Кауфланд- тема 3

• 78 758
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Портокалите не струваха, едва си избрах 2-3бр.
Но, току що изядох половин бурканче рачел с орехи на Крина
 Heart Eyes

# 586
  • София
Блендера струваше ли си, вечерта не го видях.

Някой ходи ли вече в новия магазин в Борово?

Искаш да кажеш в Бъкстон Whistling

Да дам дам отчет. Минах пред Кауфланд с идеята да купя от тоал. х-я Милде на промоция,но нямаше аромата,който харесвам-пъпеш и не взех. Всеки в магазина се разкарваше с по една опаковка Милде под ръка. Утре пак ще мина,но май Милде пъпеш няма да има..Изглежда ще са само 2 вида само.

Еха, сериозно ли... няма хартия ухаеща на "пъпеш"?!  ooooh!

Аз пък си мислех, че се втелясвам в разни електроуреди, а то... поне си реших вече проблема (в Л**л)

# 587
  • Sunshine state
Извинявам се за грешката,хартията е Емека и да,нямаше пъпеш,а ние такава ползваме и няма да купя нещо,което не ми харесва само,защото е на промоция. Wink

# 588
  • Русе
Ние тази вечер минахме през Кауфланд само за яйца и оставихме 30 лв. за дребни неща Laughing
Взех си от брашното на МЕЛКО, ще го пробвам за хляб.
Гъби в Плевен имаше в изобилие. За портокали - не обърнах внимание, но и не видях никой да носи.

# 589
Ако не се лъжа, Емеката излиза 50 ст за руло. Когато я пуснат на промоция, Zewa-та също излиза толкова. Честно казано, последната на мен по ми харесва. По-плътна е Simple Smile

# 590
Аз пък харесвам три пластовата "Зебра". Излиза под 50 ст. Верно не е ароматизирана, но аз съм твърдо против тези ароматизатори.

# 591
Зебра и аз харесвам и 4пластовата ,тя е ароматизирана,но не така натрапчиво./Аз имам алергия и заклет враг на ароматизирани неща,получавам адско главоболие и подсмърчане ,кихане ...

# 592
Купих си радиото за кухня - много съм доволна Peace

# 593
  • София
Емеката излиза 35 ст., а не 50 ст.и е супер изгодно.
Аз си взех и течен прах за черно на Burti - отдавна го гледах и тъкмо сега ще го пробвам.

# 594
Аз пък харесвам три пластовата "Зебра". Излиза под 50 ст. Верно не е ароматизирана, но аз съм твърдо против тези ароматизатори.
И аз. Никакви аромати, никакви оцветители. Просто хартия.  Peace
Даже напоследък купувам от единично опакованите ролки.

# 595
Емеката излиза 35 ст., а не 50 ст.и е супер изгодно.
Аз си взех и течен прах за черно на Burti - отдавна го гледах и тъкмо сега ще го пробвам.

Не е ли много тънка?

# 596
  • Русе
И на мен Емеката ми е много тънка. Лятото като си бяхме към Русе, на една ПрИмоция от Карфур си бях купила или 24 или 32 бр. не помня вече, огромен пакет беше. После като намалиха Цева си взех от нея, а тази оставих за село и за детската градина(да се бършат госпожите Laughing)

# 597
Направила съм си извода, че долу- горе цените им са еднакви за една и съща дебелина на различните марки.

# 598
  • Русе
Май има нещо такова Wink

# 599
  • Sunshine state
На мен също ми се виждат с еднаква дебелина.
П.П. Госпожите едва ли искат тоал. х-я за себе си,по-скоро е за децата,ама това е оф топик. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт