Отговори
# 255
Снахата ,като разбра ,че пострадалия е Йомер се зарадва!!!
Тази е голяма гаднярка!От тази трънка ще изскочи заек да знаете!!

дали пък не харесва Йомер. newsm78
Едно съчинение разсъждение по картинки:
Бащата на това момиче влиза в затвора ,за да спаси Йомер,който както видяхме уби човек.
От благодарност семейството обещава ,че ще вземе дъщерята за снаха като порасне/това ми изглежда нормално за тяхните нрави/,но вместо за Йомер , както тя се е надявала , я омъжват за по малкия брат.Батко Йомер така е пожелал Hug Hug Hug Hug Hug
Затова сега го гледа така злобно,защото я е пренебрегнал!!

# 256
Момичета давате много добри разсъждения. Heart Eyes Леле сценаристите само да знаят ние какъв сценарий бихме им спретнали  Joy Joy Joy направо ще сме първи в класацията . Hug Е тази вечер с тези реклами ни направиха  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 257
Оф...тази майка му на Йомер леле какъв грачеш вой.......... smile3514 smile3514 smile3514 нещо много изкуствено го раздава досега от всички актьори тя най не ми допада  Thinking
Тази баба в много сериали участва , но на мен ми е много безизразна , като мумия.Едно нервче на лицето не и потрепва!!

# 258
Оф...тази майка му на Йомер леле какъв грачеш вой.......... smile3514 smile3514 smile3514 нещо много изкуствено го раздава досега от всички актьори тя най не ми допада  Thinking
Тази баба в много сериали участва , но на мен ми е много безизразна , като мумия.Едно нервче на лицето не и потрепва!!

newsm10 smile3521

# 259
Дали ще има фрагманче? newsm78 newsm78 newsm78

# 260
  • Варна
Ми то от ботокса е! Grinning

# 261
Дали ще има фрагманче? newsm78 newsm78 newsm78

Май ще е йок  Tired

# 262
# 263
А дали Халил не каза на Диджле ,че няма да я оженят за Йомер , защото той ще го убие!
много се разстрой момичето и я заключиха ,може би да не тръгне да спасява Йомер!!!

# 264
На мен м се струва, че Йомер каза на Халил, че няма да се жени за Диджле, но му обеща той да се ожени за по-малката му сестра Топрак,тази която го извика в Мардин. Затова майката на Йомер и Кадир бяха толкова ядосани, че е обещал Топрак на този психопат.

# 265
  • Варна
Йомер отиде да пита Халил какво иска, че да се откаже от сватбата и оня поиска някакви земи, които явно са много важни за семейство Бозбей. Май ония там, дето убиха бащата на Йомер и май по- големия брат на Халил- поне така разбрах. Peace Йомер се съгласи да ги даде, каза на семейството си, брат му полудя, майката го заплаши, че ще се откаже от него, пък той им каза, че не иска да е начело на клана и ако приема волята му тя- ок, ако ли не- нейна работа и тя взе да вие- сцената с голямата драма в двора.
Може и да си измислям! Peace
Трудно им разбирам с тоя диалект- направо гъгнене на моменти! Аз с нормалния турски едва се оправям, пък тука вече...  Rolling Eyes

# 266
Лейля беше много хубавка и двата пъти в който очакваше бъдещия си съпруг за да го представи на майка си / а тя все нещо недоволстваше. Thinking

# 267
Ми то от ботокса е! Grinning
Дани ,ти какво разбра с твойте 50 турски думи , щото аз с мойте пет , доста се поразвихрих/в догадки/? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 268
  • Варна
А дали Халил не каза на Диджле ,че няма да я оженят за Йомер , защото той ще го убие!
много се разстрой момичето и я заключиха ,може би да не тръгне да спасява Йомер!!!
Диджле много се разстрои, че няма да я женят за Йомер. Освен че явно го харесва и е запленена от мисълта да отиде след сватбата си в Истанбул, че даже и на прислужницата обеща да я вземе с тях, каза, че щяла да стане за резил- изоставената годеница. Истината е, че тя е влюбена в Йомер- затова бяха тия драми. В другата серия май ще видим сцената с прерязаните вени- имаше едни такива снимки от преди няколко дни... Rolling Eyes

# 269
Дани извинявай ,ти вече си ни светнала за някои неща! Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт