6 годишните на предучилищна

• 38 661
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Весела Коледа! Бъдете много здрави и щастливи.

Да ви почерпя за имения ден на моята принцеса Стефи. Да расте много здрава, все така весела и умна.

Коледните мероприятия минаха. Моето момиче също има сценична треска, макар и да е свикнала вече 3 год. да танцува на сцена. Тази година на коледния концерт на града в месното читалище участваха и със стихчета от ДГ. Стефи по инерция тръгна да си казва стихчето от последното тържество, но се усети и след това така се притесни милата, но намери сили и си каза другото. След това си танцува с групата. Ние сме на гости, но днес пътуваме и се прибираме. Така бързо минаха така чаканите празници, е и довечера ще продължим, но много бързо отминаха. Сега ще чакаме посрещането на новата година.

# 421
  • София
mimka, да е жива и здрава Стефи! Весел празник ви пожелавам. И хубава ваканция!

# 422
  • София
Честит имен ден на Стефи!  Да расте здрава и палава!  Hug

Честито на всички, които имат повод да празнуват!

# 423
  • София
Да ви препоръчам тук една занимателна, коледна книжка (снимката е линк), за тези, които не следите книжната тема.

Морена, книжните теми и няколко други следя периодично (преглеждам през месец-два, примерно). Подсети ме във важен момент, че изпускам новости Laughing Та наваксах, като се разписах навсякъде  Embarassed Благодаря ти, включително и за книжката за Захариас   bouquet

# 424
  • София
marini, благодаря за тетрадките, страхотни са!   bouquet   bouquet   bouquet

# 425
Добро утро Simple Smile

Отдавна не съм писала. Реших да си кажа мнението за музиката. На моето дете съм му забранила още преди да го родя да се занимава с музика  Twisted Evil имам горчив опит след дълги години репетиции, уроци, упражнения и  т. н. да видя и чуя как само връзките могат да помогнат независимо от таланта.
Тази Коледа имах голяма изненада, той си пожела да има барабани  ooooh! ......кръвта вода не става....а и прекарахме празниците при дядо ми, който пък е музикант и къщата му е пълна с музикални инструменти.
Не знам на къде ще задуха вятъра.....но в крайна сметка ако иска да се занимава с това няма да го спра  Wink

Този месец ще ходя до едно обикновено училище да разпитам кога започват записванията. Много се вълнувам  Flutter

# 426
  • София
В повечето общински училища,подаването на заявления за записване в 1 клас ,започва след празниците.Носи се и копие от акта за раждане.Може да погледнеш и сайта на съответното училище,винаги има инфо.

# 427
Калака, много зависи какво сте опитвали точно. И аз съм с дълги години репетиции, сцена, записи, половината момичета до днес покоряват световни сцени и музицират. Връзки, казваш...ами ние от деца бяхме в тези среди, неминуемо изграждая контакти, но моженето си е можене. Ако не ставаш-не те канят. Моите не са музикални пък на пук на мен. Laughing Спортистки ми се пишат. Sunglasses

Да, тези, които са по градините-погледнете си нарочените училища, януари някъде приемат документи (т.е. записват, а документите се носят при завъряване на подготвителна група) Ние нали сме си в училище вече втора година, първи клас го нямаме за нищо, детето знае училището наизуст. Само ще видим със сегашната учителка ли остават или друг ще им е класен.

# 428
  • Sofia
Симантро, радвам се да съм ти била полезна и че се присъедини и там!  Hug

Мариана, би трябвало да са с нова госпожа, защото пък би трябвало сегашната да е с предучилищна педагогика.
Иначе, да, сега се подават молби + акт за раждане (копие), пък после удостоверението за завършена ПГ

# 429
О, не, не, при нас има голям наплив, а четвъртите класове са малко, само два и половина, хахаха. Т.е. сигурни учителки, които остаят 4 клас сега са само две. Трябва да се намерят още 4-5 или 6. Още не знам как са го намислили, кои ще водят първите класове, но се говори, че специално нашата сега госпожа може да продължи с тях.

# 430
Днес прегледах сайтовете на училищата, за които ще пускаме документи, но на всички пишеше за миналата година април или май - за прием на документи. Ако има такива, които приемат документи в началото на годината, това дава ли някаква тежест след това при класирането newsm78

# 431
  • Sofia
Бебо, важи номера на молбата по ред на подаване. Така беше като подавах молба за ПГ.

# 432
Всяко училище си прима документи по различно време. В 144 приемат от февруари/ втория срок/. Няма значение входящия номер, през май има приемен изпит.  В училището на сина приемат целогодишно деца. Close Бясна съм.  Няма бройки , сега са 33 деца. Какво като ми е на 3 мин. пеша училището и госпожата е страхотна. Толкова деца си е много натоварващо.

Кalaka недей така ,моля те!  Hug Моята се е ориентирала от сега към музиката. Не ,че няма да учи усилено. Но пеенето и е много на сърце.

# 433
здравейте! честита 2014: здрави и със здрави и учени деца Simple Smile

аз сякаш точно 144то съм замислила. много исках едно училище в центъра, но много много рано трябва да ставаме...  а и занималнята там след 1ви клас била много кофти, несериозна, незнам 144то как е... иначе учителят е най-важен: за добри такива имам препоръки и в двете училища пу-пу

# 434
Здравейте! Честита Нова година!
Здраве и сбъднати мечти пожелавам на всички. На децата много веселие и игри.

От утре "сме" на детска градина, хич не му се тръгва след дългата ваканция, но няма как.
От няколко дни моят хубостник познава часовника. Изведнъж се "отпуши", понеже му го показвам отдавна, но чак сега започна да отговарая правилно на въпроса: Колко е часът? Има детски часовник с цифри. Вашите деца познават ли часовника?
Може вече и да чете, срича, но чете. Почти, почти сме готови за първи клас.
Успешна седмица на всички.

Общи условия

Активация на акаунт