Отговори
# 285
# 286
Е видяхте ли сега къде ще се срещнат Лейля и Йомер В болнцата . Peace бре тоя Босфор коклко годежни пръстени и синджирчета е получил ми то това е цяло съкровище от всики филм по няколко  Joy Joy Joy Лейля не носеше годежния пръстен а пък снахата как примамва и съблазнява Кадир  hahaha Приятелят на диджле е арестуван значи той е  #2gunfire #2gunfire
Първоначално обвиняват Халил,защото го разпитват, а пък и майката се държи много надменно с Диджи,когато отива да види Йомер.Сигурно си мислят ,че брат и е посегнал на батко!!!

# 287
Със сигурност има с какво да ни заинтригуват тези сценаристи но да почакаме да видим от снимките които поизлязаха има доста интересни нещица като например Лейля и Халил под ръка . Hug Тогава батко направо ще е  smile3511 smile3515

# 288

А тук се вижда и приятелят на Йомер от Истанбул. Thinking

# 289
Интересно, как ще се развият събитията newsm78 newsm78 newsm78
Явно Лейля и Йомер ще се срещнат в болницата.Лейля се премества в Мардин. newsm78 newsm78 newsm78Може би сте прави ,че ще предпочетат така тривиалния вариант - загуба на паметта ,иначе няма как да ги разделят!!!
--------------------------------------------
Всъщност на края на фрагмана вдигнаха голяма "патардия",дали това не е преломното събитие,което ще накара Йомер да се ожени за Диджле или тази врява е защото Диджле е изчезнала или посегнала на живота си newsm78 newsm78 newsm78
Незнаммм.......стори ми така сякаш се е стегнала за път...... newsm78

# 290
Дами от мен лека и спокойна нощ .За мен бе огромно удоволствие отново да се съберем и коментираме .Дори и по картинки и Качак и този филм на батко си заслужават. Peace

# 291

А тук се вижда и приятелят на Йомер от Истанбул. Thinking
аз още не мога да ги оправя кой кой е ,защото не съм гледала първи епизод , но ми трябва още най - много една серия и ще съм в час!!!

# 292
  • Варна
Интересно стана- две думи няма! Peace
Интересна логика извади оня Тахир- с магазина, дето говориха с Йомер на едно романтично място- терасата на някакво заведение, заснето под още по- романтичен ъгъл- да се оженел за тая, пък да си обичал оная...Щото Йомер му разправяше как е дал дума на севгили кадън в Истанбул и няма как да се ожени тука, дори и заради такъв висок залог- чест, дадена дума, обещания, земи, зони на влияние...такива работи, твърде важни за хората там и не само там! ooooh!
Ето че Кадир е нямал търпение да стане ага- начело на неговия клан и да му целуват ръка, т.е. да се разпорежда, да има влияние...Може жена му, съблазнителката, да му пълни главата с разни образни и да го подклажда, че той и без друго е достатъчно честолюбив и луд!

# 293
От мен също лека нощ!
Утре ще продължим с коментарите!!!
-----------------------------------------------

Ако разберем и какъв е рейтинга на сериала ще е добре!
Ще се молим да има гледаемост , че иначе ще ни лишат от присъствието на батко , а той е невероятен!!!
Сега след като изгледах епизода , мисля ,че за тези три години леко е поостарял,но не е загубил чара си.Ако махне тази побеляла брада , ще е още по чаровен ......поне според мен!!!
А за носа......да не се повтарям........ и да не повтарям другите , но е .......прекрасен......
Корекцията е съвсем "премерена"и точна!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 294
  • Варна
От мен също лека нощ!

Ще се молим да има гледаемост , че иначе ще ни лишат от присъствието на батко , а той е невероятен!!!
Сега след като изгледах епизода , мисля ,че за тези три години леко е поостарял,но не е загубил чара си.Ако махне тази побеляла брада , ще е още по чаровен ......поне според мен!!!
А за носа......да не се повтарям........ и да не повтарям другите , но е .......прекрасен......
Корекцията е съвсем "премерена"и точна!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нали?!... newsm53
И добре играят всички и още ще се разиграят, просто все още набират инерция, влизайки в кожите на героите си! Grinning
Лека нощ и от мен! Hug Благодаря за чудесната компания- почти като едно време, в доброто старо време! Heart Eyes

# 295
От мен също лека нощ!

Нали?!... newsm53
И добре играят всички и още ще се разиграят, просто все още набират инерция, влизайки в кожите на героите си! Grinning
Лека нощ и от мен! Hug Благодаря за чудесната компания- почти като едно време, в доброто старо време! Heart Eyes
Да почти като едно време......
И ние като артистите набираме инерция........
Тази вечер за няколко часа изписахме десет страници .................
Другата дано изпишем двадесет .....................

# 296
  • Malaga
Adine Kalbime Yazdim

Serhan Yavas - Omer
Ipek Karapinar - Leyla
Tolga Gulec - Halil
Meltem Miraloglu -Dicle
Emel Goksu - Kureysa
Ertam Aydar -Kadir
Ozge Karkmaz - Zilan
Fatma Oney - Fidan
Sertan Erkacan - Emin Ali
Aybike Turan - Selin
Kadir Turan - Celil
Pervin Unalp - Fazila
Dine Altinok - Binnaz

# 297
# 298
Привет компания Незабравима! Hug
Бганьо,Дани прекрасни са произведенията Ви!  bouquet  bouquet  bouquet
Виждам фенките на Серхан сте се събрали за новият му сериал newsm62 ...но аз така и не мога да го възприема в подобна роля,като Харун,може би защото съм върл фен само на  Серлем... Whistling
Ако не друго,поне в темата се осеща оживление,както в "доброто старо време" Hug
Миме,благодаря ти за преразказа на Качак с Йозка  love001
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 299
От мен също лека нощ!

Корекцията е съвсем "премерена"и точна!!!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Меги,разби ме  hahaha hahaha hahaha Нали си фенка Севрханова Peace
А аз си мисля,че с корекциата на носа си е решил да се раздели тотално с образа на Харун  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт