Януарчета безброй на мама вече не дават покой - Тема 13

• 26 133
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • София
имам си такава програмка с една ръчичка в легенче ,а отделно е програмата за деликатни дрехи.Незнам явно ми е странна пералнята newsm78
Не ти е странна пералнята. И аз бях с такава, но сега сме на квартира и пералнята тук е по-нисък клас, въпреки че е нова.

# 661
Аз имам доста гафове с дрешки ... Веднъж не бях видяла едни дънки на каката, та всичко стана синьо... Няколко пъти съм оцветявала в розово  hahaha и няколко пъти тениски на ММ съм ги правила от ХЛ на боди за новородено  Joy Joy Joy

...Гафове почти нямам, единствено едната кукла-бебе на Кифличка в момента прилича на зомби, защото гумата придоби синьо-лилав цвят след пране заедно с едни лилави дрехи Wink Ама пък никой няма такова бебе!...

newsm62

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 22:58 от toridim

# 662
  • плевен
Chema честити бебчета да са живи и здрави Hug

# 663
  • София
Аз имам доста гафове с дрешки ... Веднъж не бях видяла едни дънки на каката, та всичко стана синьо... Няколко пъти съм оцветявала в розово  hahaha и няколко пъти тениски на ММ съм ги правила от ХЛ на боди за новородено  Joy Joy Joy
Аз така, като бях в детската градина, получих един пуловер от баща ми. Но не за дълго, че и на мен умаля и беше за рокля на куклата после. Mr. Green Иначе гафове имам само с оцветяване - бях направила бельото на брат ми бледо лилаво от една моя рокля. С ММ още няма гафове. Но не ми се е случвало да ми се свие дреха. Аз пера на 30 градуса и понякога на 40. Не повече Naughty

# 664
  • София
Chema, честита радост и от мен!!! Hug Hug  Hug И аз влязох в 8 месец newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 23:28 от renigu

# 665
Chema, честити бебчовци и от мен   bouquet Да са живи и здрави и скоро да сте заедно в къщи!

Ив смайл Simple Smile Стискам палци за жилището, звучи идеално с отделните бани, дано си е струвало голямото обикаляне и сега да приключи!
За свекърва ти дето се вика no comment... Гледай да не се тормозиш много, но си е предизвикателство  Whistling

Котката, това с двойната центрофуга не ми беше хрумвало, мисля да го пробвам  Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 23:44 от Шанта

# 666
  Laughing В темата има продуктово позициониране. Гледам отгоре и отдолу на страницата - електроуреди и най ми изпъква пералнята ... Crazy Mr. Green

# 667
Елг, ако искаш пиши и термините на родилите и родоразрешението (секцио/нормално)!   bouquet

renigu Честит ти осми месец!!! И аз го чакам с нетърпение  Praynig

Възкресителница с Перо  Laughing

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 00:12 от toridim

# 668
Ето колата, която последно избрах... ooooh! Mr. Green Това е , няма се мъча повече...каквото, такова..

http://www.babyartikel.de/produkt/reisesysteme/hauck_kinderwagen … charcoal_red_2013

# 669
Елг, ако искаш пиши и термините на родилите и родоразрешението (секцио/нормално)!   bouquet

renigu Честит ти осми месец!!! И аз го чакам с нетърпение  Praynig

Възкресителница с Перо  Laughing

Тя Елг всичко ще напише, само малко помощ да има на лс, че лесно се изтървава.
Та по този повод, прегледайте първа страница, че имаше проблем с датите.

# 670
имам си такава програмка с една ръчичка в легенче...

Това ти е програмата "ръчно пране" предполагам, то си е различно от програмата за деликатни дрехи.
На ръчно пране можеш да пускаш плетени дрехи, няма нищо да им стане.
Моята също ги има и двете програми.
Центрофугата ми, обаче, има 400 оборота и 800 оборота.
Аз си използвам 800, излизат почти сухи.

Възкресителница с Перо, много е хубава количката!

# 671
Да точно за тая програма обяснявах ,Cybercat.А за вълнени има една програма на пералнята с едно кълбо вълна на 40 градуса(за моята говоря). Simple Smile

# 672
  • София
За центрофуга не знам, но наскоро научих че има някакъв препарат за почистване на перални и мисля да го пробвам ей тъй профилактично. Ако някой има впечатления може да сподели.

Ползвам редовно един немски, от ДМ. Виждала съм и в Кауфланд. На опаковката пише, че е добре поне 2 пъти годишно. Доволна съм, има точни и подробни указания за употреба.

Всичко си пера с центрофуга, нали все пак трябва и да съхне по-малко от една седмица  Mr. Green   Дори не бях чувала, че бебешки дрешки не се центрофугират  Rolling Eyes

Леле, леле, забравила съм колко малки са наистина бебешките дрешки  Joy  Наскоро се коментираше за размерите. Приятелка ми даде една торба, повечето са 50-ти размер, който за пръв път виждам на живо (лично аз все съм вземала 0-3 мес. или 56 и нагоре, не най-малките). Някои може и да не станат на куклата на момата  Mr. Green Мисълта ми е, че определено най-най-малък размер може да е от полза за по-рано родените или мънички бебета. Доносените много често са си 50-тина см. при раждането, а после растат буквално с часове...

Този петък лекцията на "9 месеца" (Сф) е съвместно с Ла Лече Лига. Смятам да се вясна и ще се оглеждам за познати физиономии  Mr. Green

# 673
Ползвам редовно един немски, от ДМ. Виждала съм и в Кауфланд. На опаковката пише, че е добре поне 2 пъти годишно. Доволна съм, има точни и подробни указания за употреба.

Я дай точни указания, моля, че ние живеем тук от 5+ години и никога не съм чистила пералнята.

Аз пера на 60 градуса почти всичко, рядко някои мноооого деликатни работи на 40. А в момента спалното бельо на 80, защото сме в ремонт и всичко ми се струва много мърляво. По принцип бактериите не умират под 60 градуса и всъщност дрехите си излизат с всичко, дето сме го полепили по автобусите, етц. Имаше една статия някъде.

# 674
Здравейте и от мен. Доста сте поизписали през уикенда, но аз бях толкова заета, че нямах време да чета.
Chema честити ти бебета, да са живи и здрави и много да ви радват. Лелееее направо се просълзих и малко притесних, чеее тези неща се случват и нали и аз съм с близнаци и не се знае колко още остава до този момент. Направо настръхнах.
Аз на 20ти ноември влизам в 7ми месец ииии знам ли, ми то може до коледа....не ми се мисли, а си правя планове да изкарам поне до края на януари. Наистина се попритесних.
Гледам, че дрешки и пране обсъждате, аз за дрешки вече напазарувах и то май май в повечко. За прането съм го оставила за времето, в което ще си остана вкъщи евентуално след нова година. Трябва да сглобим и леглото, че то има 2 чекмеджета, където ще мога да подреждам изпраните и изгладени дрешки. Май май нищо не ни остана да пазаруваме, само козметиката, но това ще е накрая.
Пожелавам на всички ви прекрасен ден и спорна седмица, връщам се да ви чета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт