Отговори
# 315

Йози нещо е подложена на унизителен тормоз!!Порицание пред строя!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Много ми харесва този тип и съжалявам ,че се очертава любовта да е невъзможна , ако не стане чудо ......разбира се!!!!

# 316
Снощи беше много забавно и приятно в темата!Малкоооооо ми заприлича на "сряда вечер" от преди няколко години , но съвсем малко!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Трябва още доста да стегнем редиците за да има резултат!!!
Тази събота пет , другата дано да сме 10/поне/!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 317
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17Дани,за какво се говори в многобройните статии ,които си публикувала??!!! newsm17 newsm17 newsm17

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 22:21 от migi_megi

# 318
Adine Kalbime Yazdim

Serhan Yavas - Omer
Ipek Karapinar - Leyla
Tolga Gulec - Halil
Meltem Miraloglu -Dicle
Emel Goksu - Kureysa
Ertam Aydar -Kadir
Ozge Karkmaz - Zilan
Fatma Oney - Fidan
Sertan Erkacan - Emin Ali
Aybike Turan - Selin
Kadir Turan - Celil
Pervin Unalp - Fazila
Dine Altinok - Binnaz
Дияр,както предположихме ,че се казва малката сестричка на Йомер - няма.

# 319

Йози нещо е подложена на унизителен тормоз!!Порицание пред строя!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Много ми харесва този тип и съжалявам ,че се очертава любовта да е невъзможна , ако не стане чудо ......разбира се!!!!
Маги, незнам защо но ми се струва,че любов ще има Crazy

# 320
# 321
  • София
Йозко говори по телефона с Ахмед  newsm53 smile3521 txtloves

# 322
Добър вечер, момичета и момче!   bouquet
Да споделя какво научих от една позната за сериала на Серхан.
 Двата рода в Мардин са в кръвна вражда след убийсвото на бащата на Йомер, защото убиецът е брат на Халил. До убийството се стига, защото и двата рода имат претенции за нивите, на което беше извършено то. Независимо от това, че шофьора поема вината за убийството и влиза в затвора, който  пък e баща на снахата - жената на Кадир, двата рода са се договорили Йомер 20год.  да не стъпва в Мардин.
Разговора между Йомер и Халил - Йомер му казва, че няма да се ожени за Диджле и пита Халил какво иска в замяна, а той му казва, че след като не може да върне брат му и баща му, иска да му върне тези ниви, за които е започнало всичко и Йомер обеща да му ги даде.
Майката на Лейля не иска тя да се омъжва, защото за да стане доктор Лейля  2год. трябва да  отиде на специализация по разпределение, а тя е разпределена в Мардин и ако се омъжи няма да стане доктор, защото няма да отиде в Мардин.
Снахата, не и знам името - жената на Кадир, гледа кръвнишки Йомер, защото ако той се върне в Мардин ще стане  ага, а ако си стой в Истанбул, Кадир ще е ага. Когато занесе покупките на майка си, тя я посъветва по-бързо да забременее и да роди наследник на рода.
Ако нещо друго ви интересува, питайте, за да попитам и аз.     love001

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 21:11 от valdes60

# 323
Добър вечер, момичета и момче!   bouquet
Да споделя какво научих от една позната за сериала на Серхан.
 Двата рода в Мардин са в кръвна вражда след убийсвото на бащата на Йомер, защото убиецът е брат на Халил. До убийството се стига, защото и двата рода имат претенции за нивите, на което беше извършено то. Независимо от това, че шофьора поема вината за убийството и влиза в затвора, който е пък баща на снахата - жената на Кадир, двата рода са се договорили Йомер 20год.  да не стъпва в Мардин.
Разговора между Йомер и Халил - Йомер му казва, че няма да се ожени за Диджле и пита Халил какво иска в замяна, а той му казва, че след като не може да върне брат му и баща му, иска да му върне тези ниви, за които е започнало всичко и Йомер обеща да му ги даде.
Майката на Лейля не иска тя да се омъжва, защото за да стане доктор Лейля  2год. трябва да  отиде на специализация по разпределение, а тя е разпределена в Мардин и ако се омъжи няма да стане доктор, защото няма да отиде в Мардин.
Снахата, не и знам името - жената на Кадир, гледа кръвнишки Йомер, защото ако той се върне в Мардин ще стане  ага, а ако си стой в Истанбул, Кадир ще е ага. Когато занесе покупките на майка си, тя я посъветва по-бързо да забременее и да роди наследник на рода.
Ако нещо друго ви интересува, питайте, за да попитам и аз.     love001

Ухаааааааа най сетне светлина в тунела - Благодарности Валдес  Hug  bouquet newsm51  love001  love001 txtloves txtloves
 Иначе мога да кажа, че ни е забавно и най вече на мен от интересните ви догатки мили дами - сигурна съм - щото май се зарибихме, дори и да не е като Незабравима - че до края на сериала ще научим  турски - евала машшала на всички наши дружки дето се наеха и научиха по времето на едрун езика, като Росисан Деска Милена и още някои които изчезнаха ...
Желая на всички много здраве независимо от всичко и Спорна и ползотворна нова седмица  bouquet  bouquet  bouquet

# 324
Привет мили дами  Hug Heart EyesВалче  ,Дани  бравос ще чакаме още инфо и от трета серия .lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss  Ето затова снахата така примамва Кадир чака се наследника  Hug

# 325

Валя,  love001благодаря  bouquet това си е нещо друго  Laughing

Хубава , спорна и късметлии-ска седмица дами! txtloves

# 326
И в крайна сметка какво стана и тук борбата за власт ще е жестока . Thinking Ей сигурно да си ага е много престижно -всички да ти се кланят .Кадир явно  не може да приеме ,че той е по -малкият и честта се пада на батко му.А пък като гледам баткото изобщо не го вълнува тази роля на старейшина . Thinking Заформя се интересен сюжет поне засега до този момент Йомер   си отстоява позицийте и все още не се е предал на майка му .Това до  сега а пък след болницата как ще да е ще очакваме в бъдеще развитието на героите?  Hug

И в Качак нещата продължават  с бързи темпове  Hug На Нюргюл отново и предстоят трудни моменти . Cry Явно ще има конско или някакво порицание пред строя Ертан бей ще се прави на шеф  Thinking но във фейса имаше и снимки на тях двамата в колата му и тези кадри не бяха от изминалата серия така ,че и тук се очаква  "очаквай не очакваното " може пък не той да е застрелял детето а някой от другите мафиози в смисъл изстрелът да не е бил от неговият пистолет но  newsm78 това са само мои догадки .Паживьом увидим  Hug 

# 327
  • Malaga
Ηδη είναι σε πολύ καλή θέση αν σκεφτεί κανείς ότι εχουν παιχτεί μόνο 2 επεισόδια! Επίσης τα νούμερα τηλεθέασης έχουν ανέβει αισθητά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Rtg%(Net): 3,45, Share%(Net): 9,03, TVR%: 38,20 Simple Smile
Google
 Още в много добра позиция, когато смятате, че те са играли само два епизода! Също така, публиката номера са се увеличили рязко през последната седмица. Rtg% (нето): 3,45, Share% (нето): 9,03, TVR%: 38,20 Simple Smile

newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

# 328
Чуза какво е това инфо от гърците  newsm78 ,че филмът има сравнително добър рейтинг и набира още почитатели ли ? newsm78

# 329
Ηδη είναι σε πολύ καλή θέση αν σκεφτεί κανείς ότι εχουν παιχτεί μόνο 2 επεισόδια! Επίσης τα νούμερα τηλεθέασης έχουν ανέβει αισθητά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Rtg%(Net): 3,45, Share%(Net): 9,03, TVR%: 38,20 Simple Smile
Google
 Още в много добра позиция, когато смятате, че те са играли само два епизода! Също така, публиката номера са се увеличили рязко през последната седмица. Rtg% (нето): 3,45, Share% (нето): 9,03, TVR%: 38,20 Simple Smile

newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

Май наистина Чичо Гугъл се справя по добре с превод от гръцки!
пожелавам още по - висок рейтинг, за да си гледаме батко... hahaha hahaha hahaha....Йомер hahaha hahaha hahaha!!!

Общи условия

Активация на акаунт