Кауфланд- тема 3

• 78 656
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
От снощното пазаруване се отчитам с:
- тиган с тефлоново покритие - знам че вече не е фешън, но изглежда здрав и солиден. Днес ще го сефтосам с едни мръвки ъф корс
- каната - може да си внушавам, но след филтрирането определено нямаше характерния вкус на тръба. Мъжът ми отначало мрънкаше да вземем нещо по-качествено, но като видя Бритата за 40 лв. и му мина мерака  Grinning
Можете ли да ме ориентирате обаче за какво са надписите на месеци на филтъра и фигурките на хора върху поставката (има рисунки на един човек, двама и трима)

Моля ви, кажете ми къде из София в магазините за левче сте виждали от дълбоките дуралексови чинии? Особено ме интересува районите център или Младост/Дружба. Много си ги обичам, всъщност те са ми и за супа, и за салата и за каквото се сетиш.

# 76
Можете ли да ме ориентирате обаче за какво са надписите на месеци на филтъра и фигурките на хора върху поставката (има рисунки на един човек, двама и трима)

Да си отбележиш кога си сложила новият филтър, за да прецениш кога е за смяна, а човечетата - колко хора я ползвате.

# 77
# 78
Брита по-добра ли е от тези кани?

# 79
  • Някъде на път....
А ние въведохме традицията първо да вечеряме, и след това да ходим до там, че и двамата с мъжа ми сме с "лакоми очи", особено на гладно.  Embarassed

Аз пък ходя понякога сутрин рано - докато още не са подредили всичко....  Peace

# 80
Брита по-добра ли е от тези кани?

Няма никакво значение. Разликата са в размера на патроните, които не са нищо друго освен активен въглен.
Аз използвам "Брита" от 10 години- за готвене, за кафе машината, за парочистачката, поливам си цветята с тази вода. Има по-малко котлен камък и филтрира чешмяната вода от боклуци.

И нали знаете, че първата една- две кани с новия патрон се изхвърлят. Може за това да ви е миришело.

# 81
  • София
Купих си сокоизтисквачка  bowuu

# 82
  • In the shadows of my mind
Дали може да споделите за сокоизтисквачката, че в момента обмислям да си взема - каква марка/модел е, каква сума?   bouquet

# 83
  • София
20 лв е с отстъпката. Марката е Айко. Довечера ще я пробвам и ще пиша пак Simple Smile

# 84
В другата тема за веригите писаха, че сокоизстисквачката не е хубава. Не изцеждала добре или нещо такова.

# 85
момичета,от къде си взехте сокоизстисквачката?аз трети ден не мога да намеря,а много бих да си я взема.

# 86
момичета,от къде си взехте сокоизстисквачката?аз трети ден не мога да намеря,а много бих да си я взема.
Някой не беше ли писал,че не хубава -по-горе?

# 87
  • София

В Кауфланд в Овча Купел има колкото искаш, от там се връщам  Peace

Аз пък си купих вафли и кексовата форма. Сега даже мисля и да я пробвам.
Гледах ги тавичките, но ми се струват доста тънички... ще си помисля още малко. Иначе имаше и тигани с керамично покритие по 11.99 лв. явно от предна промоция. Имаше и тигани пак на Сапир с керамично покритие по 39 лева и бяха в пъти по-хубави от намалените  Tired

# 88
Благодаря,Госпожица Лаленце,утре сутрин съм там,въпреки че ми е дооооста далече.Моя колежка си я купи в първия ден на промоцията,изпробва я и е много доволна.Не съм видяла негативни отзиви.

# 89
Благодаря,Госпожица Лаленце,утре сутрин съм там,въпреки че ми е дооооста далече.Моя колежка си я купи в първия ден на промоцията,изпробва я и е много доволна.Не съм видяла негативни отзиви.
ето това беше Профил Лично Съобщение (Offline)
*лаленце*
Потребител
**

Публикации: 1 203

На Коледа се случват чудеса!

Местожителство:
на земята

Re: Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги - 3
« #643 Пон., 28 Окт. 2013, 14:17 »
   Отговори с цитат
Има на промоция в Кауфланд машина на сок,майка ми си взела около 20 лв.еееее няма такъв боклук да знаете,не може ни лимон,ни банан,ни ябълка,пуска един пръст сок,е може ли такива боклуци да продават

Общи условия

Активация на акаунт