Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно кръщаването на децата?
Какви са дискусиите във форума?
Какви са мненията за бебешките партита и празнуването на Хелоуин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно кръщаването на децата?
-
Какви са дискусиите във форума?
-
Какви са мненията за бебешките партита и празнуването на Хелоуин?
Мненията варират. Някои хора харесват идеята за бебешки партита, виждайки ги като неформално събиране в подкрепа на майката, докато други не планират такива събития. Що се отнася до Хелоуин, има различни гледни точки, като някои го очакват с нетърпение и планират дейности за празнуване, докато други го смятат за чужд и езически празник, който предпочитат да избягват.
-
Какви са страховете и притесненията на бъдещите майки?
-
Какви са плановете за подготовка за раждането?
Ахахахаха,ми тогава със сигурност ще ми мине,от как влязах в 8-мия контракции болки,пране по никое време и т.н.А за заместител на Бивацина- Банеоцин маз и Топоцин дермален прах.
И много благодаря, че питаш как съм!
За инхалациите - не мисля, че има проблем с инхалациите над тенджерата, съвсем различно е от инхалатора. Не влиза толкова директно и дълбоко в бронхите. Но може би все пак се посъветвай с лекар или пък Котката да даде професионално мнение. 

Абе то било голяма бумащина и писане. И в четвъртък трябва да отида да си го взема. Следобед пък съм на ЖК. Докато бях в болницата гледахме бебока, не подробно де, а само за да се попълнят документите, но успях да разбера, че нашия дебелак е вече 1800 гр.
На ОВ на ТК няма да ходя и този път пропускам, че не съм се записала. Ще чакам да споделиш впечатления.