КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
То и аз уж съм така,но ето на-случва се да се подведе човек четейки етикета-там пише Масло от краве мляко – 100 %.

Но не е,сигурна съм,като радар съм. Mr. Green

Яд ме е и на себе си,че не ми се занимава, иначе бих го дала за изследване,където трябва.

# 661
  • София
Кафява захар на Крина. Купих си я, защото беше единствената кафява в магазина. Вътре имаше оризови зрънца, оцветени в кафяво Laughing Не много, примерно 30тина за целия пакет, но трябваше всеки ден като си сипвам в кафето да вадя оризчетата за да не си счупя някой зъб. Хайде, че я боядисват - ясно, но този ориз как се е озовал вътре, безумно просто Shocked

# 662
  • Sofia
защо изобщо купувате българска кафява захар като знаете,че е оцветена

# 663
  • София
Затова пазарувам с часове вече  Crossing Arms Чета етикетите подробно и това ме забавя супер много  Crossing Arms Но и след прочитането не е сигурно, че няма да си неприятно изненадан явно  ooooh!

# 664
  • София

Не купувам, съвсем инцидентно и веднъж и няма да  повторя Simple Smile
И в цял Пикадили Дейли, това е единствената, която продават, излагат се!

# 665

Не купувам, съвсем инцидентно и веднъж и няма да  повторя Simple Smile

Тя на Крина и пудрата захар е гола вода. Изобщо Крина и захар не е добра комбинация! Stop

# 666

Не купувам, съвсем инцидентно и веднъж и няма да  повторя Simple Smile
Е, Пикадили не е това, което беше.....Сега е съвсем обикновен хипермаркет, с обикновени евтини стоки.Дори Кауфланд имат по-голямо разнообразие.

# 667
Внимавайте с Овчето кисело мляко Simple Smile
Че има аромат такъв и само етикета му е овчи  Laughing Crazy

И в кетчупа също добавят аромат кетчуп Simple Smile

Изобщо много са изобретателни производителите  Outta Joint

И аз имам 1-2 марки от които купувам и не си правя никакви експерименти. Докато евентуално не ги развалят (както често се случва за съжаление).

# 668
На Милкер се бях оплакала от кашкавала им,който имаше вкус на сапун. Бяхмр взели около кило и се чудихме какво да го правим. Tired

Два килограма от същият "сапун" имам и аз  #Cussing out Абсолютен боклук...

# 669
  • Sunshine state
Ужас..  Sick Аз го замразих,понеже мъжът ми не даде да го хвърля,но в край на сметка пак се озова в кофата след 4 месеца в камерата.  Laughing

# 670
Имаше и тема "Черен списък на храни",но не можах да я намеря,иначе и там ще запиша това масло на MILKER,та дано повече хора прочетат и да не се лъжат да го купуват,направо си е чист маргарин на цената на краве масло.Не че е кой знае какво скъпо,но за 3.59 мисля беше, може да се вземе доста по-хубаво немско масло на друга марка примерно.

Изобщо никак не са им читави явно продуктите на ХРАНИНВЕСТ ООД.Кой знае какви отрови блъскат вътре. Sick

# 671
Същите и като на ХРАНКОМЕРС - започнаха един, по един да  ги закриват.  Grinning

# 672
Същите и като на ХРАНКОМЕРС - започнаха един, по един да  ги закриват.  Grinning

Тия магазини са толкова гнусни, че въобще не знам как имат разрешителни да работят. Вътре пари да ми дават няма да вляза. Срад, отврат... 

# 673
  • София
Отдавна не купуваме нищо от Хранкомерс. В 2 магазина сме влизали, еми то вонята е невероятна, убийствена...............

# 674

Общи условия

Активация на акаунт