МАРТенчето лази и крещи, пакостите почва да твори

• 72 877
  • 511
  •   1
Отговори
# 225
  • USA, Steak State
В супите се слага фиде, когато детето е захранено с яйце и глутен ( ако фидето е с яйце), трябва да се съобразите и със застройката ( ако правите такава). В началото супите се пасират гладко. При пасирането стават гъстички и няма опастност да се изнерви детето.
Приготвят се без подправки и сол. По- нататък могат само да се намачкват, когато детето започне да хапва и храни с парченца.

За сега съм дала само белена червена леща, но не му допадна.

За Фейсбук трябва да ми пишете с линк към фейсбук профила си. Групата е скрита и не може да се намери при търсене.  Peace

# 226
Cookie-Lover ние от доста време се храним точно с лъжиците на Кампол - дето са дълбоки и големи, даже най-голямата съм пробвала вече точно за рядко пюре, страхотни са. Застройка няма да слагам, ще е с повечко фиде. Дали ако вечер давам супа със сухар ще засища, защото гола супа до никъде? Sad Ние огладняваме много бързо от тиквички и тиква примерно. Даже май ако не са пюретата с месо пак бързо огладняваме и се чудех да слагам ли и сухарче вече?

# 227
  • USA, Steak State
Ако е захранено с глутен, защо не.  Peace

Но се стремете да давате нови неща на обед, за да има време за реакция, ако не дай си боже покаже непоносимост към нещо.

# 228
Момичета, аз вчера дадох супа за първи път - без да пасирам. Нарязах МНОООООГОООООО ситно морков, картоф, целина, лук, накрая добавих грах от консерва, магданоз и фиде. Сложих и сухар. Малката я изяде и много и хареса, не съм пасирала , исках да пробвам дали ще има проблем ако е на ситни парченца, нямаше проблем, не се задави. Всичко беше ок. Остана ми и за днес, но ще добавя и две кубчета сварено и пасирано заешко.
Ето линк и към фейсбук профила ми, за да ме добавите в групата - https://www.facebook.com/neli.mihailova

# 229
Здравейте Simple Smile Отдавна не съм писала Simple Smile Интересува ме темата за яслите. Четох някъде, че при един безработен родител, трудно приемали. При нас ММ се води безработен, защото не иска да се осигурява. Като цяло, нещо ми е толкова сложно с тези детски градини...  За супите- аз съм давала пилешка супа- но пасирана с малко повече водичка и Вики я обожава. Искам и да питам, водили ли сте малките на коледна фото сесия и къде. Ние днес бяхме и съм крайно разочарована. Искам да отидем пак, но не знам къде. Хубава вечер Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 22:09 от krissu

# 230
krissu, виж в градинско-ясленската тема - момичетата са много отзивчиви и ще отговорят на въпросите ти.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742549.0

# 231
krissu, отговорих ти на ЛС за коледната фотосесия

# 232
  • И аз не знам къде
Момичета я помагайте.Ние бяхме малко болни,имаме още сополи,но и за няколко дни изкарахме 3 зъбчета. Сега обаче имаме разтройство и незнам от зъби ли е или от настинка,но кажете с какво да го спра. Писна ми да се преобличаме по 5 пъти на ден.  ooooh! И в това време дрехите бавно съхнат голям ужас сме.

# 233
Доколкото знам против разстройство се дава оризова вода

# 234
  • София
искам да похваля новата ни придобивка, много бях скептична, обаче се оказа голяма радост, чак пищи от кеф и хвърчи из цялата къща  Crazy
понеже ми е трудно да избирам кое е подходящо за неговата възраст, затова реших да споделя, някой друг неориентиран като мен може да се възползва.

Скрит текст:

# 235
На принципа на бутането е, така ли да разбирам? Сподели инфо откъде се сдоби с него? Изглежда забавно.

# 236
  • София
oт амазон го взех, но има много различни марки, на еднакъв принцип са.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002MG6ZE/

беше около 12лири като го поръчах, сега  е повече.
бута се, и отпред шаренията свири и пее, като се натискат бутоните или се дърпа нещо си.
вече го ползва дори само с една ръка, почти не се подпира.

# 237
  • USA, Steak State
Това е Уолкър Simple Smile Точно този модел ще сложа под елхата на Коледа и аз. Много ми харесва.

Каката проходи благодарение на една розова количка Уолкър, която отпосле стана за куклите и. Та знам, че са много хубави. Подбутват се и бебето се придвижва по този начин.

# 238
И ние сме със същотото. Подариха ми го едни познати, когато се роди. Преди една седмица го пробвахме за първи път. Много се израдва и ходеше доста безстрашно, след което падна около два пъти и нещо много не го иска вече хахах. Но пък като седне от другата страна се занимава с дрънкалките, мелодийки и тем подобни залъгалки.

http://www.chicco.fr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/578/art … 0000/Default.aspx

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 17:55 от mama_mami

# 239
и аз поръчах уолкър, като ви прочетох отзивите много се зарибих Simple Smile бамбарадамбара, а твоят бебон до колко може да се придвижва по принцип. питам за да знам дали моят е достатъчно развит за такова нещо, защото той съвсем наскоро пропълзя и се изправи в кошарата и изобщо не му е интересно да ги прави тези неща, но пък иска постоянно да го държим да ходи из къщи (не че може да го прави кой знае колко добре Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт