2880лв накуп за майки-студентки - 12

• 51 325
  • 799
  •   1
Отговори
# 225
Днес ми се обадиха от СП и ме викат утре да попълня някаква допълнителна бележка  newsm78

# 226
# 227
И аз сьм в ТУ-Варна.Пуснах документи на 22 окт.Знаете ли дали ще пуснат помоща с детските или отделно?И трябва ли задьлжително да имам отгоор дали сьм одобрена?Ами ,ако не сьм ще ми се обадят ли?

# 228
Да, трябва да има отговор от университета. На мен ми казаха, че ще ги преведат с детските през декември.

# 229
Някой да си е получил паричките този месец?

# 230
Irina,чакам ги днес.Ще пиша ако имам превод.

# 231
Някой да си е получил паричките този месец?
Казаха след 20ти:) Чакаме да видим:)

# 232
Здравейте, момичета някой може ли да ми каже къде във Варна е дирекция Социално подпомагане, където да си подам документите, по лична карта се водя район Одесос, звънях на един телефон и ми казаха, че не е при тях и не могат да ми помогнат? Благодаря Ви, предварително!

# 233
Здравейте, момичета някой може ли да ми каже къде във Варна е дирекция Социално подпомагане, където да си подам документите, по лична карта се водя район Одесос, звънях на един телефон и ми казаха, че не е при тях и не могат да ми помогнат? Благодаря Ви, предварително!
ул. Цар АСЕН 41 май  се води номера, това е улицата, която перпендикулярна на ул. Цар Освободител при светофара над Младежкия дом, посока Окръжна болница. Улица Цар Асен се пада реално зад Медицинския университет. Социално подпомагане е в един блок на приземен етаж. Влиза се от задната страна.

# 234

Ставаме две!   Praynig

# 235

Ставаме две!   Praynig

Проверих преди 15 минути и няма нищо  smile3516

# 236

Ставаме две!   Praynig

Проверих преди 15 минути и няма нищо  smile3516

Имам превод  Party Party Party

# 237
Хехеее честито!! Да си ги изхарчиш с кеф!  Hug

# 238
Хехеее честито!! Да си ги изхарчиш с кеф!  Hug

Мерси! Пожелавам успех и на теб и на всички които очакват "включване"   bouquet

# 239
Еми чудесно, значи отивам в СУ да ги питам колко време им трябва да напишат едно скапано писмо.

Общи условия

Активация на акаунт