Кауфланд- тема 3

• 78 623
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Red_Hot е как? Пуйката е намалена, голям мерак имам, само дето не знам колко излиза една пуйка, щото никога не съм купувала. А иначе други коледни промоции очаквам след нова година, тогава намаляват и щолени и кейкове и разни шоколади. Играчките също ги намаляват.

# 616
Това са след новогодишни промоции, не коледни  Laughing
Просто сравнявам с предни години, че по това време имаше промоции бол и кипеше трескаво пазаруване. Не става въпрос само за хранителни продукти, то е ясно че в Кауфланд всяка седмица има такива.

Днес портокалите бяха по-добри, дори успях да си избера за една кофа. Гъбите на промоция мейде ин Полша, гъби- гигант  ooooh! Подозрително големи ми се видяха, не взех.

Този шоколад много ми хареса. Взех с пълнеж от бял аеро шоколад.

# 617
За тия портокали мъжът ми почти ми нахлупи кофата на главата (бях тръгнала и за тях, за фреш) - ужасни са, а на пазара са по 1 лв. (в Кауфланд излизат 95 ст.) - сочни, сладки и напълно здрави  Wink Егаси му и промоцията. Набутвация по би подхождала като определение.

# 618
  • Sunshine state
Абе аз още от миналата година се чудя къде им е кяра на тия кофи,ама народът ги мъкне,ли мъкне. Изобщо не съм си и помисляла да купя кофа с портокали заради кофата.Пък и какво да ги правя толкоз портокали като не правим сок от тях?
Аз днес отнесох 1.500кг шкембе. Толкова ни хареса предния път,че нямаше как да му устоя. Сега си го хапвам с биричка.  Heart Eyes

# 619
Те и самите кофи не струват. Пластмасата им не е хубавите и се пука, миналогодишната ни е със счупено дъно.  

То не е ясно колко ще ти излязат, защото в края на седмицата като изгният една част от тях, ако не се изконсумират до тогава, може и да изчезне "промоцията".

# 620
Момичета и момчета, дали и тази година на паркинга на кауфланд- скопие има елхи и борчета и ако да какви са им цените?

# 621
  • София
Момичета и момчета, дали и тази година на паркинга на кауфланд- скопие има елхи и борчета и ако да какви са им цените?
Има - 20лв  Peace

# 622
Аз пък зимата избягвам да купувам плодове и зеленчуци от откритите пазари защото не знам колко пъти са замръзвали преди това.

# 623
Аз пък зимата избягвам да купувам плодове и зеленчуци от откритите пазари защото не знам колко пъти са замръзвали преди това.

И това е вярно, обаче мъжа ми преди няколко дни беше на проверка на един пазар (не в София, но и в София ще направят така женския пазар) по еврофонд е правен - закрит, чист, подреден, топъл вътре. Беше ми взел мандарини, защото обожавам и бяха най-вкусните за този сезон. Тук често са измръзвали. Ще чакам и наш пазар да стане така, гледах снимки и ми хареса, а продавачите бяха без връхни дрехи, не мръзнат, стоката и тя.

# 624
Сега се връщам от Кауфланд. Взех си чаршафи - 3 части 12.99, 4 части - 16.99. Харесват ми за сега, ще видя като ги изпера ще се свият ли, ще избелеят ли.
Чудих се на кофата с портокалите, но се отказах.

# 625
Сега се връщам от Кауфланд. Взех си чаршафи - 3 части 12.99, 4 части - 16.99. Харесват ми за сега, ще видя като ги изпера ще се свият ли, ще избелеят ли.
Не се свиха моите чаршафи взех от тези с 2 плика 2 калъфки и долен чаршаф

# 626

От какъв материал са?

# 627

От какъв материал са?
100 % полиестер, на Дитекс са.

# 628
  • София
Пратих приятеля ми до КФ за хляб. Преди 2 минути ми звънна по телефона - някаква служителка била събрала всичкия хляб в 21:30, и толкова. Каква е тая практика да се събира хляба толкова рано, сигурно за да го продадат сутрин на високата цена, не на намалената. newsm78 Това не се случва за първи път, за съжаление.
Портокалите бяха много зле при нас, направо отврат, не че съм си помисляла да си купя...
Исках и пушена гауда, днес не им били докарали... Като обявяваш промоция, поне си уговаряй редовна доставка, особено ако се очаква интерес. Миналата седмица пилешкото филе им беше свършило още в сряда. ooooh!
Много ме разочароваха напоследък КФ и въпреки, че са ми пред блока, ще спра да ги посещавам явно. Tired
П.С. Откъде купувате кайма, че мен кауфландската нещо напоследък не ме кефи...

# 629
Кайма само от месарници купувам. В магазините готова вече не мога да препоръчам нито една марка. Всичко развалиха.

Това със "свърши" по време на промоция е много дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт