МАРТенчето лази и крещи, пакостите почва да твори

• 72 880
  • 511
  •   1
Отговори
# 240
  • София
той направо лети вече, много бързо обаче се научи, първо се чудеше какво се прави с това нещо, и ситнеше като японка от страх, вече подтичва, едва го настигам, но от време на време се изтърсва, не е усвоил падането много добре  Crazy
но за падането забелязвам че тренира усърдно в кошарата, нарежда меките играчки, и се засилва назад върху тях  Joy Joy

# 241
Заинтригувахте ме, поръчвам и аз. Рових из български сайтове, но никъде не намирам, затова явно от amazon ще е.
бамбарадамбара, за колко време стига до България/София?

# 242
# 243
има и в английския ибей, излиза 14 паунда с вътрешна доставка, категория new other (може опаковката да е посмачкана)  и цената до Бг с превозвач съответно

# 244
Благодаря за отзивчивостта, момичета. Остава да сметна дали ще излезе по-евтино да го напазарувам от чужбински сайт и да платя доставките или да го взема оттук.
Искам да питам дали някоя от вас дава някакви пробиотици на детето си? Утре сме на преглед и наред с няколко други въпроси, мисля да задам и този. Иначе съм решила да взимам коластра и да му я давам през целия зимен период.

# 245
Здравейте момичета, при нас изби първото зъбче  #Crazy, сега чакаме и второто, но е адски мъчително. #Crazy Вече пети ден сме с температура, сополи, никакво спане и много рев...........чудя се кога ще приключи.... За температурата нищо не помага, оцет, панадол.....и пак си я има. Два гела мажа на венците и пак нищо............моля споделете вашия опит

# 246
  • София
ние пък имаме вече 8 зъба, всичко излиза без проблем, само много дъвче каквото му попадне, но за всеки случай като усетя, че почват зъби давам дентокинд и мажа с бочко за зъби  Rolling Eyes
при вас да не би температурата да е от друго, нали е избил вече зъба  newsm78
аз да питам докъде сте с повтараяемостта, боц, чао, браво и подобни простотии  ooooh!

# 247
ние пък имаме вече 8 зъба, всичко излиза без проблем, само много дъвче каквото му попадне, но за всеки случай като усетя, че почват зъби давам дентокинд и мажа с бочко за зъби  Rolling Eyes
при вас да не би температурата да е от друго, нали е избил вече зъба  newsm78
аз да питам докъде сте с повтараяемостта, боц, чао, браво и подобни простотии  ooooh!

И аз давам дентокинд, орамил и калгел ....................и нищо........Вчера бяхме при ЛЛ и детенцето е здраво, гърдичките са чисти, няма зачервено гърло и т.н. Един зъб имаме избил,лекарката , че има и втори, но аз не виждам и си мисля, че това ни мъчи......
С повтаряемостта - до никъде......

# 248
Здравейте , Мами ! Отдавна не съм писала, нашия момък е вече доста голям , тежи 9,400 кг и е 76 см, имаме вече 6 зъба и ниникнат още 2 поне. За зъбите какво да кажа, пробвала съм почти всичко за мазане, голя ефект не виждам. Най- много съм давала дентокинд и Chamomilla vullgaris 15 или 30  разреждане- тяпомага и за сополи и температура , безсъние вследствие на зъби. Това , което прави е да дигне прага на болката на детето и то да стане по- спокойно, но подобрени е има на 2 ден след приема.
Иначе и ние имаме подобна проходилка тип " walker" kato na бамбарадамбара, само че нашето е като вид колело , което се бута , има едно мече , което все едно се вози. Забавлява се детето и го тика , доста е заякнал. За изпълняването на команди , вече след месец и половина успяхме да с енауцхим да правим боц, да маха с ръка не може още....мъча се сега д аго уча да си дига ръцете и да показва колко голям ще порасне. от няколко дена освен ба- ба ,почна и с ам-ам и ма-ма , което ме радва изключително много. Simple Smile

# 249
Заинтригувахте ме с тези уокъри, и аз си взех - само че от продавалник, едно много запазено /да не кажа ново/ тип уокър, който може да се сгъва и става на количка за бутане с крачета на Плейскул. Само за 25 лв....
За повтарянето - като си хареса нещо повтаря - една две седмици даваше боц и се ръкуваше като възрастен  Laughing, сега гледа в стил "к'во пък искат от мен сега". Сега е решил да се плези и да маха за довиждане. Казваше баба на седем месеца, сега не иска да я удостои с внимание. Сега тата - да, де де и прочие, вмъква само по малко "аммм" като сме на маса.  Мама не знам кога ще реши, ама не давам зор, защото никакво внимание на опитите ми не обръща.

Вчера се изправи по един шкаф, пусна се и се задържа на краката си прав за 3 секунди преди да се тупне на дупе, та затова реших и аз да взема такава играчка - за сега разхожда само прахосмукачката из къщи..

# 250
Като видях снощи от вас и аз поръчах същия уолкър, много ми хареса. Тук го взех за $25.
За повтаряемостта, прави неща, които види, че правим. Не повтаря обаче думички. Най забавно беше снощи, баща му кашля и той след него. Grinning

# 251
Здравейте и от мен  Simple Smile също не съм се включвала скоро, тъй като при нас няма кой знае какво ново. С изключение на това, че миналата седмица за първи път се изправи сам в кошарката.
За зъбките и аз вече нямам търпение да излязат, че от около две седмици има периоди (по 4-5 дни) на киселеене и неспокоен сън, и след това всичко по старо му. Долният венец е доста подут но все още чакаме да се покаже newsm53

# 252
Здравейте и от мен,
Рут, аз давам всеки ден пробиотици, коластра и зелено водорасло. Пробиотиците ги давам, откакто беше на 10дена. Това е единственото нещо, което съм му давала. Е, за зъбките и аз прибегнах до Хамомила. Но за температури, колики и пр не съм давала нищо.
Ние напоследък не спим повече от 3-4 часа накуп. Нощно време се буди по няколко пъти и си иска гърда- може да засучи за 1 мин, но друго не иска. Не плаче като от болка, но явно е много неспокоен. Подсече се, също така по бузките му излезнаха червени петна - всичко било от зъбките. Аз го водих и на Боуен терапии няколко пъти и според мен облекчава болката, но не и неспокойствието. Гърдите ми пък тотално се сбъркаха от тази свръх стимулация и почнаха да се пълнят като преди месеци, почнаха да се запушват и да ми правят буци... Справяме се, но тези зъби наистина ми взимат здравето. Очаквам горните два, долните избиха преди месец и като си помисля "до тук добре, остават още 22" и ми става лошо Simple Smile
Александър много бърбори - мама, баба, тата, деде, бама (е такова няма, но толкова смешно го казва и поглежда неуверено стил - абе това имаше ли го...)
Иначе започна да пълзи стил военна гъсеница Simple Smile не се изправя, не обича да седи, но ако пожелае вече седи стабилно (от сравнително скоро). Поне захранването ни потръгна, но още сме само с пюре на обяд и плодове следобяд, но с тази кърма сега си ми е облекчение кърменето сутрин и вечер... Simple Smile

# 253
Ние даваме боц, целувка за чао ( допира си дланта до устата), показва къде е лампичката, дава 5 , показва мама, тати, деди, баба, котката.... Мисля, че нарича себе си "бебе", защотозабелязах, че когато иска нещо започва да повтаря "бебе, бебе, бебе", когато се гледа в огледалото също. Танцува на песнички - много смешно си върти дупето и се подрусва. Радвам се, че има чувство за ритъм.
Иначе откъм кг - нямаме 8 още. Тя не се спира, то как да качи Simple Smile

# 254
  • София
много сте напреднали, ще идваме на уроци  Mr. Green
при нас мъжа си е мъж, дай му да крещи, пищи и да подскача и да се хвърля, мисловна дейност не го вълнува  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт