Имам няколко спонтанни аборта, някои от тях бяха поредни. Последният път, когато бях бременна, силно вярвах и също толкова силно се надявах, 4е вси4ко този път ще бъде перфектно. Времето минаваше и все пове4е и пове4е надеждата ми се увели4аваше. Родих края на 8 ми месец най прекрасното за мен създание, моят малък и красив Луис Даниел. За съжаление диагнозата която му поставиха, се оказа неле4има. Моят син по4ина, след 25 дневна борба. Оби4ам го, винаги ще го оби4ам, както и съм с ясното съзнание, 4е НИКОГА НЯМА да излезе от съзнанието ми. Никога няма да го забравя.
Мъката ми е огромна, винаги ще си спомням за моето бебе и никога няма да мога да си отговоря "защо ми го отне, Господи?" . Мъ4а си да си представя как би изглеждал в годините на растеж, какъв характер би имал.......въпроси без отговори.
Винаги ще се връщам назад и ще си мисля за бебетата, които не можах да износя, за малкият Луис Даниел, който неможах да прегърна.

.Когато 4ух лекарката да казва ,4е няма тонове ,по4нах да пла4а така прекарах два дни докато не ме вкараха в операционната и не можаха да ми сложат упойката ,заЩото монитора на който се слушаха тоновете на моето сьрце ,запо4на да издава мноооого бьрз звук
.

С таткото беше същото - никой от нас не можа да се зарадва първите месеци,дълго време не казвахме на никого - ей това беше най-мъчителното за мен,че не можех да се радвам,че ми беше отнета радостта от бременността,щастието от очакването и представите за бебето.Бременността беше едно дълго постоянно притеснение - бебето вървеше с 2 седмици назад и първите 2 месеца постоянно ме плашеха,че не се развива нормално.Първите три месеца минаха някак - за да влезем в зоната на контракциите.Постоянно влизах в болница,системи и хапчета - броях седмиците,кога ли ще дойде 28 седмица,после вече беше по-леко - и истинската радост дойде чак след невероятно бързото и леко раждане на една здрава,кротка и послушна беба.Но не съм забравила и не мисля,че някога ще мога да забравя случилото се.Осъзнавам,че не е толкова раздиращо,колкото да загубиш вече родено бебе - но болката от загубата на надеждите,на радостта,на онова блажено безметежно щастие на очакването,на всичко онова,което можеше да бъде с едно друго бебе - също е тежко и не се преживява с лекота (или поне аз не мога).