Отговори
# 240
Е този Халил направо е пълно ку-ку. ooooh! Сигурно каза на Диджле ,че няма да я женат за Йомер . Thinking

# 241
И сега Ймер ще претърпи катастрофа и ще забрави,че е влюбен!

е след толкова премятане  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy интересно кой стреля по него дали пък не е Кадир  newsm78
Мисля ,че е възлюбения на Диджле или Халил!
Жал ми е за Лейля,ужасна ситуация!
И аз бих се почувствала много зле!!!

# 242
твърде лесно ще бъде!!!
мисля ,че ще го направи против волята си, за да има какво да гледаме!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 243
Снахата ,като разбра ,че пострадалия е Йомер се зарадва!!!
Тази е голяма гаднярка!От тази трънка ще изскочи заек да знаете!!

# 244
твърде лесно ще бъде!!!
мисля ,че ще го направи против волята си, за да има какво да гледаме!!! newsm78 newsm78 newsm78
Пак ли стига едно и също, сега дано е нещо по различно от предишните му филми! Thinking

# 245
Кадир се извиняваше на майка си,може би защото смята ,че заради него е пострадал Йомер!
------------------------------------------

# 246
Оф...тази майка му на Йомер леле какъв грачеш вой.......... smile3514 smile3514 smile3514 нещо много изкуствено го раздава досега от всички актьори тя най не ми допада  Thinking

# 247

дали пък не харесва Йомер. newsm78

# 248
Кадир се извиняваше на майка си,може би защото смята ,че заради него е пострадал Йомер!
------------------------------------------

може би тук тя го шамаросва  Thinking

# 249
твърде лесно ще бъде!!!
Пак ли стига едно и също, сега дано е нещо по различно от предишните му филми! Thinking
Щях да кажа ,че не било така , но по отношение на Мелда беше точно така!!Ожени се за нея насила!!

# 250
Оф...тази майка му на Йомер леле какъв грачеш вой.......... smile3514 smile3514 smile3514 нещо много изкуствено го раздава досега от всички актьори тя най не ми допада  Thinking
На мен направо ми е противна,а и това момичето с обицата на нослето и то не ми харесва Naughty

# 251

дали пък не харесва Йомер. newsm78
и аз мисла,че го харесва щеше да се разплаче но се овладя ooooh!

# 252
какво ли каза Йомер на Халил и Кадир остана недоволен от цялата тази работа. newsm78 А за стрелбата по него вярно ,че може да е младежът дето е влюбен в Диджле за него не се сетих. Thinking

# 253
сигурно диалозите между тях са силни и смислени и ключови за филма ама като нищо не разбираме   Embarassed Embarassed Embarassed

# 254
  • Malaga
Да се включа и аз. Simple SmileСпоред мен,Халил стреля по Йомер защото когато говореше с Диджле ,нарисува някакви завои-нали точно там колата се преобърна,а снахата е дъщеря на тоя в затвора.Затова и не понася Йомер.

Общи условия

Активация на акаунт