КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • оттам, откъдето започва България
Кисело мляко Пилос на Лидъл,за мен е ужасно неприятно на вкус.

Това е любимото ми кисело мляко Пилос 3,6%. Друго мляко не хапвам от 1 година.
Пилос 2% не ми харесва.

# 496
Няма да купя повече течен прах за пране REX. Няма такъв боклук.
Изпрани дрехите все още миришеха все едно не са прани.

ДА!

# 497
  • Sunshine state
Подкрепям за Рекс. Преди само него взимахме,но започнаха да го разереждат много и спряхме.. Tired

# 498
Подкрепям за Рекс. Преди само него взимахме,но започнаха да го разереждат много и спряхме.. Tired

И аз го замених с Медикс  Peace А преди години в градината ме питаха с какво пера, че така хубаво миришели дрехите, развалиха го, както всичко

# 499
Най-голямата гадост, която се опитах да ям наскоро беше „цедено кисело мляко„ на Бор Чвор.Общото с млякото беше само цвета. Иначе представляваше гадна желатиноподобна смес.Мисля да им пиша на дадения електронен адрес, но има ли смисъл да се занимавам........... ooooh!
+1 Има консистенция на някаква козметика.
Скрит текст:
Знаем, че Юниливър произвеждат както маргарин, така и козметика, но все пак... Wink

# 500
Техника Елекртолукс. Не стар аспиратор, макар и не в гаранция се развали морота, в сервиза ни искаха 2 пъти повече пари за ремонт , че е отгоре , отколкото струваше самия аспиратор. От по евтините сирена , само Елит и Ситово купувам, от другите ми се е повръщало от вкус Sick Черни маслини не купувам , защото са оцветени с вкус на кашон, както и евтини зехтини ,които са по зле от олио. Ако нямам пари си купувам олио, най-доброто за мен Калиакра. Плодове и зеленчуци от турски произход избягвам, портокалите обикновено са кухи и 3-ти качество.

# 501
Аз препаратите Медикс отдавна съм ги открила, Савекс праха също. Не виждам смисъл от чужди препарати, единственото вкъщи чуждо е едно Саво против мухъл и не съм особено доволна от него.
Искам да се оплача от шампоан Сайъс, мъжки, черен, двойната опаковка. Ползваме го от два месеца, косата се мие през ден, а има още в шишето - при положение, че и двамата с мъжа ми се с коси до раменете, откъм необходимо количество и консистенция нямам забележки. След измиване обаче (1 измиване само) косата някак не е чиста на пипане, трудно се сресва и не мирише на мито и хубаво - отдавна не съм ползвала шампоан, който си плаче за 2-ро и 3-то миене. Освен това скалповете сърбят - и на двама ни. Откакто съм започнала да си мия косата през ден или всеки ден, почти не се е налагало да слагам 2 пъти шампоан - е с този се наложи.
Интересното е, че брат ми пък има другия, прозрачния и няма никакви оплаквания, освен че голямата опаковка му замина за месец, а е с къса коса и я мие през 2 дни и повече Simple Smile

# 502
  • Cyberspace
Фен съм на Медикс, допреди това купувах какви ли не Персил, Саво-та, Цилит-и и всичко, що се рекламира, откъм препарати. А като си дръпна една равносметка, осъзнавам, че качеството им не покрива тези надути цени, които имат...
 А за шампоаните не е много показателно, защото на всяка коса, всеки продукт влияе различно... Ето, например аз съм крайно доволна от една купешка маска за коса, ползвам я от доста време и съм очарована, обаче като я сложих на главата на майка ми, косата й стана на слама...

# 503
Препоръчай нещо за мухъл на Медикс? От рода на пръскалката на Саво.

# 504
Препоръчай нещо за мухъл на Медикс? От рода на пръскалката на Саво.

На Медикс не знам, но със сигурност на А1 за мухъл върши работа и последно струваше под 2 лв.

# 505
  • Cyberspace
Astonish? Има ги из супермаркетите, синьо шише с пулверизатор. Не гарантирам, че ще си по-доволна от Саво-то, защото не сме ползвали от него май. Но аз лично съм доволна, при това е 2-3лв. Ползвам и за фурна, и за метални повърхности, и шампоан за тъкани, припирам дивана с него.

И за да не се отмятам много от темата, ще кажа, че няма повече да си купя четка за зъби Colgate 360... Grinning Мия си зъбите по 10-15мин. и пак не чисти. Crossing Arms
И май повече няма да купя Пражки кренвирш, вчера ми е преяде хот-дог и купих няколко кренвирша. При опита ми да ги обеля, половината останаха по обелката, а като минаха термична обработка, бяха станали на каша. В редките случаи, в които взимам кренвирши, все са или Пражки или Кен. Не знам, може нещо партидата да е скапана, защото друг път имат поне вид, а този път изглеждаха като от онези най-евтините, пилешките, дето като ги обелиш и трябва да ги ядеш с лъжичка. Grinning За всеки случай - не бих рискувала отново.

# 506
  • София
Най-голямата гадост, която се опитах да ям наскоро беше „цедено кисело мляко„ на Бор Чвор.Общото с млякото беше само цвета. Иначе представляваше гадна желатиноподобна смес.Мисля да им пиша на дадения електронен адрес, но има ли смисъл да се занимавам........... ooooh!
+1 нещо много са развалили нещата, последния път и аз се излъгах с такова да правя млечна салата...ужасен бъркоч  Sick
Лелеее и аз така.За  пръв път купувам цедено кисело мляко и направо се изумих какъв имитиращ продукт е...Пълно разочарование и точно на Бор Чвор.А и аз реших,че всички цедени млека са такива гадни...

# 507
Шампоан за суха и увредена коса на Лореал - професионална серия /Mуthic oil/. Само от фризьорски салон можеш да си го купиш със специална заявка. Цената е 16 лв. за 250 мл. Не само, че косата ми не стана "блестяща и мека", ами дори повече заприлича на метла, но и се омазнява много по-бързо и ми се появи ужасяващ пърхот. На огромни люспи.
Но наистина си е до скалп и коса, защото моята приятелка, която ми го препоръча, няма никакви проблеми с него и косата й наистина е доста по-мека в краищата, отколкото преди да започне да го ползва.

# 508
Силно съм учудена от толкова много фенове на Медикс. Преди около година си купихме препарата им за ламинат. Оставяше ,след като изсъхне, една лека , но влудяваща миризма на вкиснало. Все едно, че има клошар в къщи. Докато разбера от къде идва проблема , бая зор видях. И за всички мнителни, да добавя, че МОПа, който използвах беше чисто нов. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 19:15 от Niki_1978

# 509
  • София
Между другото ползвам само обезмаслител на Медикс и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт