КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Подсетена от поста преди мен - искам да купувам бг масло, обаче почти винаги ми мирише на маргарин или на онова, което едно време беше "мандраджийско масло".
Не знам дали немското е по-качествено, но ми харесва на вкус/мирис. Не съм наясно с ценообразуването, но защо ли по-реномираните български марки масло са на цени като немското.

# 271
  • Sredets/Burgas
adelinda , не съм установила спирт в Алверде

Тя има предвид био алкохола, който наистина е в завидни количества...
Ползвам някои неща на Alverde, но има къде, къде по-добра натурална козметика...

# 272
Карола , много неща не купувам заради лошото им качество. Какво не по темата виждаш в това , като в същото време го правиш и ти същото . Ето маслото имало вкус на маргарин , според тебе .

# 273
adelinda, темата е за конкретен продукт, а не философски размисли и страсти за вредните съставки в продуктите. Един написва подобен пост и следват пет страници дебати, в които нито има нещо точно, нито конкретно, а повечето неща не са й доказано верни.

# 274
adelinda, обосновавам се защо не бих го купила отново. Което е съвсем различно от дългите постове и всичката тая изписана информация (то да бе само информация, ами и до конфликти се стига), която не е по темата.

# 275
Продукти на марката Rohnson няма да купя никога вече. Взех веднъж една ютия, която изгоря почти веднага.

# 276
Майонеза в бутилка на Руби.Странен вкус и дъх на старо и освен това много гадно се "точи"  Sick Купих я уж за сандвичи,но директно отиде в коша  ooooh!

# 277
Майонеза в бутилка на Руби.Странен вкус и дъх на старо и освен това много гадно се "точи"  Sick Купих я уж за сандвичи,но директно отиде в коша  ooooh!

и АЗ съм я опитвала  и не ми хареса .. но имам познати който си я предпочитат ... странно но е въпрос на вкус  Simple Smile

честит имен ден на всички празнуващи Simple Smile)   bouquet  bouquet  bouquet

# 278
Принципа на моята логика е , че не бих купила нещо което е вредно , например маргарин . Вместо да изброявам всички марки маргарин , просто казвам , че маргарин не купувам. Както и не консумирам палмова мазнина и неща които я съдържат  , също аспартам , мононатриев гултамат и тн. И тъй като списъка съдържащи ги е много по-дълъг от да кажа , че не бих купила нещо с аспартам примерно , за мен това за вазелина си е по темата , но явно все дразня някой , не че ми пука .  Grinning Принципно това си е и мое мнение , който иска си ги консумира.

# 279
Вазелин в храните ли има?

# 280
  • Sunshine state
Може и да има-да преглъщаме по-лесно боклуците,които ни продават.  Laughing Mr. Green

# 281
Питам сериозно, защото от горното мнение това излезе.

# 282
  • Другата България
Може и да има-да преглъщаме по-лесно боклуците,които ни продават.  Laughing Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Това беше добро, току виж излезе и вярно...... ooooh!

# 283
Аз за какво говоря , то какво се "разбира". Не чета да става въпрос само за храни в темата . Принципно съм чувала , че се правят от петрол храни , но няма как да го знам със сигурност. Но на някои мисленето им е толкова " в матрицата"  , че всяко по различно изказване им се вижда тъпо и недопустимо. Спирам да спамя в темата, явно и няма какво полезно да науча.

# 284
  • София
Повече няма да купя дезодорант на Нивеа, преди бяха много по-трайни и то лятото, когато се потя повече. Сега след час все едно нищо...

Връщам се на Рексона стик  Peace

Общи условия

Активация на акаунт