КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 94 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
ще си помисля тогава,благодаря Peace

# 721
За мен по добър от Браун няма! Заслужава си парите, понеже го ползвах 10г. Сега си купих нов и пак същия, защото капчето го  повредих от миене в миалната, а не е трябвало. Стария продадох само с едната приставка и съм сигурна че ще върши работа още толкова години.

# 722
  • оттам, откъдето започва България
Повече няма да купя веро с балсам на Clever от Била. Някой го беше похвалил и реших да пробвам. Ароматът е много приятен, но трябва да слагаш доста, за да можеш да измиеш. Явно за 3-4 дни ще ми стигне.  newsm11

# 723
  • София
Повече няма да купя ваучер за химическо чистене от Aqua Press в Младост1. Отказаха да ми вземат якето, с валиден ваучер, защото са събрали достатъчно дрехи и не били склад. Според служителката никой не ми бил виновен, че съм решила да си чистя целия гардероб и съм си купила няколко ваучера. А в момента продължават да пускат ваучери във всички сайтове за колективно пазаруване и се чудя колко ли още хора ще изгорят.

# 724
Повече няма да купя ваучер за химическо чистене от Aqua Press в Младост1. Отказаха да ми вземат якето, с валиден ваучер, защото са събрали достатъчно дрехи и не били склад. Според служителката никой не ми бил виновен, че съм решила да си чистя целия гардероб и съм си купила няколко ваучера. А в момента продължават да пускат ваучери във всички сайтове за колективно пазаруване и се чудя колко ли още хора ще изгорят.

А защо не се обърнеш към КЗП, за да видим кой на кого е виновен?  Що за нахалство? Като не са склад да затворят!

# 725
  • София
Да, идеята е добра и ще им пиша. Не знам дали могат да направят нещо, когато е с ваучер, но ще питам. Аз исках да говоря с управителката, но тя не си вдига телефона. Кофти е, че никъде в офертата няма ограничение за броя ваучери или пък че е нужна предварителна заявка.

# 726
Да, идеята е добра и ще им пиша. Не знам дали могат да направят нещо, когато е с ваучер, но ще питам. Аз исках да говоря с управителката, но тя не си вдига телефона. Кофти е, че никъде в офертата няма ограничение за броя ваучери или пък че е нужна предварителна заявка.
Пиши на сайта, от който си купила ваучера!

# 727
  • Sofia
кашкавал "Арбанаси" от Пикадили на цена 12лв./кг.

безвкусен,не може да се рендосва,при печене се надува,не се топи...

# 728
  • софия
Изобщо не се разправяй с тези. Направо искай да ти върнат парите. Всяко зло за добро е.
Отзивите за тях са крайно отрицателни.
И, ако се стигне до КЗП ще реагират. Няма значение, че става въпрос за ваучери.

# 729
  • София
zvanche, благодаря! Не бях чела мненията, ползвах мин. година и затова направо купих. Повече изобщо няма да повторя.
duhi_puhi, писах на сайта, но ми показа само един коментар, другите потънаха някъде.

# 730
zvanche, благодаря! Не бях чела мненията, ползвах мин. година и затова направо купих. Повече изобщо няма да повторя.
duhi_puhi, писах на сайта, но ми показа само един коментар, другите потънаха някъде.
Пиши им на контакти - и обясни случая. Не на офертата да поставиш коментар.

# 731
  • Хасково
Като, чета за тези ваучери и много ме хваща яд. Няколко пъти съм си купувала ваучери ( за почистване на лице, за маникюр и за прическа).
Почистването момичето беше много мило, мина си по всички процедури, но крайния резултат беше нищожен.
Маникюра беше супер притупан набързо с непрофесионален лак.
Прическата нещо като с маникюра.
Така че по-добре да си дам 10 лв отгоре и да ми е перфектно.

Съветвам ви да не ходите на ноктопластика с ваучер. Мойта маникюристка каза, че много хора се оплаквали от подобно нещо.

# 732
  • Пловдив
Зависи Peace
Аз при моята маникюристка за пръв път отидох с ваучер Simple Smile Хареса ми как работи и съм и редовна клиента оттогава (3 години и 1/2 вече) Mr. Green

Има тема за колективното пазаруване, та,м се обсъжда кое си заслужава и кое - не Naughty

# 733
  • Хасково
Сигурно има и кадърни. Обаче като цяло мисля че първо трябва да научиш повече за салона или каквото е  Simple Smile

За жалост не попаднах на кадърни  ooooh!

# 734
Повече няма да отида в китайския ресторант на Славянска. Отвратително обслужване, оризът беше слепен на буци, блудкав, гнусен направо, граха абсолютно суров, не може да се сдъвче. А пилето—  то почти нямаше пиле, само сурово тесто. Гнус. То и без това имаше две маси всичко на всичко. Явно не сме първите недоволни. А беше хубав ресторант едно време. Сега покривките са мръсни, лампите изгорели, абе въобще...

Общи условия

Активация на акаунт