Отговори
# 75
# 76
  • София
Хайде втори фрагман на Серхо  Peace

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Голяма интрига се заформя тук  ooooh! ooooh! ooooh! Йомер беснее ,по телефона излъга и Лейля,майка му го плаши че ще се отказва от него ,Лейля реве  Thinking за капак и катастрофа след стрелба  Shocked

# 77
Деска lovekiss Heart Eyes не ни остава нищо друго да чакаме изненадите на сценаристите  Hug

# 78
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug
Тъкмо ни поотпуснат страстите от сериала на Йозлем и ни мятат тия от сериала на Серхан ooooh!
Много интересен фрагман- заформя се интрига голяма и аз чакам съботата с нетърпение!
По чия ли кола стреляха? Thinking Щото след такова падане с търкаляне е почти невъзможно да оцелее човек, освен ако не стане някакво чудо! Rolling Eyes
И един хубав Серхан  Heart Eyes Hug

# 79
  • София

Ха така #Crazy- Лейля под ръка с Халил в качеството си на символичен домакин ли, що ли!  Thinking
Не помня кой го беше предположил, че е възможно той да си падне по нея и ако това се случи- стана тя, каквато стана! ooooh!
Ще го видим тогава бат ни Йомер / Серхан/ какъв дървен актьор е като замята огън и жупел с погледи! smile3516 Че и шамари може да има! Grinning

Дани аз първа го предположих и оставам със същата си позиция.Очакват се буреносни облаци  buria buria buria tantrum tantrum от Йомер  Hug

А, стига с тия буреносни облаци! Това беше патент на Незабравима - там резюметата на предстоящите епизоди бяха като сводки за времето.

# 80
  • София

Въй въй въй а сега това тука какво ще да е? newsm78

На мене на пресконференция ми прилича....

# 81
Бганьо рекламират си филма хората търсят си зрителска аудитория и рейтинг който да ги изтласка горе по върховете. Hug

# 82
# 83
  • София

Въй въй въй а сега това тука какво ще да е? newsm78

На мене на пресконференция ми прилича....
Точно пресконференция за сериала е  Peace

# 84
  • София
След такава катастрофа - минимум един епизод в болница. А Серхан как хубаво се е научил от Йозлем да плаче. Лека нощ!

# 85
Лек и спорен ден приятели. Hug Heart Eyes
За добро настроение  Heart Eyes

# 86
  • Malaga

HugДобро утро и успешен ден!  Hug

# 87
  • Malaga
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Подкрепете сериала в тази анкета

http://izleyiciplatformu.com/anketler.asp

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 11:22 от chuza

# 88
  • София
Батко пак хваща смело зад вратлето девойката,че да не може да избяга  Crazy(Харунов захват) Flutter

# 89

Общи условия

Активация на акаунт