Почивайте в мир, всички наши малки ангелчета!
Дано да сте добре!
Започнаха се ходиния по мъките иследвания ;доктори; пари и инвитро.Бяхме испълнини с толкова много надежда ивяра че ще си имаме бебче, но бог не чу молбите ни зачеване нямаше
.Последваха две години премирение събиране на сретства кураж и ново ин витро,но и този път ништо
решихме да не губим повече време годините все пак си текат продадохме си колата ,иследвания и ето ни отново пред кабинета след половин година.Казахме си е неможе този път да не стане и бог чу молбитени получисе
,но не за дълго. Намесисе дявола и всичко развали.Първо единия близнак малки надежди за втория и........кюртаж
Изминаха пет дълги години

Поради тази причина и това, че силно исках бебе направих аборт. В началото се обвинявах, че сам убила това нежно създадние растящо в мене, ни когато септември една прекрасна лекарка /благодаря на доц.Попова/ ми извади 3 миоми и запази родовите ми функции вече не мислех, че сам убиица. Сега в мен расте бебок, който искрено се моля да се роди жив и здрав. Съжалявам, че нама по-голямо братче или сстриче /така и не пожелах да знам какво е било/
, но се надявам да има по-малки такива.
.
.
S tova bih iskala ne samo da se predstavia, no i da obarna vnimanie na vsichki badesti maicheta - otstoiavaite pravata si, iskaite si izsledvaniata vseki boji mesec sled ustanoviavane na bremennostta, iskaite specialno vnimanie i ako ne go poluchite prosto smenete lekaria.
I taka veche pochnah da obikaliam magazinite za bebeta i da oglejdam tova onova, kogato svetat se sruti. Otidoh na ejemesechnia kontrolen pregled i se okaza che moeto momchence e martvo. Ne viarvah na ushite si, ne znaeh kade se namiram. Izpratiha me v patologiata - za tam niama da razpraviam. Blagodarenie na blizka priatelka i mnogoto poznati na maja mi mi obarnaha specialno vnimanie. Poradi golemia mesec triabvashe da se predizvika rajdane. Za stastie to mina barzo. Akusherkite kazaha cje sam bila stastlivka - povecheto kato men chakali po sedmica i to s kontrakcii. Togava, ot lekarkata koiato me izrajdashe razbrah ujasnia fakt: placentata mi bila prenosena POVECHE OT MESEC I POLOVINA. No ne tova beshe ujasiavasto, a replikata che tova i slepec stial da go vidi na videozona. Izpadnah v shok, dotogava si misleh che deteto ne e bilo razvito kato horata ili nesto podobno i vsichko e bilo za tova. A vsastnost to se okaza porednata lekarska greshka ili po-skoro rezultat ot porednata lekarska nebrejnost. Tajno, no fakt