Прекаленото учене води до самота?

• 10 339
  • 241
  •   1
Отговори
# 135
1. Неприкритата ти демонстрация на неприязън във всяка една тема, в която се срещаме, Джой Ар, е повече от очебийна. Между другото, това не е единствено мое мнение, а поддържано и от известен брой други потребители. Откъде твърдя това, запазвам за себе си, не е нужно да се казва.
...
 С това си обяснявам язвителното ти поведение, което също не е мое персонално впечатление, а на кого още - отново си запазвам правото да не споменавам.

rotfImao rotfImao rotfImao

Направо се разтреперих - то не било само твое мнение, а и на страхливите мишлета, които са ти подавали носни кърпи на лични. Crazy Мъжкар!!! Mr. Green

# 136
  • в рока
Цитат
Argent и Мамасита да не са роднини?

А,не,при Мамасита-и сам войнът е войн.

А около Аржан се е образувала клика от мразещи и шушукащи срещу Джой

# 137
  • Ænima/Albuquerque
Забелязвам, че се е появила и Сарказъм. Добре дошла! Кажи сега, още някоя съквартирантка ли те е напуснала заради мен?

Ти се отвърза, а? Айде да видим докъде можеш да стигнеш.

# 138
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С теб? Точно доникъде. Спести си усилията по-добре.

# 139
  • София
Цитат
Argent и Мамасита да не са роднини?

А,не,при Мамасита-и сам войнът е войн.

А около Аржан се е образувала клика от мразещи и шушукащи срещу Джой
Не зная, ама от толкова IQ, дето се ръси наоколо, се не издържа Laughing
Но важното е самочувствие да имат хората.
Иначе са си лика прилика по неприятно поведение.

Джой, няма ли да пускате номинации, че от форумска любов такава пара се вдига... Mr. Green

# 140
Попрегледах темата до тук, пък се пообърках, дали пък не съм женена за някой бачкатор, автотенекеджия или в краен случай електротехник-среднист. Помислих, поогледах се, обадих се на половинков, пък седнах да кажа...
15 години вече съм женена за много учил, академичен тип, доктор, Junior професор, атомен физик, университетски преподавател и експериментатор, ходещ по конференции и научни симпозиуми, изнасящ лекции и доклади и нямащ никакво хоби освен физиката. И о, чудо! Нито е слабоумен, нито импотентен, нито дебелогъз, нито мирищещ, космат или мърляв, нито разплут, не е асоциален, способен е да води разговори и на други теми освен конференции, все още няма шкембе, нито очила, даже и деца е направил. 3 броя. Че даже и приказки им чете вечер, карат заедно ролери уикенда или сглобяват роботи от стари кашони. Екстри има даже - спортува! И никак, ама никак никак не е самотен. А сега де?
Но сега ми светна - има 2 варианта:
1. Сигурно страдам от шизофрения и мъжът ми е плод на нездравото ми въображение.
2. Женена съм за извънземен.
Щото... такова животно като моя мъж няма. Поне според направените до тук изводи и обобщения.

# 141
Argent, за да знаеш дали някога съм споменавала интимен партньор във форума, значи или ти, или тези, с които се събирате "по женски" да ме обсъждате (няма нужда да ги споменаваш, имам много ясна идея, и те са от твоята порода)

Simple Smile Кво стана сега? Нали аз обиждам всички, които не са на моето мнение. А ти ми кажи какво правиш - нищо по-различно. Wink Няма лошо, момиче, кажи си го открито, мразиш ме и тва е. Много ти личи, не можеш да го скриеш зад увъртанията, които пробутваш. Не е нужно всички да се харесваме. Просто би било добре да пишем конкретно по темата, а не да влизаме с гръмогласен шут и лични нападки към автора.

# 142
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Видно е откъде се лее омразата, господине, няма нужда от притеснения Peace.

# 143
Попрегледах темата до тук, пък се пообърках, дали пък не съм женена за някой бачкатор, автотенекеджия или в краен случай електротехник-среднист. Помислих, поогледах се, обадих се на половинков, пък седнах да кажа...
15 години вече съм женена за много учил, академичен тип, доктор, Junior професор, атомен физик, университетски преподавател и експериментатор, ходещ по конференции и научни симпозиуми, изнасящ лекции и доклади и нямащ никакво хоби освен физиката. И о, чудо! Нито е слабоумен, нито импотентен, нито дебелогъз, нито мирищещ, космат или мърляв, нито разплут, не е асоциален, способен е да води разговори и на други теми освен конференции, все още няма шкембе, нито очила, даже и деца е направил. 3 броя. Че даже и приказки им чете вечер, карат заедно ролери уикенда или сглобяват роботи от стари кашони. Екстри има даже - спортува! И никак, ама никак никак не е самотен. А сега де?
Но сега ми светна - има 2 варианта:
1. Сигурно страдам от шизофрения и мъжът ми е плод на нездравото ми въображение.
2. Женена съм за извънземен.
Щото... такова животно като моя мъж няма. Поне според направените до тук изводи и обобщения.

абе...

# 144
За да избере един човек самотата, може да има много причини. Например страх от провал, страх от живота, липса на поведенчески модел ...

Сбъдваща мечти, да не се окаже, че и ти не съществуваш.  Crazy

# 145
Изчетох, затова редактирам.  Sick

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 19:44 от Nickkie

# 146
За да избере един човек самотата, може да има много причини. Например страх от провал, страх от живота, липса на поведенчески модел ...

Аз мисля, че са на гости на третата планета... Grinning

# 147
1. Неприкритата ти демонстрация на неприязън във всяка една тема, в която се срещаме, Джой Ар, е повече от очебийна. Между другото, това не е единствено мое мнение, а поддържано и от известен брой други потребители. Откъде твърдя това, запазвам за себе си, не е нужно да се казва.
...
 С това си обяснявам язвителното ти поведение, което също не е мое персонално впечатление, а на кого още - отново си запазвам правото да не споменавам.

rotfImao rotfImao rotfImao

Направо се разтреперих - то не било само твое мнение, а и на страхливите мишлета, които са ти подавали носни кърпи на лични. Crazy Мъжкар!!! Mr. Green
може да имат клуб някакъв:)) да се срещат на по биричка и да дискутират потребителки. и този човек е учител ...

# 148
Ето това ще да е.
Тази вечер ще си спестя готвенето на вечеря. Ми тъй де, що да се хабя, като не съществуваме...

Ъ?

# 149
Така е, направо горя. Tired

К'во да ти кажа - всички напускаме гимназията, но гимназията не напуска някои хора и интелектуално си остават все в 10 клас, със съответните теми и вълнения.

И пак нова доза мъдрости  Mr. Green : недевствените незубрачи никога не са "крайно кисели, консервативни, навъсени, негативни, поучителни и не на последно място - заядливи и язвителни". Извод, направен след богата извадка от 2ма души: Мария Антоанета и Отгледания Задник.  Mr. Green

Като някаква клюкарка си, и при жените не е красиво това, но за мъж съвсем.

Мда, ужасно е. И една друга негова тема имаше - пак обсъждаше.... разни жени май беше. Но същото неприятно впечатление за дребнавост, ограниченост и клюкарщина. Нещо, за което винаги съм смятала мъжете за по-"висши" от жените, тъй като подобен атитюд не им толкова присъщ.

Общи условия

Активация на акаунт