КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 397
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, за кафява захар не купувайте българска - и аз знам, че я оцветяват.

За кисело мляко отдавна не купувам такива като Данон и Верея, а продукти от специализираните магазини с млечни и месни продукти. За почитателите на биволски продукти мога да препоръчам тези на с. Глава. За съжаление засега ги има на малко места.

# 676

Няма да си купя и обувки от магазин "Ромика" на Граф Игнатиев. По-скоро на марката "Дима стил фешън" и "Неди стил" - скъпи и некачествени. А една от продавачките в магазина - арогантна и груба.

Потвърждавам за продавачките. Много са нахални!  Нещо са си въобразили.

Ако изключим продавачките, обувките "стават" ли? Имам ваучер  за обувки от фирмата и живо се изтересувам дали да рискувам с Дима-стил Фешън?

# 677
  • Хасково
Аз съм много разочарована от шампоаните и балсамите на Syoss ( 1л за 5 лири) купени от складовете в Одрин, абсолютни ментета и нямат нищо общо с оригиналните като въздействие над косата.

# 678
Като цяло за мен Syoss са боза, оригинални или не.

# 679
Няма повече да купя почистващ и измиващ гел с ирис на "Христина". Нито почиства, нито измива... Пробвах да го нанасям върху лицето и да отнемам с памучен тампон, както правя с тоалетните млека - никакъв ефект. Пробвах да го мокря с вода - въобще не се пени и не мие. Чиста загуба на пари! Stop

# 680
  • Хасково

Имам чувството че като ги пуснаха в началото бяха хубави, преди 5-6 години ако не се лъжа. Обаче после какво стана  newsm78 много им развалиха качеството май   Confused

# 681
Ние вкъщи сме на Syoss от почти 2 години,но мъжката серия за ежедневна употреба,еми разлика не съм забелязала,а купувам от различни места  Hug

# 682
  • Хасково
Аз визирам от преди 5 години първите още като пуснаха. Правеха ми косата много мека и приятна, а сега седи супер суха и гадна ако ползвам  Syoss.

# 683
cmexypah4e сигурно си права,не съм ползвала тогава,но просто досега не съм попадала на кофти и различна партида,за момента де   bouquet

# 684

Peace пробвах ги още като ги пуснаха и приключих с тази марка.

# 685
  • Sunshine state
И аз не съм доволна от шампоаните Syoss и повече няма да купя. Взех един за обем и сега ще се чудя къде да го навра-нито прави обем,нито миризмата му хубава,нито пък измива като хората.  Rolling Eyes

# 686
Може да го ползваш за тяло, за пяна за вана, за миене на ръце!

# 687
Може да го ползваш за тяло, за пяна за вана, за миене на ръце!
За миене на колата или пране на килими  Mr. Green

# 688
  • София
Попивателни гъби на Кауфланд  ooooh! Абсолютно нищо не попиват и точно след 2-3 забърсвания на барплота се разпадат /в буквалния смисъл/ ooooh!

Скрит текст:

# 689
  • София
missence, направо ме разби  Shocked

Аз пък от тях съм най-доволна и сега даже ме е яд на мен си, че купих някакви други от Била, че не ми се ходеше до Кауфланд. Може да си попаднала на кофти партида или да са били стари щом чак се разпадат. На мен толкова дълго ми издържат, че чак ме е страх да ги ползвам докато изглеждат "свежи" и ги командировам в банята да си подсушавам и бърша.

Специално станах да проверя, моята опаковка е по-различна, но кърпите изглеждат същите.

И аз да се изкажа по темата. Повече НИКОГА препарат на ДМ с оцет. Щях да припадна от миризмата, стана ми лошо, насълзиха ми се очите...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 15:07 от Госпожица Лаленце

Общи условия

Активация на акаунт