КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 694
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Повече няма да си купя мелничка с батерии за сол и пипер от Метро. newsm50
С по 6 малки батерии всяка  Crossing Arms май вече ще ги хвърлям в контейнера hahaha  Close
И вие не си купувайте такива вземете си ръчни  .

# 481
Няма да купя повече течен прах за пране REX. Няма такъв боклук.
Изпрани дрехите все още миришеха все едно не са прани.

# 482
  • Sunshine state
Ние редовно купуваме такова за мазане и ни хатесва,но вкусове всякакви.  Peace

# 483
  • Cyberspace
Повече няма да си купя мелничка с батерии за сол и пипер от Метро. newsm50
С по 6 малки батерии всяка  Crossing Arms май вече ще ги хвърлям в контейнера hahaha  Close
И вие не си купувайте такива вземете си ръчни  .

И аз се излъгах преди доста време, сигурно става дума за същата. Сега стои "за фасон" на плота, понеже ми е в тон с останалите неща.  Laughing

Ние редовно купуваме такова за мазане и ни хатесва,но вкусове всякакви.  Peace

Аз взимах от това, като салам и на триъгълните парчета.  Wink

# 484
  • Sunshine state
Много е гадно това с нахута именно,защото му отделяш толкова внимание и ток,а той си е като суров,сякаш не си го варил.Гадно ми е,защото го обичаме,но вече ще си  взимам само такъв от консерва,за да съм сигурна. Чудя се дали да им се обадя на телефона на потрбителя,но ме е страх да не ми изпратят още количества за извинение.   Party

# 485
  • Sofia
аз отскоро готвя нахут,купувам го на килограм 4-5лв./кг/.много лесно се сварява,кисна го цяла нощ и на сутринта може и така да се яде,мекичък и много вкусен....за 1/2ч.го варя в херметическа и после пасирам за хумус

# 486
  • Sunshine state
От къде го купуваш? Тук не съм виждала да продават на пазара и за това го взимам на консерви за яхния или салата,но инцидентно реших да взема сух в пакет за по-икономично.

# 487
От къде го купуваш? Тук не съм виждала да продават на пазара и за това го взимам на консерви за яхния или салата,но инцидентно реших да взема сух в пакет за по-икономично.

На Четвъртък пазара има.

# 488
  • Sunshine state
На Четвъртък пазара има.

Много благодаря!   bouquet А дали увира бързо? Пробвала ли си?

# 489
Не, за съжаление. Най-вкусният нахут, който съм опитвала, го купих от един магазин в София. Беше в голям буркан, произведен в Испания. Иначе съм купувала консервиран на Мисота.

# 490
  • Sofia
На много места съм го виждала,но в София...В магазините за ядки,семена на кило.Избирай по-едър сорт

# 491
  • Sunshine state
Това е добър съвет,понеже този на Хоуп е много ситен. Пише "Добруджански",ама не е много сигурно. От консервите на 'Крина' съм доволна.  Peace

# 492
Най-голямата гадост, която се опитах да ям наскоро беше „цедено кисело мляко„ на Бор Чвор.Общото с млякото беше само цвета. Иначе представляваше гадна желатиноподобна смес.Мисля да им пиша на дадения електронен адрес, но има ли смисъл да се занимавам........... ooooh!

# 493
  • София
Кисело мляко Пилос на Лидъл,за мен е ужасно неприятно на вкус.

# 494
  • Пловдив
Най-голямата гадост, която се опитах да ям наскоро беше „цедено кисело мляко„ на Бор Чвор.Общото с млякото беше само цвета. Иначе представляваше гадна желатиноподобна смес.Мисля да им пиша на дадения електронен адрес, но има ли смисъл да се занимавам........... ooooh!
+1 нещо много са развалили нещата, последния път и аз се излъгах с такова да правя млечна салата...ужасен бъркоч  Sick

Общи условия

Активация на акаунт