Януарчета безброй на мама вече не дават покой - Тема 13

• 26 120
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Зеленкото- аз в петък смятам да дойда на лекцията. Доколкото знам и Деси ще дойде. Тони? Бейбифейсче?
Други?

Аз вече си имам поправен лаптоп, та ще се включвам по- често.

# 676
Зеленкото- аз в петък смятам да дойда на лекцията. Доколкото знам и Деси ще дойде. Тони? Бейбифейсче?
Други?

Аз, ако нямам болки и/или контракции.
Маги, и аз се притесних малко, ама си трая...Нали каката ми тръгна 45 дни по-рано, та сега съм се наплашила да не стане пак така Rolling Eyes

# 677
Други?

Аз, ако нямам болки и/или контракции.
Маги, и аз се притесних малко, ама си трая...Нали каката ми тръгна 45 дни по-рано, та сега съм се наплашила да не стане пак така Rolling Eyes

не сте сами. И аз се поошашках.
утре съм при доки да ми пуска изследванията. Аз вече влезнах в 8 месец ( преди 3 дни). Та сега на 29 вече ще излезна 45 дни преди раждане. Надявам се да устискам до 20 декември поне.

# 678
  • Севлиево
На мен ми се доражда вече, след тая хубава новина хихихи, ма още ми е рано.
На 20ти ще ходя за първия болничен и пак изследвания пфу, като знам колко кръв точат.
И аз съм от тия дето на ръка не перат и центрофужат и плетени дрехи пъхат в пералнята на специалната програма и облеклото на столчето за кола слагам там, че сега и едни сакове мисля да пусна на някаква лека програма. Пера си само гоблените на ръка хахаха.

# 679
Chema честити рожби! smile3501 Да са ви живи и здрави, много щастливи и безгрижни дни да имат занапред!
Някой доста по-напред беше писал за мнение за легло на АБ мебели  newsm78, ние си купихме такова легло-люлка пред 2 седмици, сглобихме го и сме адски доволни.  Simple Smile
За прането на ръка - забравям моментално, при наличие на пералня и на сушилня в нас просто ми се струва излишно. Ще пробвам да ги пера на ръчна програма, на по-малко обороти (400)
Всичко вече ми е купено, остана ми само повивалник за леглото и някои дребни неща за мен. Не съм почнала да пера, мисля да се заема с това през декември, когато излизам в отпуска и после болничен. Живи, здрави ще се справя за няколко дни.  Simple Smile
Поздрави на всички и хубав ден

# 680
  • софия
Привет,
нещо леко и здравословно от мен за закуска и затова, че днес имам имен ден

Много празници ми се заформиха тези дни. В събота РД на племенника, вчера и двамата ни кумове празнуваха 30-я си РД , днес съм аз на ред . Да не ви казвам колко тортички  хапнах.. 

Честито на Чема за първите бебоци.  Да сте здрави и щастливи, всичко да е наред и да се гушкате съвсем скоро!!

Аз съм вече болничен както ви бях казала и съм ОК за всякави лекции и сбирки. И времето се скофти .. та и за разходки баш не става.. та не ми се стои да скучая. Rolling Eyes
В петък е доста интересна темата на 9 месеца, а има ли желаещи за тази в Лабиринт? А тези в мола на Стамболийски кога са? Тонини , Бейбифейс ,ще ходите ли?

Бях се сетила да ви кажа , не знам някой пазарувал ли си е този магазин " И за Мама" , та там имат някаква промоция с помпи за кърма на Медела. Ако си пазаруваш разни неща ти подаряват ръчна та или отстъпка за електрическата. Аз си бях купила от там рокля и ми дадоха едно талонче , което забутах и оня ден минах да си взема сутиен и ми дадоха още едно , та се оказа че съм купила 2 неща ( ако успея да си намеря старото талонче..) и ако си взема колан и нещо за бебето ще ми подарят помпата, която е горе долу на същата стойност. Та май ще се възползвам.

И още нещо се сетих , утре съм на отворени врати в ТК , някой друг ще ходи ли?

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 10:34 от Вuки

# 681
Котката Марта аз лично съм чистила пералнята с този, и спазвайки инструкциите от опакавката има визим резултат. Има го със сигурност в Пикадили и Елитис, мисля че и в ДМ съм го виждала. Струва към 5 лв.  Peace http://www.my-food-online.net/drug-store/washing-cleaning-agents … n-pflege-reiniger

# 682
Chema, прекрасни новини! Да са живи и здрави Владимир и Калоян!  newsm05 newsm30 newsm32 Много да папкат, да растат бързо и съвсем скоро да се гушкате вкъщи!   bouquet Hug Браво за бързото и леко раждане, при това на близнаци!  Heart Eyes

Ех, тъкмо си мислех да вляза да видя в декемврийската тема дали е започнал бебевалежа, а то при нас се появили първите рожбички.  Simple Smile

Аз имам бактерии в урината!  #Crazy Док ме кара да повторя изследването, тъй като дадох втора урина, защото много ми се спеше и забравих за първата.  Confused Но втората беше 30 мин след първата, не бях яла и пила и не разбирам каква е разликата. Котката Марта, има ли обяснение?

Вики, честит имен ден! Да си жива и здрава и здраво бебче на финала!   bouquet

Връщам се да ви чета.

# 683
Аз имам бактерии в урината!  #Crazy Док ме кара да повторя изследването, тъй като дадох втора урина, защото много ми се спеше и забравих за първата.  Confused Но втората беше 30 мин след първата, не бях яла и пила и не разбирам каква е разликата. Котката Марта, има ли обяснение?

Вероятно е контаминирана, т.е. замърсена. Просто вече си ставала, правила си неща, бактериите сигурно са от външно замърсяване. Дай нова да се успокоиш.

# 684
И аз в петък ще взема да дойда на лекцията - Елг знаеш:) Само ми кажете, къде ще се събираме и ще съм там  Hug Heart Eyes

Целувки  Heart Eyes

П.П. Аз от няколко дена съм си с доста стягания, та не знам дали ще изкарам този месец  Rolling Eyes Въпреки магнерота и разни други хапчелъци  ooooh!

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 11:07 от toridim

# 685
Абе ,мами, кажете как си облекчавате болките в гърба без да се налага да се пият някви лекарства?Док само лекарства ми изписва. newsm03

# 686
Абе ,мами, кажете как си облекчавате болките в гърба без да се налага да се пият някви лекарства?Док само лекарства ми изписва. newsm03

Най- доброто лекарство ще е след 2 месеца като родиш! Гарантирам ти , че ще подейства  Joy Иначе сериозно май няма оправия  hahaha Може да си вземеш коланче за поддържане на коремчето, оттам болките в гърба може малко да понамалеят   bouquet

Днес си взех превръзки (парчета) за родилки, но не можах да намеря риванол голямо шише ... само малко имат нявсякъде  newsm78
И да питам, знам че няма вече Бивацин спрей, има ли негов заместител сега на пазара?

Ох отивам да си полегна малко, че пак ме стяга ...  #Cussing out

П.П.П. Викиии ЧИД!!!

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 11:09 от toridim

# 687
Chema честити рожби! Да са ви живи,здрави и много щастливи. Бързо да се прибират в къщи и мама и тати да ги гушкат.

# 688
И аз в петък ще взема да дойда на лекцията - Елг знаеш:) Само ми кажете, къде ще се събираме и ще съм там  Hug Heart Eyes

Целувки  Heart Eyes

П.П. Аз от няколко дена съм си с доста стягания, та не знам дали ще изкарам този месец  Rolling Eyes Въпреки магнерота и разни други хапчелъци  ooooh!

Ей, Тори  Hug Горе главата Hug Ще изкараш, има още време! Нали сме с един термин двете!
Много голяма компания се събира за тази седмица   bouquet Дано да успея и аз да се присъединя Praynig

# 689
Кайлис, дано  Praynig !!! ЩЕ стискаме кълки няма как  Grinning Дано да дойдеш, че ви забравих аз  Blush

Общи условия

Активация на акаунт