6 годишните на предучилищна

• 38 650
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Morena, Vela, много ви благодаря!  Hug
Харесах няколко неща, ще ги поръчам, а утре ще намина и към Комсед да видя остана ли нещо от намаленията.

# 466
Жасмин, ако вземеш Уинкс или някакви крилати Барбита също няма да сбъркаш. Monster High също, но там е малко по-сложно, защото родителите може да не ги одобряват.
Момичешките лего също са много харесвани. Ние подарихме такова  за Коледа и докато не го подреди не легна, въпреки че бяхме пътували и вече беше късно.
Има и едни Vip домашни любимци- кученца с разни прически.
Също и всякакви диадеми, парфюми и шампоани на принцеси и подобни. Моята вече насъбрала 3 детски парфюма и принцески шампоани, на които много се кефи, въпреки че аз изобщо не ги харесвам.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 21:34 от Слънч0

# 467
  • София
Жасмин, дъщеря ми напоследък се радва на един бухал с части от филц, които трябва да се зашият. Комплектът съдържа цветни карфици, игла, два цвята конец и частите на бухалчето.
Ето тук и тук има много хубави.
Мозайката за гладене е любима.
От седмица играем на тия карти.
Получи всичко сега за Коледа и впечатленията са пресни Simple Smile.
Много се радва на сребърни висулки на верижка. Има подарени и с камъчета Сваровски с разни детски форми. Рядко носи навън, но се кичи вкъщи. Подариха й едно розово отварящо се огледалце с коте.
Аз лично парфюми не бих позволила да ползва, така че е хубаво такъв подарък да се прецени дали ще е одобрен от родителското тяло  Peace Имаше шампоан с принцеси, от който я сърбеше главата.
Искаше чантата, която е показала Морена. Подарихме я на приятелско дете.
Монополи с принцеси е хит вече цяла година.
Книги обича с повод и без. И още много мога да пиша  Laughing Обаче последните РД бяха все на момчета и в чудо се бях видяла  Crazy Легото ме спаси  Simple Smile

# 468
  • Sofia
Аз лично парфюми не бих позволила да ползва, така че е хубаво такъв подарък да се прецени дали ще е одобрен от родителското тяло  Peace Имаше шампоан с принцеси, от който я сърбеше главата.
  Аз също, както и всякаква козметка. На моята са подарявали комплект шампоан и не помня какво беше другото (не парфюм), не сме ги ползвали. Така като стана дума, ей този шампоан
Скрит текст:
ползвам за детето отдавна вече, препоръвам ви го. Simple Smile

# 469
Шампоани за нея позлвам само органик и поръчвам от айхърб, последният път го налях в принцеското шише. Козметика друга не ползваме, освен рядко след басейн разни натурални органик масла. Парфюми и аз не одобрявам, но така поне спря да се пръска с моите и да мирише от100км Grinning .Откакто има ,интересът й драстично намаля и да се е пъскала не повече от 6-7 пъти по поводи. Преди редовно ми пребъркваше и гримовете и се правеше на такава красота, че след това нямаше изчистване. Simple Smile
А я кажете идеи за момчешки подаръци освен легото.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 00:40 от Слънч0

# 470
  • Sofia
Незнам какъв е повода,но напоследък е много модерно да се подаряват таблети на деца на тази възраст,че и по-малки Wink

# 471
Simantro, Слънч0, благодаря ви много и на вас, страхотни предложения! Запомних си линковете и ще ги ползвам занапред. Тепърва ще има още рождени дни!  Simple Smile

А за момче - най-много се радват на Лего като че ли, на бейблейд, на едни други пак въртящи се изстрелвачки, но им забравих името, на разни игри, на коли с дистанционно. моят син обича и разни картонени и дървени модели за конструиране (сгради, замъци, животни)

# 472
  • sf
Незнам какъв е повода,но напоследък е много модерно да се подаряват таблети на деца на тази възраст,че и по-малки Wink
Нямам думи, честно! Наскоро много бях подпалила на тази тема, деца в 5-6 кл носят телефони за 800лв и отгоре, ами не ми се струва нормално  ooooh!

