КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 94 786
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Охладено пиле "Градус" - изключително рядко купувам цяло пиле, но миналата седмица излязох с такава цел и в Пикадили попаднах на "Градус" и то на промоция. Предвид рекламата им реших да го пробвам.. Като го отворих и щях да.. Sick Не миришеше на развалено, а на лекарства, антибиотици ии Бог знае какво още.. Не бих рискувала отново!

# 706
  • Sunshine state
Аз харесвам продуктите на Градус,но не съм купувала цяло пиле.Предимно взимам филе,бон филе и бутчета.

# 707
  • София
Аз харесвам продуктите на Градус,но не съм купувала цяло пиле.Предимно взимам филе,бон филе и бутчета.

И аз купувам само от тях,но наистина съм попадала на лоша стока,струва ми се,че им подменят етикетите в някой вериги.Уж е в годност,не последен ден,отваряш го мирише лошо. Веднъж ми се падна от филето,пълно с вода,още на пипане нещо ми се стори странно,после при готвенето като се отдели една вода от него-кошмар.

# 708
  • Sunshine state
Подменят ги. През студентството съм работила във вериги и знам със сигурност. Удължават срока. Rolling Eyes

# 709
Подменят ги. През студентството съм работила във вериги и знам със сигурност. Удължават срока. Rolling Eyes

Аз затова си купувам от студената витрина на кварталния супермаркет вече. Знам, че пилешко карат всеки ден и като си купя, ще е хубаво. Да не говорим, че пилетата на Градус са ужасно мръсни - като купя примерно бутчета, после два часа скубя перушина. Sick

# 710
Не само там.. в производствата също  Outta Joint

# 711
  • София

Аз затова си купувам от студената витрина на кварталния супермаркет вече. Знам, че пилешко карат всеки ден и като си купя, ще е хубаво. Да не говорим, че пилетата на Градус са ужасно мръсни - като купя примерно бутчета, после два часа скубя перушина. Sick

За съжаление и това не е гаранция. Още в производството се подменят етикети  Rolling Eyes А, за да изглеждат свежи продуктите, ги инжектират с някакъв разтвор. Имам познат, който работеше в тази сфера и е разказвал доста  ooooh!

# 712
Аз също имам позната, която работеше в Лекси на Гранд-а. На едни кексчета им сменили срока поне 5 пъти Simple Smile за всички други неща - сещайте се. Simple Smile

# 713
  • Sofia
не съм доволна от този чопър http://technika.bg/product/7593/chopar-sapir-sp-1111-g.html
с нищо не може да се справи,загрява бързо и направо спира да върти...препоръчайте ми нещо по-качествено и мощно

# 714
не съм доволна от този чопър http://technika.bg/product/7593/chopar-sapir-sp-1111-g.html
с нищо не може да се справи,загрява бързо и направо спира да върти...препоръчайте ми нещо по-качествено и мощно

Нещо повече от 250W  Peace

Аз днес си взех на Филипс 450W
Това е важно според мен.

За пилетата и всичко, което е с изтекъл срок на годност а ние консумираме, не ми се говори даже  Sick

# 715

Аз имам на Rohnson - върши ми хубава работа и е с двоен нож. Доволна съм!

# 716
  • Sofia
и моя е с двоен нож,но какво от това ,като за нищо не го бива...

ще си взема нещо по-мощно,благодаря за двете предложения Peace

# 717
Въобще марката Saphir ги слагам изцяло в няма да купя повече, защото евтиното излиза скъпо накрая. Скапана марка са си според мен  Peace

# 718
  • Sofia
като потърпевша съм напълно съгласна Peace

харесах си чопър  Сингер 650 W

# 719
  • до най-прекрасния мъж
Аз не те съветвам да купуваш Сингер. Преди време ме посъветваха да купя Веко вместо Сингер. Консултант в голяма верига ми каза, че Сингер не са качествена техника. От личен опит не мога да ти кажа дали Сингер е добра марка, но определено Веко се справя добре. Аз купих комбиниран пасатор с чопър. Най-хубавото от всичко е, че чопърът е със стъклена купа.

Общи условия

Активация на акаунт