Отговори
# 300

Това телце явно се поддържа с много постоянство и тренировки  Hug

... и стерероиди,Миме  Peace

# 301
и най-накрая...Прекрасна Неделя,приятели!!! lovekiss

# 302
  • Варна

Светецът! newsm47

# 303
# 304
Добро утро! Hug Hug Hug
Аз също в първия момент не възприех ''батко'' в новата му роля,но като се абстрахираш от Незабравима сериала никак не е зле,само дето нищичко не разбирам от диалозите им Confused.Трябва да се даде шанс на Серхан да покаже на какво е способен,но почти съм убедена ,че тандема му с Йозлем няма да се повтори Cry .Дано има рейтинг и се задържи на екран дълго време Praynig.
А тази снимка на Йози ,макар и не ясна не съм я виждала. newsm78

Хубав неделен ден на всички! Heart Eyes Grinning

# 305
  • Malaga
 Hug Добро утро! HugСлед мнoгoто емоции от миналата вечер ви желая спокоен неделен ден!  Heart Eyes

# 306
Това е май за вечерта рейтинга ,не знам добре ли е зле ли е ? newsm78 Confused

# 307
  • Malaga
За тези,които не са гледали снощния епизод. HugНадявам се да е целия. Praynig Embarassed

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 16:06 от chuza

# 308
  • Варна
За тези,които не са гледали снощния епизод. HugНадявам се да е целия. Praynig Embarassed

Добър ден банда, аз снощи толкова се гласих да гледам батко, филма започна нета се скапа, съжалявам,че не бях с вас, виждам доста сте коментирали. Аз определено, ще се възползвам от  предложението на chuza и ще го изгледам макар и със закъснение.

# 309
  • Malaga

Добър ден банда, аз снощи толкова се гласих да гледам батко, филма започна нета се скапа, съжалявам,че не бях с вас, виждам доста сте коментирали. Аз определено, ще се възползвам от  предложението на chuza и ще го изгледам макар и със закъснение.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 16:08 от chuza

# 310
# 311
# 312
# 313
# 314
Това е май за вечерта рейтинга ,не знам добре ли е зле ли е ? newsm78 Confused

И аз не мога да преценя дали 11 място е добро , но като гледам това се повече предавания и новини.Хабер .....Хабер ..... е новина!!! newsm78 newsm78 newsm78А няма как те да не са с висок рейтинг.Забелязах ,че филма е точно преди другия филм, който следя,но по Фемилито.Чела съм ,че той бил с добър рейтинг, затова просъществувал 3 сезона и сега снимат 4-ти.Дали той е успешен не мога да кажа , но се надявам да е така!!!

Общи условия

Активация на акаунт