МАРТенчето лази и крещи, пакостите почва да твори

• 72 881
  • 511
  •   1
Отговори
# 255
много сте напреднали, ще идваме на уроци  Mr. Green
при нас мъжа си е мъж, дай му да крещи, пищи и да подскача и да се хвърля, мисловна дейност не го вълнува  Crazy

Да и аз се изненадвам. Не че имам опит, но си мислех, че ще става доста бавно и мъчително... Засега схваща много бързо и се забавлява, което е важното за мен Simple Smile

# 256
И ние ли да дойдем на уроците Grinning ние също сме типични мъже - дай ни ядене и дистанционното на телевизора и крещене ако не стане на неговата, друго не ни вълнува, няма танцуване, няма махане с ръчички, няма целувки Grinning
Благодаря на момичето което сподели рецептата за супата с целина, много се хареса Wink

# 257
Ехааа DreamingMyDreams сподели кога и как се учите на всичките тези номера. Моят Дани казва "мамамама" , "дададада" и "ненене"; дава пет; на няколко пъти плесна с ръчички, но от няколко дни неиска да го прави, явно не му е интересно; пляска с крачета; връща топка като му я търколя към него ииии май това е всичко, което може. От вчера го уча да показва носленцето си, но засега само се усмихва Simple Smile
Лази както се беше изразила една мама като военна гъсеница, не може хубаво да вдигне дупето Simple Smile но пък има желание да стой прав, че даже и да го водя да ходи. Рита топката и тръгва по нея да я гони.
Иначе като типичен мъж и той гледа само да докопа телефон, таблет, дистанционно и е на седмото небе Simple Smile

# 258
Просто повтарям по няколко пъти нещата, когато се сетя. От рода на :"къде е лампичката?", "ето я лампичката" и т.н. По същия начин повтарям движения ( пляскане с ръчички, дай пет), докато си играем. Та така....
Сега съм в чуденка за кукуто. Някой ползва ли вече?

# 259
  • София
кукуто гърне ли се явява  newsm78
ние ползваме откак се е научил да седи, много му е забавно там, в повечето случаи върши нещото, за което съм го сложила, но си зависи аз дали ще уцеля, според мен е далеч от съзнателно ползване, по-скоро е уцелване.
на мен ми е по-важно да не се страхува за момента.

# 260
  • И аз не знам къде
Здравейте и аз започнах да се чудя за гърнето.Ние сме близо 12 кг  Blush,задуржа за няколко секунди прав самичък. Относно заучаването на определени неща не сме много добри,но казва ела с ръчичката,пляска,понякога вдига ръчичка за чао и най-ми е интересно,че в някои случаи ми отговаря с да и не като голям човек   Hands Clap танците нещо не го вълнуват,поне засега. Иначе и той  типичен мъж ядене,дистанционното,пищене и топката,научи се да я рита.

# 261
Оле Мими, 12 кг , много сте големи.newsm78Сигурно вие с татито сте едри. Ние още нямаме 8 кг, обаче си стои прав в кошарата по цял ден и прави стъпки като се държи за стената. Също и танцува като чуе музика. Гърнето още не сме го пробвали, ама някак си не го виждам да стои дълго на гърне. Има ли някакви играчки по гърнетата да се забавляват? Още не съм гледала за тази покупка.

# 262
  • И аз не знам къде
Жълта Роза аз повече от 55кг не съм била,а за бащата няма да коментирам  Stop Stopпо слаб е от мен. Едрички сме с размери за годинка,че и повече,но сме и високи-78 см и засега няма проблем,няма вид на затлъстяло бебе.

# 263
Мамчета малко помощ!!! Алекс ми е на 8 месеца и две седмици. Кърмено бебе е ,захранен от 6ти месец. От втория месец не сучеше вечерта и си спеше само се събуждаше за малко водичка. От един месец насам се събужда през два часа и постоянно иска да суче давам вода да залъгвам,но не той е постоянно отгоре гърдите ми. Въпроса ми е може ли да не се наяжда хубаво с кърмата ми,и да е гладен. И другия ми въпрос е да ми препоръчате някакво АМ за да дохранвам вечер знам ли....    ooooh!  Зъби още нямаме ,но венеца не е много бял незнам вече,болят ме гърдите от него...   Sad

# 264
  • И аз не знам къде
Ние се събуждаме всяка вечер,че и по три пъти. Преди имаше период около един месец,в който спеше по цял нощ,но беше за кратко. Отначало ядеше мляко посреднощ(на АМ сме) по два пъти,а сега първия път давам сок,чак после мляко. Ние сме на Лактана,но не мисля,че проблема е в това,че не се наяжда.С какво ли не съм пробвала преди лягане и все едно и също е.

# 265
Незнам чудя се вече, и търся спасение... дали ако не дохранвам няма да понамалее това нещо..Все си мисля,че млекото ми е намаляло.

# 266
А защо ги храните през нощта?

# 267
  • И аз не знам къде
Защото не заспива иначе.

# 268
Здравейте, родих моето момченце на 25.03 и бих се радвала да споделяме заедно израстването и порастването на нашите деца Simple Smile

По повод на храненето  - ние също се кърмим поне 3 пъти през нощта. Не иска вода и реве докато не го нахраня. За АМ и дума да не става - повръща го веднага, но ако го сложа в пюренце, киселче или нещо друго се приема с охота.

# 269
Знам, че с вода и упоритост нощното хранене се отказва. На мен не мисе е налагало - сама си спря. Има опасност да се задържи до доста късна възраст ( наблюдения от позната, чието дете е на 4 годинки!!!!).
Все пак всеки си решава. Мен, ако питаш, щом е 12 кг съвсем спокойно можеш да си позволиш лукса да го оставиш "гладен" няколко нощи на вода и ще си решиш въпорса. Виж, ако беше моето фино момиченце, което още няма 8 кг - щях да се радвам само и само да яде, няма нощ, няма ден  Laughing  Laughing  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт