6 годишните на предучилищна

• 37 746
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Е, всичко зависи от госпожата и училището. Всеки си познава децата и си преценява.

# 241
Чудесна е.

Пак да се включа. Blush
Колко нива има вашата игра?
Можеш ли да направиш съпоставка между вашата и тази онлайн? Коя е по-трудна? Бързо ли му омръзна на сина ти и дали е минал всички нива?Гледам, че се препоръчва за деца над 8г.

# 242
  • Sofia
Морена, аз за краснописа изобщо не бих правила забележки. Писала съм и преди, че ми е все тази дали ги изписва красиво или не. Просто да е четливо и да не излиза много от реда (даже с риск да ме наругаете-на кого по дяволите му трябва да изписва ръкописно "А").
Нали се сещаш, че няма аз да съм от наругалите
Иначе на краснопис и аз не държа, но искам да се старае, пък тогава колкото - толкова. Не искам да претупва, та затова я наглеждах и то докато обясня как се пише А-то, после сама си написа, както винаги.

# 243
Привет мамчета, отдавна си ви чета. Моето момиче е в ПГ в детската градина. Учат по Моливко. Ходи с голямо желание, което до преди тази учебна година и липсваше. Много иска да се учи. При нас няма домашни, не пишат ръкописно. Много трудно получвам инфо какво са учили днес. Тя ми е много любознателна, познава буквите, сега се научи да прави срички от два звука, следващата ми цел е да се научи да чете, та да й е по-лесно в у-ще. Смята много добре до 10. Сега учим стихче и реплики за тържество по случай празника на Християнското семейство. Също така да отбележа,че сме от малък град и групата е смесена от 5 и 6 годишните, чудя се как успява г-жата да ги учи, но е факт, че успява.

# 244
Можеш ли да направиш съпоставка между вашата и тази онлайн? Коя е по-трудна? Бързо ли му омръзна на сина ти и дали е минал всички нива?Гледам, че се препоръчва за деца над 8г.

Ами тя не е на нива, картите са разделени на начинаещи, средно напреднали и напреднали. Общо взето, бързо се минават, моят си е играл 10-на пъти и ги мина всичките карти. Могат да се купува и допълнително карти от майтойс.
С тази онлайн ще ми трябват няколко дни да сравним, че нали трябва да се разиграят картите от нея, така не може да се прецени на око. Но днес опитах една карта онлйн от най-напредналите и не успях да я направя. Едва ли е за деца на 8 плюс години, идеална си е за 5-6 годишно дете.
Пак ще пиша, като я разцъкаме.

# 245
  • у дома
Чудесна е.

Пак да се включа. Blush
И двете ми деца не са минали всичките нива,отделно,че не я играят всеки ден и като се сетят си минават и такива ситуации,които са правили преди-играят я предимно зимата-имат я от миналата Коледа-не им е омръзвала  Peace Нашата е точно тази,която съм показала като линк по назад и е с 60 карти.
Големият ме поправи,че е минал всичките карти,но малкият не е...
И нашата е от МайТойс   Hug

# 246
Нашата е точно тази,която съм показала като линк по назад и е с 60 карти.

Нашата е с 40 карти, сигурно е по-лесна. Тази със 60 си заслужава повече.  Peace

# 247
Благодаря ви.  bouquet
Жасмин, вашата с 40 карти пак ли е за възраст 8+. Можеш ли да дадеш линк в Майтойс на играта? Praynig

# 248
  • у дома
Благодаря ви.  bouquet
Жасмин, вашата с 40 карти пак ли е за възраст 8+. Можеш ли да дадеш линк в Майтойс на играта? Praynig

Нашата е тази http://www.mytoys.de/Rush-Hour-Deluxe/Wissens-Denk-Quizspiele/KI … p.ca02.14/1600507 , а на Жасмин сигурно е тази http://www.mytoys.de/Rush-Hour-Junior/Wissens-Denk-Quizspiele/KI … p.ca02.14/1439758 - пише,че е за възраст 6-8 години.
Или пък тази http://www.mytoys.de/Rush-Hour-Neuauflage/Wissens-Denk-Quizspiel … p.ca02.14/2386397   newsm78
Ето и допълнителните карти http://www.mytoys.de/catalog/search?query=++Rush+Hour+Erg%C3%A4n … 40&sugg=false ,но аз не съм взимала.

# 249
Нашата е тази: http://www.mytoys.de/Rush-Hour-Neuauflage/Wissens-Denk-Quizspiel … p.ca02.14/2386397

но тази на Светлето е по-добра, защото е с 20 карти повече.  Peace

# 250
но тази на Светлето е по-добра, защото е с 20 карти повече.  Peace
Възможно е, но и двете са за деца 8+. Може би двете игри са с еднаква трудност, но вашата е с по-малко карти 40.
Ориентирах се. Още веднъж, много благодаря.  bouquet

# 251
  • София
Здравейте!
Извинете, че пак влизам със същата молба, но имам въпрос: има ли сред вашите деца, учащи в предуч.група към Луис Карол? Търся актуална информация.
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват!   bouquet

# 252
  • Sofia
По вероятно е да няма, след като никой не е писал до сега.

# 253
  • София
Нашата е с 40 карти /4 нива Х 10/. Малкият лятото се справяше изцяло с първите 30 и с част от последните. Нямаше още 5 години. На играта пише 8+, но според мен става идеално за 5-6 годишни.

# 254
  • София
Момичета, вашите дечица сменят ли вече зъбки? На моя син му се клати вече първото зъбче, но ми се струва, че отдолу избива другото. Виждам нещо да се белее на венеца. Нямам опит със смяна на зъбки, но май трябва да го заведа на зъболекар.  newsm78 Други майки ми казаха, че те им вадели зъбките с ръка.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт