Кауфланд- тема 3

• 78 532
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Трябва ми царевица в консерва, коя ще ми препоръчате?

# 676
Присъединявам се към въпроса и я пак да повторите кои  зелеви сарми хвалите? От самия магазин или от топлата витрина след касите?

# 677
  • Sunshine state
Царрвицата на КК е страхотна- сладка и млада. Heart Eyes 
Сармите са на "Кенар".

# 678
Pupitka, благодаря ти за отговора   bouquet, записвам я в списъка.  Доста от продуктите на КК ми харесват  Peace

# 679
Присъединявам се към въпроса и я пак да повторите кои  зелеви сарми хвалите? От самия магазин или от топлата витрина след касите?
аз купух от витрината ри месеца днес. страхотни са. Зелеви взех, утре ще повторя Peace

# 680
  • пак там

+1 И аз много я харесвам.

# 681
  • Sunshine state
Отчетох се днес със зелеви сармички и аз-забърсах 1 кило,тъкмо да не готвя за утре.  Simple Smile
Според мен не биха издържали повече от 2 дни в хладилника,или поне аз не бих ги държала толкова.  Peace

# 682
Здравейте Simple Smile Интересува ме дали продават бадемово брашно в Кауфланд?

# 683
Днес купих по малко от двата вида сарми.
Лозовите- оризена пихтия в нещо което няма сдъвкване, зелевите - сящата пихтия в нещо леко лигаво и кисело. Няма да повторя.  Sick
Явно мама ги прави много хубави и съм пристрастна.

Взех и от коремчетата от сьомга от които често купувам, е за първи път ми лъхат на тиня.

# 684

+1 И аз много я харесвам.

А тази царевица къде се намира? Замразена ли е или в консерва? Гледах миналата седмица и не я видях. Явно не търся където трябва.

# 685
  • Sunshine state
Консерва е,средна кутия.  Peace Ето я:

Съжалявам,че сармите не са ти харесали. И на мен оризът ми се стори малко разварен,но си ми харесаха.  Peace

# 686
  • София
Влизам специално, за да похваля туршията на Калия - http://christ.gotobg.net/~chrservi/kalia/details.php?product_id=1&lang=bg

В неделя си купих един буркан - страхотен вкус, хрупкава....скоро не бях попадала на толкова вкусна туршия.

# 687
Цената каква е?

# 688
  • София
Цената мисля, че беше 3.35 лв., като буркана е от 1.7 л.
На промоция е в момента и честно казано очаквах да се разочаровам, затова бях и приятно изненадана  Simple Smile

# 689
Персила ,който е на промо тази седмица има ли за цветно течен и хубав ли е?В смисъл дали не е от този в Лидл,за който пишат ,че не толкова добър?
 ММ ще ходи да вземе и ако е възможно да ми отговори някой бързо ,ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт