Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 9 тема

• 166 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Ето и от мен ванилови мъфини с крем Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 10:42 от Kakao

# 346
Блонди, на мен винаги ми излизат по 12 броя. Първо си бях взела 6, но печенето на два пти не е удобно и си взех още 6. Домашните като казаха, че това количество било малко и си взех още един комплект от 12 бр.

Какао, множо свежи мъфини Simple Smile

# 347
  • София
Момичета,мога ли да докарам светло зелен крем с вкус на капучино,или нескафе newsm78

# 348
Момичета,мога ли да докарам светло зелен крем с вкус на капучино,или нескафе newsm78

Ако използваш есенция кафе или капучино ще имаш аромат..... но вкус   newsm78

# 349
Момичета, моля ви да ми помогнете. Вчера най-накрая си купих формички за мъфини и нямам търпение да ги пробвам. Обаче има един проблем - вкъщи всеки иска различен вид. От сладките си избрах рецептата на Coffee Muffins,  от солените със сирене и спанак и сега искам да ви попитам - знаете ли рецепта за сладки мъфини, които да стават за диабетик?

# 350
Soleila, в рецептите на Бодровски ( в гответе с мен )  
има няколко вида, избери си Peace

# 351
  • София

Ако използваш есенция кафе или капучино ще имаш аромат..... но вкус   newsm78
вместо мляко ще сложа капучино...примерно,и ще го докарам на вкус,но крема няма да остане бял така....и се чудя,ако му сложа зелено,какво ще се получи ooooh!

# 352
Здравейте, може и да е коментирано, но аз от скоро правя мъфини и имам проблем при отлепването от хартиената формичка на солените. Някъде засякох, че имало некачествени хартиени, но аз как да преценя кои стават, като цената почти навсякаде е еднаква. Ако има някаква тънкост ще се радвам ако ми я споделите.

# 353
Днешните мъфини Червено кадифе

# 354
Днес реших да изненадам милото с мъфини със сладко от вишни. Еми познайте как ги съсипах. Сложих им микс за меденки, вместо бакпулвер.  ooooh! Пакетчетата в шкафа някак ми се слягха.  ooooh! Резултатът не ми допадна. Язък! Crossing Arms Но пък да питам въпросче - къде, как и по колко сладко слагате когато правите мъфъни със сладко? Аз сложих лъжичка по средата и лъжичка отгоре, където съответно загоря...

# 355
  • София, България
Здравейте, може и да е коментирано, но аз от скоро правя мъфини и имам проблем при отлепването от хартиената формичка на солените. Някъде засякох, че имало некачествени хартиени, но аз как да преценя кои стават, като цената почти навсякаде е еднаква. Ако има някаква тънкост ще се радвам ако ми я споделите.

аз солените ги правя направо във формата - подмазана с масло и брашно - с всички хартийки става кофти - особено докато са топли, когато са най-хубави.

# 356
  • В една слънчева къща...
Пандичка, само вътре слагам пълнежа /сладко, шоколад/. Иначе загаря, както си установила.
 А относно хартийките - скоро си купих 12 силиконови много меки и тънки форми за 4лв. Сега пека в тях, като ги слагам в тавичката за мъфини. Супер лесно се отлепят. Изваждам и тогава им слагам хартийки /ама са хлабави Simple Smile /

# 357
  • София
И при мен го има този проблем,имам силиконови ф-ми и си пека в тях(в хартиените ми залепва)но като извадя мъфинките,хартийките са им широки Tired....не са ли уразмерени,по дяволите Mr. Green

# 358
Мими, много хубаво изглеждат. Какъв е кремът и освен, че е красив, вкусен ли е?

Тани, мерси за коментара! Друг път ще слагам само вътре. А по колко? Сега сложих по 1 малка ч.л. и пак натежа и потъна надолу.  newsm78

# 359
Включвам се с едни мъфини с капучино, които представих в готварската тема, ама нищо не пречи и тук Laughing Рецептата взех от блога на pep-4o.

Общи условия

Активация на акаунт