2880лв накуп за майки-студентки - 12

• 51 345
  • 799
  •   1
Отговори
# 570
В средата на януари би трябвало да имаш превод.

# 571
Здравейте, ученолюбиви мами!

Знаете ли дали не се очаква някакво увеличение на тази сума за идната 2014-та година, нали са обвързани по някакъв начин с МРЗ, която е заложена увеличена в новия бюджет?  newsm78

# 572
Не, няма да има увеличение засега. Размерът на помощта подлежи на отделно гласуване.

# 573
В средата на януари би трябвало да имаш превод.
Благодаря за бързия отговор, Алексче. А аз така се надявах да ги преведат сега. Поне знам, че е разписано!

# 574
Добре, благодаря, Алексче. Ако има някаква яснота по въпроса, бих се радвала да се помести и информация тук. Simple Smile  bouquet

# 575
  • Варна
Извинявам се , че така нахлувам в темата , но имам въпрос - бях студентска редовно обучение в иу варна прекъснах преди 2 години поради невзети изпити /понеже учих и работих и не смогвах/ Януари месец карах шофьорски курс и ми се наложи да си изтегля дипломата от университета за да мога да си издам книжката .

Та въпроса ми е мога ли да си възвърна студенстките права и отначало ли ще започва с обучението или докъдето съм била стигнала.

Предварително благодаря за отговорите .

# 576
Извинявам се , че така нахлувам в темата , но имам въпрос - бях студентска редовно обучение в иу варна прекъснах преди 2 години поради невзети изпити /понеже учих и работих и не смогвах/ Януари месец карах шофьорски курс и ми се наложи да си изтегля дипломата от университета за да мога да си издам книжката .

Та въпроса ми е мога ли да си възвърна студенстките права и отначало ли ще започва с обучението или докъдето съм била стигнала.

Предварително благодаря за отговорите .
Това според мен могат само от университета да ти кажат.

# 577
Попринцип студентските права могат да се възстановят от момента, в който си прекъснала, до 5 години по-късно, доколкото поне аз съм запозната. Но най-добре е да питаш на място в университета. Peace

# 578
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ако на сайта на университета има публикуван правилник, там ще пише след колко години могат да се възстановят студентските права  Peace

# 579
  • София
Здравейте искам да попитам мислите ли че ще е проблем ,че уверението ми от университета си го взех малко преди Коледа ,а документите ще подавам другата седмица ...Дали ще ми кажат нещо ,че уверението ми е с дата 2013?  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 19:54 от charming87

# 580
  • Варна
Според мен ако датата на уверението е след датата на раждане на детето, не би следвало да има проблем, нищо че е 2013...  Peace

# 581
Здравейте искам да попитам мислите ли че ще е проблем ,че уверението ми от университета си го взех малко преди Коледа ,а документите ще подавам другата седмица ...Дали ще ми кажат нещо ,че уверението ми е с дата 2013?  Rolling Eyes

Попитай, но мисля че трябва документите да са в един месец - молбата и удостоверението.

# 582
На мен даже ми искаха да са в един ден!

# 583
Да, така е! Трябва да подадеш документите в месеца в който си взела уверението! Катето мисля че беше писала, че са я върнали за друго уверение, защото беше подала документите в следващия от месеца в който беше взела уверението!

# 584
  • Варна
Тогава... съжалявам за подвеждането...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт