Коледни идеи и декорация

• 255 604
  • 1 999
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Варна
Снежните човеци ги направихме с морска сол.....
Много красоти показвате и сте много заразителни  Mr. Green
Направих "заготовка" за камина (облепена само с хартия) и отгоре подредих "село" , сложих и венеца който направих за входната врата, но не успях да закача и снежния човек. Над камината залепихме за стената/ламперия елха от светещи лампички. И всичко това благодарение на нещата, които показвате  bouquet
селцето с камината светеща елха  снежковци

# 1 876
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crossing Arms Гадинки!
Сега от къде да търся ринг!  Crossing Arms

Сериозна съм. тези цветничи торти много ми харесаха.  Blush може ягодите да не са съвсем коледни, но...

# 1 877
  • bad@ss
Crossing Arms Гадинки!
Сега от къде да търся ринг!  Crossing Arms

Сериозна съм. тези цветничи торти много ми харесаха.  Blush може ягодите да не са съвсем коледни, но...

Ще ги превърнем в коледни   People Santa

Ако не разполагах с ринг, бих си изрязала от голяма бутилка от минерална вода или друга кръгла туба. Сериозна съм! При все, че не ти е необходимо дъно. Можеш даже да си го отрежеш отстрани предварително, да го събереш с тиксо. После, при изваждането, ще ти е по-лесно просто да отлепиш тиксото  Sunglasses

# 1 878
вкарахте ме в преразход Crossing Arms
купих си форма с ринг, по-малкия размер, за три и половина лЪва  Sunglasses

утре след работа ще го сефтосам Peace

Thinking чудя се, т'ва чудо дали не може да се използва за пържоли, наденички, някакви по-така работици, че само сладко, сладко.... Sunglasses

# 1 879
Снежните човеци ги направихме с морска сол.....

Става дума за много едра сол? Тя не е ли влажна?

# 1 880
солта е добра идея  Peace може да си загрявате играчките и да ги ползвате като грейка Simple Smile лечебна  Peace

да се чувства изобилието - три елхи  Crazy
показвам трите елхи заедно  Blush

# 1 881
  • в сърцето на един мъж...
Добри, супер сте се справили!
Ох, размечтах се за нещо такова  Embarassed

# 1 882
  • bad@ss
Признавам си, че не мога да откъсна очи от Средният връх и това си е!  Blush

Това е любимият ми елемент в темата тази година. Дори и за миналата!   Heart Eyes

Аз този Среден връх ще го помня вовеки  bouquet

Гея, много студено това, бррр.
Тя моята църна чума е по-уютна  Blush
Ти какво направи с напоителната гъба?

# 1 883
аз пък мечтая за синя Коледа Blush може и като на Гея, а може и по-наситена, но само синя.

няма да е този живот  Blush но какво пък, човек може поне да мечтае  Hug

бащицата се включи в украсяването  Crazy и двамата с макия змей горянин са разместили всичко, без средния връх  Crazy

Скрит текст:
елхата е на шевната машина, камината е организирана в стойката на шевната машина (стара крачна с чугунена стойка с надпис "Минерва"), лампичките светят и имитират истински огън.
това, че зелените са изгорели много помага.  Laughing
само стенната елха не е мръднала, може би не са я видели  Crazy

# 1 884
  • под тепетата
От мен и децата

Много е изчистено и стилно показаното от  Geia , но и на мен ми идва студено скандинавско.

Синята гама ми навява хлад и скреж.

Ринг ползвам подобен на този, много ми е удобен - от Метро.

http://chefs-heaven.com/2/13/2318.html
  http://chefs-heaven.com/2/13/2318.html

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 22:18 от bilqna_69

# 1 885
bilqna_69,  с какво ги режеш тези еленчета и снежинки?

Ето ми меденките -подаръчетаза децата от класа на щерката. Към всяка имаше и по една такава  картичка. Изключително грозна снимка, но нямам друга, а ги подарих-Коледа за спомен. Правих и шишарка на зелена или червена пръчка, залепена със силикон и завързана панделка точно на спойката. И тях раздадох преди да снимам. Ето какво ми подари моята леля, както тя го нарече Дървото на 2015.

Започвам и една инсталация на тавана над масата- ще прокарам в квадрат безцветна корда на тавана и от нея ще спусна бели картонени снежинки, може би ще им сложа малко брокат сребърен по крайчетата. Чудя се обаче дали да ги пусна на прозрачната корда или на конопени нишки? Моля, дайте мнение! Направя ли го веднъж, едва ли ще подменям после и се колебая. Щеше да е перфектно ако ги пусна на канапчетата и тук-там пусна и по някоя меденка. Обаче момчетата ми ще висят под тази инсталация по цял ден и ще ги гледат жално тея меденки. Laughing

# 1 886
  • под тепетата
 fiona,  с пънчове  ( перфоратор) са изрязани. Коледни имам още 2 вида играчки, елхичка. Децата много се радват, когато им подарявам перфоратори. За снежинките съм за корда - по- ефирно стои. Подаръчетата- меденки са супер! Картичките също ми харесват, напоследък кафявата амбалажна хартия много ми допада като артматериал.
 На леля ти елхата ми напомня за ето тази

http://cs543103.vk.me/v543103841/b79f/3Aj3-KymVE0.jpg

Такива кутийки правихме за подаръци, но впоследствие ги нанизахме на корда и стана страхотен гирлянд, но не се сетих да снимам .
 http://cs543103.vk.me/v543103211/10f78/LT_zSJuZxVA.jpg

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 08:11 от bilqna_69

# 1 887
bilqna_69, точно почти същата е! Имало някаква символика, която в суматохата не разбрах. Била залепила и сняг долу на пънчето дървената основа, както и мъх. Обаче остъргала снежеца, да не я спират на митническа проверка  Laughing
На тези перфоратори и аз ще им се зарадвам много! Все ми се е искало да си купя и като вида колко много вида има и се въздържам, защото няма да си тръгна само с 1.

Спокойни празници ви пожелавам!
Много здраве, любов и разбирателство!

# 1 888
  • bad@ss
Тортата ми (бисквитената) е на път да се превърне в емблематичен грозил. Ударих на камък с декорацията. Прекалих с плодовете, сметаната под тях се скапа, понеже не беше добре разбита с кухненски робот (щерката ми е изгорила миксера, не знаех това).
Иска ми се просто да махна плодовете, да загладя кремовете, които са обилно гарнирани с орехи и крокан и да я декорирам с фигурки от айсинг  Blush
Тези фигурки, ако са добре изсъхнали, могат ли да стоят забити и изправени? Елхата, снежният човек, джинджърмен да ги забия и да останат прави? Ще останат ли прави? Или върху влажна маса просто ще започнат да се топят? Blush Blush

# 1 889
  • под тепетата
Топят се, това все пак е белтък. Ако ти се намира бял шоколад опитай с него, макар че фигурите не са  снежнобели и белият шоколад по-трудно стяга. Друго се сещам от тортената тема - за да изолираш фигурите може да ги залепиш на  една плочка от шоколад. Кроканът също се топи и омеква.
 Крокан или крокант ( извинявам се, но не намерих в речник...)

Общи условия

Активация на акаунт