Прекаленото учене води до самота?

• 10 335
  • 241
  •   1
Отговори
# 150
Нещо, за което винаги съм смятала мъжете за по-"висши" от жените, тъй като подобен атитюд не им толкова присъщ.

hahaha
Моля те, те са по-лоши, клюкарят, каканижат, напиват се, сбиват се, после се уважават. И утре пак.

# 151
Сбъдваща мечти, да не се окаже, че и ти не съществуваш.  Crazy
Ето това ще да е.
Тази вечер ще си спестя готвенето на вечеря. Ми тъй де, що да се хабя, като не съществуваме...

Ъ?
Няма да те разберат хората.

# 152
15 години вече съм женена за много учил, академичен тип, доктор, Junior професор, атомен физик, университетски преподавател и експериментатор, ходещ по конференции и научни симпозиуми, изнасящ лекции и доклади и нямащ никакво хоби освен физиката. И о, чудо! Нито е слабоумен, нито импотентен, нито дебелогъз, нито мирищещ, космат или мърляв, нито разплут, не е асоциален, способен е да води разговори и на други теми освен конференции, все още няма шкембе, нито очила, даже и деца е направил. 3 броя. Че даже и приказки им чете вечер, карат заедно ролери уикенда или сглобяват роботи от стари кашони. Екстри има даже - спортува! И никак, ама никак никак не е самотен. А сега де?
Една истинска сбъдната мечта нали!
Просълзих се. Къде ги намирате тези съвършени мъже? Хем умни, хем красиви, хем с пари?
Ееех-лузъри сме си и това е.
Не можах да се похарча за университетски преподавател и това си е. На мен ми се падна пусти учен, физик, ама дерзаещ в частния сектор. От тъмно до тъмно. Не се полагат никакви кинти за конференции и симпозиуми. А спорта се изразява в тичане за работа, а събота и неделя също понякога се бачка, няма време за ролери...то и пари за тях няма.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 19:46 от Герри

# 153
  • Варна
Не знам кое е по-лошо - незубър или неджентълмен.

# 154
Нещо, за което винаги съм смятала мъжете за по-"висши" от жените, тъй като подобен атитюд не им толкова присъщ.

hahaha
Моля те, те са по-лоши, клюкарят, каканижат, напиват се, сбиват се, после се уважават. И утре пак.

Абе, не е баш тъй - предимно в мъжка компания се движа и предимно в такава съм израсла. Не съм прочела цялата тема (после ще довърша), само началния пост - ама не, много много нетипично за мъж е това гледане в чуждите чаршафи.

# 155
Еее, те пред теб ще се държат прилично, работата е насаме какви ги вършат.

# 156
Не знам кое е по-лошо - зубър или неджентълмен.

Въпросът е риторичен, нали? Знаем.

# 157
  • Варна

Защо си махнала не-то пред зубър, а? Читанка такава.

# 158
  • London
Автора прави тема по принцип, не е застанал да сочи с пръст ''Ти си такъв'' , ''Ти инакъв''. Обаче същите възмущаващи се от темата го оплюха подобаващо персонално. Темата след моя пост изобщо се е завъртяла в спамене от рода на кой от коя планета е и тн., надъхване и вкарване в калъп на всеки припознал се в първия пост (никой не е казал, че всеки който учи много става такъв, случаи всякакви, за какво веднага се скача и приема лично?) В крайна сметка като на някой не му допада темата е свободен да не пише, за какво трябва да се започва с цитати към автора целящи да го обидят, а не да се заформи дискусия? Значи като се претендира нещо, се очаква и от ответната страна едно зряло поведение, ама нейсе...

# 159

Защо си махнала не-то пред зубър, а? Читанка такава.

Защото ти чета мислите и знам, че всъщност си искала да го няма.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 23:08 от Nickkie

# 160
Попрегледах темата до тук, пък се пообърках, дали пък не съм женена за някой бачкатор, автотенекеджия или в краен случай електротехник-среднист. Помислих, поогледах се, обадих се на половинков, пък седнах да кажа...
15 години вече съм женена за много учил, академичен тип, доктор, Junior професор, атомен физик, университетски преподавател и експериментатор, ходещ по конференции и научни симпозиуми, изнасящ лекции и доклади и нямащ никакво хоби освен физиката. И о, чудо! Нито е слабоумен, нито импотентен, нито дебелогъз, нито мирищещ, космат или мърляв, нито разплут, не е асоциален, способен е да води разговори и на други теми освен конференции, все още няма шкембе, нито очила, даже и деца е направил. 3 броя. Че даже и приказки им чете вечер, карат заедно ролери уикенда или сглобяват роботи от стари кашони. Екстри има даже - спортува! И никак, ама никак никак не е самотен. А сега де?
Но сега ми светна - има 2 варианта:
1. Сигурно страдам от шизофрения и мъжът ми е плод на нездравото ми въображение.
2. Женена съм за извънземен.
Щото... такова животно като моя мъж няма. Поне според направените до тук изводи и обобщения.

Ами то и аз ходих да погледна в банята и да се уверя, че съществувам. Laughing Технически се водя с два доктората, обаче имам съпруг, деца, приятели буквално в цял свят. Но пък съб беличка, имам очила, леко пухкавея и имам леко дебел г*з, но то е, защото съм женствена жена. ..... Чакай пак да се ощипя.   Crazy

# 161
Хааааа, СПАМ?! В Клюкарника!?! Нечувано!!!
Извинявам се, след тоя последен спам спирам да спамя.
Отивам да пиша домашни.

# 162
Авторът ще го номинирам за Drama queen на номинациите....и аз не знам защо си изгубих от времето да изчета цялата тема, но след всичко прочетено горките хорица от първия пост са ми доста по-симпатични от него, те поне не се завират под ничии чаршафи. Дори и да има нещо вярно в тезата му, по такъв начин я е представил, че ми навява мисли за махленска клюкарка, такъв начин на изрязване не отива на мъж, още повече - учител. И не, мъжът ми не е под чехъл, до болка откровен е, но просто е истински мъж и никога не би отделил толкова време да се занимава с такива теми.
А да, и много грозно впечатление прави да се заяждаш с жена по такъв начин. Не знам Джой къде ти е бръкнала, но явно е дълбоко... За да ти спестя ровене в старите ми постове - Джой ми е безкрайно симпатична, за теб нямах особено мнение досега.
Предполагам с този пост се самоизпратих в групата на недоклатените зубърки без личен живот, а Thinking

# 163
Не знам кое е по-лошо - незубър или неджентълмен.

Peace

# 164
Съгласна.
Зубъра не може да е джентълмен, защото няма как да се назубри да бъдеш джентълмен.
Но виж зубър и университетски преподавател-може. То затуй и образованието ни е такова-защото е организирано от зубъри...Тези дето искат да научат нещо-изпадат на много ранна фаза в немилост.

Общи условия

Активация на акаунт