Кауфланд- тема 3

• 78 740
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Такааа, аз скромно тази седмица де разписах с 10 кит ката, хартия за печене кашкавал Маклер.Портокалите в Слатина бяха под всякаква критика...

# 601
Кашкавалът хубав ли е? В смисъл да не е солен, горчив или мек?
Аз взех от кафето "Чибо- Сицилия", утре ще взема и от "Милано". Хубаво е.
Може да отмъкна още един буркан "Дерони- Домашна", че я излапахме и малко маслинки да добавя.

# 602
  • София
И аз се записвам доволна от пазара. Ходих до новия магазин и ми хареса, нищо, че се чувствах доста неориентирана. За съжаление имаше стоки, които не намерих от нормалния асортимент...
Иначе се записах с часовник, кит кат, омекотител Сано, дъвки Орбит...
Някаква идея имате ли как са като качество гел капсулите на Персил, които са на промоция?

# 603
Може да отмъкна още един буркан "Дерони- Домашна", че я излапахме и малко маслинки да добавя.
Кашкавала е солен, но е стегнат и скърца като дъвчеш.Много обичам такъв кашкавал Crazy

# 604
Кашкавала е солен, но е стегнат и скърца като дъвчеш.Много обичам такъв кашкавал Crazy

Благодаря. Значи ще го пропусна  Laughing

# 605
  • София
На мен също ми се виждат с еднаква дебелина.
П.П. Госпожите едва ли искат тоал. х-я за себе си,по-скоро е за децата,ама това е оф топик. Simple Smile
Днес, докато гледах офертите в друг магазин (брошура) се замислих - дали дължината е една и съща ?!

ПП: така и не разбирам защо тоалетната хартия трябва да е ароматизирана?!  Shocked

# 606
  • Sunshine state
Хакама,не виждам какво целиш,но явно не си по темата и не е зле да се изнасяш,че и аз мога да хапя. Виж постовете по-горе,та да ти просветне лампичката защо съм писала това.  Wink

# 607

ПП: така и не разбирам защо тоалетната хартия трябва да е ароматизирана?!  Shocked

По същата логика, трябва да питаме "А защо да не е ароматизирана?" Хора всякакви, вкусови всякакви, на който както му харесва. Никой не е длъжен да обяснява, "защо?". Иначе търговците нямаше да предлагат и "ароматизирана".

# 608
  • София
Хакама,не виждам какво целиш,но явно не си по темата и не е зле да се изнасяш,че и аз мога да хапя. Виж постовете по-горе,та да ти просветне лампичката защо съм писала това.  Wink

Е, написала си че харесваш с пъпеш... сега, не съм чел повече какво си дописвала/сетила по темата  Peace Wink
Като има клиенти - ще предлагат... сетих се за вица с цяра за дървениците...  bouquet

Не, купувайте, то все някой ги купува, но едва ли не голям проблем е станал като е нямало пъпеш - затова ми стана странно.

# 609
Ароматизират я, за да ти ухае хубаво в WC-то.
Но, аз си ароматизирам по друг начин, хартия ползвам на Фамилия. Без цвят и аромат.

# 610
  • Sunshine state
Не е голям проблем,но то като цяло в тая тема няма някакви големи проблеми за обсъждане и просто си бръщолевим за промоции и ала бала.  Laughing Като добавим и това,че тази седмица е много скучно в Кауфланд,се получават ей такива разговори.  Crazy

# 611
Предпочитам тоалетната хартия да е бяла/даже и не толкова/което ще рече да не е избелвана/ и без аромати.За мен това си е чиста химия ,имам алергии и съм като с кучешко обоняние./Извинявам се,че е не точно по темата,но в последно време купувам от най-евтината лидлска трипластова ,рециклирана и хич не е лоша за цената си и не се разпада при намокряне./

# 612
Леко извън темата, но понеже пишем, че тази седмица е скука в Кауфланд, та май не само там. Не знам какво става тази година, ама нещо много закъсняват коледните промоции? И по другите вериги е същата скръб, а за МОЛ- овете да не говорим, Преди няколко дни реших да се пременя с нещо и с учудване установих, че нийде из трите МОЛ- а у наше село, грам промоция няма  ooooh!

# 613
Тео бебе -течен перилен препарат ,който е на промо хубав ли е?  Пере ли добре,трябва ми нещо подобно ,но не за бебшки дрешки./Прекалено чувствителна кожа имам и се чудя вече с какво да пера./

# 614
  • София-в сърцата на моите деца
Предпочитам тоалетната хартия да е бяла/даже и не толкова/което ще рече да не е избелвана/ и без аромати.За мен това си е чиста химия ,имам алергии и съм като с кучешко обоняние./Извинявам се,че е не точно по темата,но в последно време купувам от най-евтината лидлска трипластова ,рециклирана и хич не е лоша за цената си и не се разпада при намокряне./
И аз съм за рециклираната тоалетна хартия без химии , ароматизатори и оцветители/казват ,че от толкова химии може да си увредиш "най-нежните органи"/-За сведение ползвам рециклираната на DM/ 8 ролки дебели трипластови за 4.90лв.Много съм доволна- пак има такива и рециклирани дам.превръзки! Peace

Общи условия

Активация на акаунт