! Шоколадовите бонбонки не ги изяждахме наведнъж, а всяка вечер по една.

st. DobriJoy. Спомням, как една година нашите също решиха да запалят свещички, те се слагаха в специални метални щипчици. Щипчици натежаха, свещички клюмнаха, елхата се запали веднага, ужас. Повече не повториха  Mr. Green.

# 1 838
  • bad@ss

ЛуДната соната, ние пък изрязвахме маски от картон и залепвахме отгоре натрошени счупени играчки. Как пък опазвахме очите от падащите стъкълца не помня. Елхата успявахме да бутнем редовно  Mr. Green.

Имах същата чуденка, когато майка ми "правеше" абитуриентки. Тя е фризьор и гримьор. Явно не се е намирал лесно брокат  Thinking През 80те винаги ходех с нея да гледам как прави каките хубави и да ям сладки и торти на корем по къщите на хората  Blush Та тя натрошаваше играчки на много ситно. Когато им вдигнеше косата, напръскваше с лак и върху загладената част слагаше шаблон. Листенце, цветче, някаква фигурка - детайл като по роклята  Mr. Green И отгоре ръсеше с натрошените играчки. Голяма цигания, ама сигурно тогава е било много куул  Laughing Може отгоре пак да е напръсквала и да е фиксирала цялото произведение с още-то лак. Няма как да не се е ръсело във вихъра на танца. Сигурно на сутринта се е познавало коя на кого е пристанала  Mr. Green

Весели празници на всички и от мен!  bouquet
И по-здрава, щастлива и мирна да е 2016!  Hug

# 1 839
Играчките от детсвото ми са в дома на родителите ми, племенниците ми украсяват елхата с тях...там им е местото, както обяснявам на сина ми, те живеят там. Аз не мога да си ги представя на др место.
Тук украсата ни се допълва всяка година и всяка година има нова стъклена играчка за елхата.

В Добрич има фирма, правеща стъклени играчки, точно като от детството ни. Намислила съм да си купя някой нрща от твх...идея си нямам как ще ги пренеса. Има и страхотни стъклени играчки от продавачи от бившата СССР в ибей. За без пари продават страхотни неща, особенно след празниците.

# 1 840
Хайде да покажа новите неща които взех Simple Smile
И също така елхата.С по малко топки става със всеки изминал ден.Малкото човече ги къса и чупи  #Crazy ooooh! .
Вчера нямаме жертви .Обяснява се много и постоянно как не е хубаво да се играе с украсата .
Скрит текст:

На тази снимка се вижда намаляващата украса Simple Smile
Скрит текст:
и се забелязва ,че всеки ден някои ръчички пипат по нея Simple Smile .И май си личи ,че каката е украсила елхата.Сега като се загледам.Добре ,че е кичеста и като се включат лампичките изглежда невероятно красива Simple Smile
Скрит текст:
каката отново настоя за цветни лапички Simple Smile .
Елхичката е нова от вчера.От юск .
Скрит текст:

Гледка към всичко в стаята Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
сладката фигура от юск Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:

Буквите в кухнята ги сложих в една от нишите в стената .
Скрит текст:

Сега много го мисля този сладур http://jysk.bg/dompotrebi/koleda/xmas-plyusheni-mecheta/koleden- … r-s-regkraka-96sm  Thinking да го взимам ли да не го ли взимам Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 09:13 от Анонимен

# 1 841
Ау, всичко ти е много симпатично  Heart Eyes Поздавления за добрите новини при вас! Вземи си го елфа, чуден е, а и можеш да си го оправдаеш като своеобразна награда за добрите резултати  bouquet

# 1 842
  • Sofia
аз не бих го взела този сладък "дългуч" Wink,лесен е за правене,с по-голямото дете бихте могли да си го направите...2 клечки за крака и шишарка за тяло,другото от филц или стари дрехи,малко сръчност... и готово Hug

# 1 843
  • София
и аз да покажа малко от украсата

и снежко с червените очи  Laughing,така реши дъщеря ми и никакви доводи за смяна на цвета на очите не помогнаха

и в компанията на светещ приятел

# 1 844
  • Варна
Здравейте !

Не мога да намеря шаблона за къщичките ,за да си направим село newsm78

Може ли някой да помогне ,че аз с тези зверчета тук, няма да мога да прегледам цялата темата Praynig

Намерих в крокотак Grinning

Общи условия

Активация на акаунт