# 473
  • Sofia
Нямам думи, честно! ... деца в 5-6 кл носят телефони за 800лв и отгоре, ами не ми се струва нормално  ooooh!
Мдааа... на същото мнение съм. И колко лошо възпитателно го намирам... Да подчертая, че си е мое виждане.   Wink

# 474
  • София
Дъщеря ми и тя ми припява,че иска таблет.Аз също смятам,че е малко.Има такъв играчка,но тя иска истински.Вчера някакво момиченце в детската си носело  Shocked

# 475
Преди две години обещах таблет, когато стане първи клас. От тогава няма мрънкане на тази тема. Просто човека си чака търпеливо и отброява времето до заветния ден. Колкото повече наближава денят, толкова повече той се вълнува, а аз започвам да си мисля, че не трябваше да давам необмислени обещания.
Сигурно ще му купим, но определено ще контролирам и времето с таблета и приложенията, които ще се качат на него. Мисля, да наблегнем на образователни игри от типа на "Цифренка" и "Буквенка".
В крайна сметка, това е част от развитието на тяхното поколение.
Едно от условията ми, когато обещавах таблета, беше да започне да се занимава активно със спорт. От лятото ходи 3 пъти в седмицата на плуване. Мисля, че няма за какво да се хвана, за да се отметна.  Crazy

Това, което ще ми създаде неприятности ще е желанието на по-малкия човек да има и той таблет или ще реве и ще се кара с батко си за неговия. А на него наистина вече му е твърде рано за такива неща.  Tired

# 476
Според детето си е. Нашата кака на 6 години не се интересуваше от електроника. Не е имала нито таблет, нито телефон, нито нищо. Но момчетата са нещо различно - за тях това са най-желаните играчки - електронни игри и джаджи. Забелязвала съм следната ситуация - пълна стая с играчки, няколко момчета на възрастта на моя син, играят си. Идва друго момче, вади таблет - всички забравят за играчките и се скупчват при него.
Разбира се, че може и без таблети. То и ние можем без компютри (от гледна точка на нашите родители). Но всяко поколение - с играчките си.  Laughing

# 477
На дъщеря ми също по-скоро феи са й в главата, отколкото таблети. Не че не засяда да играе игри понякога, но засега проявява  интерес към айпада, когато пътуваме или сме на почивка.

Как са с оцветяването вашите деца?
През ваканцията й се бяха събрали много неща за оцветяване, защото беше отсъствала. Едвам я накарах да ги направи криво-ляво. Каза, че това е най-омразното нещо и че предпочита да реши сто задачи пред това да оцветява.
До кога е застъпено оцветяването толкова много?

# 478
За много години и от мен! Здраве и късмет!
На нас ваканцията ни се отрази добре, но после тръгна на училище с известно нежелание. Отсега обяснява, че според нея трябвало да има пет почивни дни и два работни, т.е. учебни, не ми се мисли като знам, че я чакат 12г. учене.
Монополито с принцеси, което е показала Симантро е доста интересно за деца на възрастта на нашите. Също препоръчвам една книжка-игра на Фют, която е като панорамна и е с няколко приказки / Трите прасенца, Русалката и др./. Подариха й я и е много ентусиазирана и е интересна. Така се амбицира и да чете / нали като стъпи на дадено квадратче, трябва да разбере какво да направи/.
За оцветяването - не обича особено, предпочита тя да рисува и да си измисля нещо, но и не ги тормозят много при нас. Повечето неща, които им дават май не са с оцветяване, а тип моторика . за очертаване.
И аз съм против таблети и телефони за толкова малки деца, но да видим докога ще удържим фронта.

# 479
И моята Никол много не обича да оцветява. Винаги бърза и е пет за четири. Но обожава да рисува.
От вчера я спрях и до петък няма да е на училище. Здрава е , но ме притеснява мъглата. А и аз тичам по разни изследвания и не мога да я взимам навреме на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт