Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за уреда Philips Lumea Precision IPL за домашно обезкосмяване?
Как се прави домашна извара и как се съхранява правилно?
Какви са ползите от добавката CoQ10?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за уреда Philips Lumea Precision IPL за домашно обезкосмяване?
Уредът Philips Lumea Precision IPL е предназначен за домашно обезкосмяване със светлина. Има различни модели, като по-новите включват и възможност за третиране на лицето. Участничка във форума го използва вече 3 години с добри резултати. Ефективността може да варира в зависимост от типа коса и цвета на кожата.
-
Как се прави домашна извара и как се съхранява правилно?
Домашната извара може да се направи чрез добавяне на оцет или лимонов сок към пресято мляко, последвано от кратко варене. След като изварата се отдели от суровината, тя трябва да бъде прецедена и охладена. Препоръчително е да съхранявате изварата в хладилник за оптимална свежест и качество; консумацията трябва да се извършва в рамките на 4-5 дни за най-добри резултати.
-
Какви са ползите от добавката CoQ10?
-
Как се приготвя яйце на очи, разположено между два резенчета гауда?
-
Как се прави кокосова извара и какви са ползите от нея?
И благодаря за темата

). По принцип темите се затварят, когато стигнат 50 страници. Но това не означава, че не може да се отвори нова по-рано, т.е. мисля, че не означава

да ти кажа плешивите ми петна си стоят плешиви от поне година и се увеличават.
че и документи за магистратура подадох
Не, че се смята за нещо престижно да завършиш вишУ в България, но това са най-големите усилия, които съм полагала до сега и ги оправдах