Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно кръщаването на децата?
Какви са дискусиите във форума?
Какви са мненията за бебешките партита и празнуването на Хелоуин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно кръщаването на децата?
-
Какви са дискусиите във форума?
-
Какви са мненията за бебешките партита и празнуването на Хелоуин?
Мненията варират. Някои хора харесват идеята за бебешки партита, виждайки ги като неформално събиране в подкрепа на майката, докато други не планират такива събития. Що се отнася до Хелоуин, има различни гледни точки, като някои го очакват с нетърпение и планират дейности за празнуване, докато други го смятат за чужд и езически празник, който предпочитат да избягват.
-
Какви са страховете и притесненията на бъдещите майки?
-
Какви са плановете за подготовка за раждането?

Празника с маскирането няма да го отразявам сигураж,като може би една от причините ще да е че никой покрай мен не празнува

То пък като че ли погачата не е езическа и то много..., хелоуин твърдо чужд и езически празник и двата няма да се почетат у нас. Колкото до бейби шауъра го мисля именно защото е светски и в услуга на майката. Например далеч от мен да си помисля, че ще допусна толумби след раждането у нас???!!!
Какви приятелки каква рода, абсолютно няма да го бъде това поне два месеца, за които ще дойде може би само една по-възрастна приятека от бг да помага и това е. 

и тя се крие,после пак се опъва и така....
Проблемите в къщи поутихнаха но баща ми още не ми говори иначе ми купи дъска за гладене и термо-кана
на chica_bomb