НВ-ВМХ, част 84

• 47 770
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Уапс, какво и беше на тенджерата ? Моето мляко като се пресече го махнах от котлона. Прибавих 2лъж. кис. мляко домашно (по рецепта е 1, но аз правих цял галон 3.8литра) 1лъж. оцет и сол. Върнах на котлона само за секунди или минута не повече. Оставих го хубаво да изстине и го сложих в хладилника. Като се прибрах от работа прецедих в тензух и това е. Тенджерата си беше чиста.
Запазила съм сурватка да правя на ММ палачинки утре.

Ками, само кис. мляко, оцет и сол. Нищо друго. Спазих рецептата само дето престоя по-дълго в хладилника, защото бях на работа, но мисля, че така още по-добре се отдели изварата. Цедих около час. Не я обичам много тричава. Стана идеална.

# 31
W'A'S'P' Честит Рожден Ден  Hug

# 32
Вив, крема не го взехме, започна лазерните процедури. Ако искаш мога да ти пиша по-нататък какъв е ефекта, че преди време ходи близо година в Пикасо, но там са егати мошениците.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 12:46 от Lemy

# 33
  • SA
Аз да ви кажа, че днес най-после си взех кейл.  Simple Smile
Приготвих си част от него, задушен с яйца и много ми хареса. Ще ми стане любим този зеленчук, има много специфичен вкус. Аз по принцип харесвам зеленолистни, особено спанак, манголд.

# 34
Ще ме разбереш защо го хрупам всеки ден  Laughing

# 35
Уаспи, честита да си  Hug и много здрава   bouquet

Счупих си един истински кокосов орех и сега подхапвам. Вие обичате ли ги  Heart Eyes

# 36
Аз не. Преди правехме коктейли в кокосови орехи, но издълбани и материала отиваше в кофата.  Laughing
Кокосовото мляко ми е някакво блудкаво на вкус, а това което се продава във веригите магазини, не знам какво е, ама няма вид на млякото от ореха.

# 37
WASP,  Честит Рожден ден , да си ми жива и здрава, много щастлива и все така позитивна ! Да си изкараш един прекрасен и незабравим празник !  Hug    bouquet
  Аз никога не съм правила извара, а ми се е искало, ама....купувам си я...Да ши кажа, от 1 седмица Пикла си изчисти  храненето, никакви храни, в кутии, плодове,зеленчуци, малко яйца, рибка, ядки сурови. целта не беше отслабване ,въпреки,че и се искаше да свали малко, целта беше акнето и. Тя има лошо акне според мен. Много и се изчисти лицето,ама много ! решила е 1 месец да го прави, предполагам,че и след това ще си контролира хранененто, да няма джънк, да се храни чисто. Сега още има  леки загадки на пъпчиците , но не са червени, леко розови и кожата и светна и една гладкаааа... тя е много горда със себе си, а аз и се радвам. Много е важно храненето! Не яде нищо с брашно ,захар, и пакетирано или в кутии.

# 38
  • SA
Мер, напьлно те разбирам.  Simple Smile Намират ли се семена за това чудо в БГ? Да взема да посьветвам майка ми да си посее догодина, щом вирее без проблем.
Грийн, обичам кокосов орех, но не помня откога не сме купували, с изключение на 1-2 за да си играе домашния любимец с тях.  hahaha Стьрготини, кокосова сметана и масло обаче ям всеки ден.
Мисля, че като се е образувала вече ядката на ореха, прозрачната течност, която остава вьтре, не е мляко и наистина е доста блудкава.

# 39
  • София
Леми, да, интересува ме в дългосрочен план как ще се повлияе, благодаря ти за заинтересоваността  Hug

Пинки, браво на твойта щерка!   bouquet Млечните много влияят на акнето също, но тя вероятно ги е изключила.

Аз обожавам кокосов орех и редовно си купувам. Точно си го хрупам, и децата, и те  Laughing

# 40
А, сетих се да ви питам, какво мислите за добавката-коензим CoQ10  Thinking
Някой между вас взима ли я ? Препоръчват за сърдечната дейност и като антиоксидант ...

# 41
  • SA
Аз преди време си купувах едно рибено масло, в което имаше CoQ10, но сега сьм на друго и не си купувам допьлнително и коензима.
Иначе мнението ми за добавката е силно позитивно и мисля, че е хубава , особено за по-вьзрастни хора, или такива сьс сьрдечна недостатьчност.

# 42
Кам, не знам дали се намират семена. На свекърва ми са и дали, ама разсад ли, семенца ли, нямам идея! Сега тя се надява да пусне семенца салатата и да събере за другата година. Иначе продължава да си расте нагоре и пуска нови листенца. Вече е близо метър висока едната, май ставали и още по-високи салатите. Все още е топло тук, не знам докога ще вирее.

# 43
  • Пловдив
Само да се запиша, а ще чета вероятно другата седмица чак...  ooooh!
Шоки, мерси за новата тема! Hug
УАСП, честит рожден ден!Жива и здрава да си и да ти се случват много приключения и положителни емоции! Hug

# 44
  • Варна
При мен не минава и ден почти, в който да не хапна нещо кокосово. Винаги имам кокосов орех и го изяждаме за 1 до 2 дни. Ползите от кокоса и кокосовите продукти са многократно дискутирани, дори тук в темата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт