Коледни идеи и декорация

• 255 612
  • 1 999
  •   1
Отговори
# 1 845
Моите XMAS букви две от тях са допълнително украсени с лилав флумастер .
Направо ми идваше да си оскубя косите  smile3511 .

# 1 846
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

новите флумастри са "перящи се"  Blush опитай да изчистиш с вода  Hug
старите пък бяха спирто разтворими.
ако не стане и така, скрий драснатото с нещо блестящо или със изкуствен сняг  Peace

# 1 847

новите флумастри са "перящи се"  Blush опитай да изчистиш с вода  Hug
старите пък бяха спирто разтворими.
ако не стане и така, скрий драснатото с нещо блестящо или със изкуствен сняг  Peace
Пробвах с вода не става.
А и буквите са дървени.Мислех да мина с латекс или с темперна боичка Simple SmileАко не стане ще пробвам и с нещо блестящо  bouquet

# 1 848
  • Sofia
не се ядосвай,малките сладури искат да оставят своя отпечатък навсякъде,не ги заличавай драсканиците,след години ще ти е много мило като ги видиш....

# 1 849
не се ядосвай,малките сладури искат да оставят своя отпечатък навсякъде,не ги заличавай драсканиците,след години ще ти е много мило като ги видиш....
В началото много се ядосах как зад гърба ми сътвори тази беля.Сега съм си ги сложила и си гледам с лилавото.
Много са ми хубави  Joy hahaha

# 1 850
  • Euskal Herria
В събота в хипермаркета видях украсата на Кока-Кола. Точно такива букви - огромни, червени, оформени като стелажи и на рафтовете наредени кутийки кола. А около тях - огромни плюшени играчки и картонени елхи. Всичко това - в размер човешки ръст. Сега съжалявам, че не снимах.

# 1 851
DqVoLsKi_ChArOvNa, много хубава украса, особено в нишите  bouquet! Пък за буквички не се ядосвай, твоите ще са дизайнерски  Laughing.

Натуся, снежко с ориз ли го напълни? Утре приятелски деца разменят подаръци, обещах да направим същите снежковци. Но още се колебая за пълнежа.

# 1 852
DqVoLsKi_ChArOvNa, много хубава украса, особено в нишите  bouquet! Пък за буквички не се ядосвай, твоите ще са дизайнерски  Laughing.

Натуся, снежко с ориз ли го напълни? Утре приятелски деца разменят подаръци, обещах да направим същите снежковци. Но още се колебая за пълнежа.

Благодаря Simple Smile)
Не ги мисля вече тези букви Simple Smile
Забравих за тях.
Да ви попитам за тези джуджета какво мислите http://jysk.bg/dompotrebi/koleda/xmas-plyusheni-mecheta/koleden- … bin-ss-srce-27-sm много са ми сладурски и се чудя дали да взема по една такова за учителките на голямата ми дъщеря с картичка ? Simple Smile

# 1 853
Отдавна се каня да ви покажа и моята камина и селце.

# 1 854
  • Sofia
харесват ми Hug

# 1 855
Отдавна се каня да ви покажа и моята камина и селце.
Много добре са се получили .Особено селцето ми хареса най много Simple Smile

# 1 856
Много хубави новини, DqVoLsKi_ChArOvNa! Успех и занапред!

Аз искам да похваля всички със селца! Седнах да правя и аз едно и на две чаши вино бях си наумила да изрежа едно село за една нощ, явно виното ми е засилило силно самопреценката  Mr. Green Нарязах само първия ред и ми писна. Аз рисувах моите малко на фантазия, че нямах модел и с едно тъпо макетно ножче. Леко като надялкани станаха. Ще си купя обаче хубав макетен нож и съм твърдо решена да довърша започнатото до 30ти, за да зарадвам децата за НГ. Браво на всички, които са си изработили! След несполуките ми още повече се възхищавам на творенията!
Аз имам картички и разни сувенири за показване, но ще снимам довечера като довърша и меденките. И да ви подсетя за тях:меденки с прозорче.Ето тук има снимка и кратко описание на технологията. Понякога разтопените бонбони залепват за хартията, може леко да се навлажни и ще се отлепят.

# 1 857
  • bad@ss
Добре е, че не си си нарязала някой пръст. Аз и без да бях пила, се понарязах  hahaha

Гледах тая сутрин сутрешния блок на НОВА. И те са заложили на скандинавска коледна украса, ама гаф. Елха от пръчки, светлинки в буркани, няколко икейски села. На общия фон всичко е потънало и все едно не е украсено.

# 1 858
О! Аз вчера видях една невероятно красива украса. Беше на едно малко шивашко ателие в Люлин, в един блок малко зад тунела. Ако някоя от вас се разпознае, да знае, че всичко, което видях беше перфектно! Досрамя ме да снимам, защото жената си работеше вътре. Беше точно с клонки, топки, ангели...не мога да опиша, беше страхотно!

# 1 859
О! Аз вчера видях една невероятно красива украса. Беше на едно малко шивашко ателие в Люлин, в един блок малко зад тунела. Ако някоя от вас се разпознае, да знае, че всичко, което видях беше перфектно! Досрамя ме да снимам, защото жената си работеше вътре. Беше точно с клонки, топки, ангели...не мога да опиша, беше страхотно!
Eeee защо не снима да се порадваме и ние Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт